54

Анонимен

преди 6 месеца

до 55 Поредния смеееешник си! Кога е искал Дългия да управлява държавата бе? Нали ако искаше, то още когато ИТН стана първа политическа сила щяха да сформират коалиция с ГЕРБ и да си сложи министри в кабинета, смеееешник. Дългия иска само едно- неговите хора да не носят отговорност като не са на власт, а само да си лапкат заплатката. Толкова време ли не можахте да го разберете бе, смееееешни овчциии такива?

53

Анонимен

преди 6 месеца

Денков не разбра, че откак каза на зърнопроизводителите - терористи, е в оставка...Борисов или Пеевски да му го кажат , че става досаден, никой не е по -голям от ХЛЯБА.

52

Андрешко

преди 6 месеца

Де всички да бяха като Андрешко. За тези, които не са го чели само ще спомена, че той е намерил достоен начин да предпази свой съселянин от съдия-изпълнител. А този "достоен" и "уважаван" ал химик кого предпазва и кого защитава?

51

Анонимен

преди 6 месеца

Много добре стана че този се срина много бързо от първа, до последна политическа сила! Че ако не беше преливането на гласове от ДПС, даже нямаше да влезе... Вие представяте ли си тоя мало-yмник да управлява държавата???

50

Анонимен

преди 6 месеца

Не знам, дали някой е забелязал, но сапунджията премиер си прилича с Блинкен (гледам чужди телевизии и интервюта с Блинкен). Същият безизразен стъклен поглед, нищо не изразяващ, същото плещене на абсурди, нищо общо с реалната действителност, и не на последно място, усещане за величие, без покритие. Но ще го изринем скоро, да си седи в стаите с пяната, която е създал. И не разбрах, академик ли му е първото име!!! Хахаха

49

анонимен

преди 6 месеца

Браво на Слави, първият който дръпна завесата на задкулисието. Неговата чалга е капка в морето в сравнение с истеричната и шарлатанска ПП чалга.

48

Какво

преди 6 месеца

е казал изветният артист-аниматор Тео Ушев. Признат в целия свят за един от най-добрите аниматори , с безброй международни награди---Докато чалгата доминира в Българското общество - няма да се върна в Българя.

47

Анонимен

преди 6 месеца

до 44 Мозък, че Дългия занимава ли се с политика? Неговите хора се занимават с политика...ония там сценаристите му. те са в парламента, не той. Дългия само коментира управниците, както ние във форумите. Понял, смеееешник?

46

Анонимен

преди 6 месеца

Публикувайте този труд! Сега само държите хората в напрежение!

45

дупе кеш изкарва

преди 6 месеца

Чалга , ами то акъл и още кой знае какви заложби , таланти и способности са " изискуеми " , за да си пробуташ дупето на изполица но посолството , посолствата , там току така не стават работите и то баш с подобен атрибут .

44

Бай Иван 2

преди 6 месеца

Слави пей си чалгата и не се занимавай с неща които са над твоите интелектуални способности!

43

Анонимен

преди 6 месеца

Слави, в една бяла държава даже нямаше да си известен, камо ли политик! Стегни са вече! Остави политиката, прави си музика, шоута или там квот искаш, но недей се занимава с политика не е за теб!

42

Анонимен

преди 6 месеца

Браво на чалгарина. Съвсем адекватно и без никаква ирония е описал ситуацията.

41

съвършеният

преди 6 месеца

чалгопитек.Не може да се изказва в Нардното Събрание.Не може да пее.Не може да се занимава с политическа дейност.Може само да злобее срещу тези, които могат

40

Анонимен

преди 6 месеца

Славчо, знаем че те допуснаха в парламента като спря да им подливаш вода, инъче те бяха натиснали и от 18 процента падна под 4. Знае се че твойта позиция е шоу и като дойдат муриканците всички ставата на едно мнение. Че работа няма да свършиш е ясно и че си същия като Борисов е ясно. Безочлив и нагъл кешоядец дето на близките си вика "млъкни бее"

39

Анонимен

преди 6 месеца

до 31 Нямал образование Дългия??? Не че го защитавам но завършва музикалната гимназия в Плевен с отличен. След години завършва и висше образование в Държавната музикална академия. Нека да няма образование Дългия.

38

Анонимен

преди 6 месеца

Оффф

37

Анонимен

преди 6 месеца

Ваши Бостански Благородия, чалгарската интелигенция на царство Чалгария - Боко Пъдара, Слави Чалгара, Тошо Свинара, Ицо Комара и Мишо Шамара ви поздравява с новия химн на царство Чалгария, Обичам Шопската салата! Слава на цар Радо Шишарката!

36

Песъка

преди 6 месеца

Тоя жив ли е

35

Георги Илиев Митев

преди 6 месеца

Алхимикът пред " красавицата " очилатата " скумрия " публично изрече обиди към тези , които говорят (критикуват) срещу него, че сме- цитирам : " под моето интелектуално ниво и не ме интересуват " . Този алхимик се е издигнал по времето на социализма и тоталитаризма на другаря Тодор Живков и още не се е" отървал " от комунистическият манталитет и начин на образуване .