8

хаха

преди 10 месеца

От щаба на Терзиев заявиха, че предлагат дебат между Терзиев и Григорова, но... по тройки. "Разбирам, че имате нужда някой да Ви суфлира, може да вземете със себе си депутати, министри, Борис Бонев, приятели, колеги, когото поискате... Аз ще Ви очаквам там", отговори му Григорова.И допълни: "Когато отправяте подобни оферти, добре е да си припомните, че в момента сте кандидат за публична длъжност, а не корпоративен шеф, който смята, че подчинените му са длъжни да изпълняват прищевките му".

7

glas

преди 10 месеца

нормално. той този не може 2 изречения да прочета или да повтори от слушалката.

6

ШМРЪК!

преди 10 месеца

Ха-ха, жалък страхлив ***!

5

ПЕТКАН

преди 10 месеца

ТИЯ ДВАМАТА НА СНИМКАТА СА АБСОЛЮТНИ ШМЕ КЕРИ И ДА ЛАВЕРАДЖИИ! ОТ САМОЛЕТ ИМ ЛИЧИ!

4

Анонимен

преди 10 месеца

Тоя го е страх да се яви на дебат , кмет на София тръгнал да става хахахах

3

Анонимен

преди 10 месеца

Не че подкрепям Григорова, ама наистина не е в полза на ДС синчето да дебатра с нея, защото ще го навре в на кучето ***. Такива милионери, като него живеят в отделна реалност и изобщо не са наясно с проблемите на обикновените хора.

2

Естет

преди 10 месеца

ИТ-гурото защо бяга от дебат?! Явно се страхува от Ваня, тъй като при нея няма как да минат опорките и клишетата му, с който ни залива през цялата кампания. Освен това, чакам с нетърпение кога ще се спука балончето, наречено "ИТ сектор в България". Никъде няма такава огромна ножица във възнагражденията между един сектор и останалите на пазара, както е у нас. Това е абсурдно.

1

Дадфа

преди 10 месеца

DC Терзията се изплаши- хихи хохо