399

ЦВЕТАНОВ

преди 7 месеца

БОЙКО, ТВОЯ АСАНСЬОР ВЪРВИ НАДОЛУ, НЯПРАВО ПАДА..

398

Анонимен

преди 7 месеца

До Ахахах. Каква академия бе, човек? За академията питай премиера и тя е една в България - БАН! Минал е унуката на дядовците от ДС покрай научен институт! Боже, те милиционерите и КДС-арите само професори се раждат! За какво са му на милиционер големи познания -да го боли главата,дай му няколко млн.долари и 3-4 свестни сътрудници и подчинени! И къде го изпратихте момичето към Факултето, Татарли и Бенковски? Те,белите хора в София сигурно се раждат по дърветата в Лозенец! Аман от загубени ПП-та!

397

Анонимен

преди 7 месеца

ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ ЩЕ СЕ РЕШАТ ОТ МАХАЛИТЕ ,ТАМ Е ВАЖНО КОЙ МОЖЕ ДА ПЛАТИ ПОВЕЧЕ ,ДРУГОТО Е САМО ПРИКАЗКИ

396

$офианец

преди 7 месеца

Всички софианци - милионери!За всеки софианец - четиристаен в Оборище или Луксозенец!Знаете кой може да ви ги осигури - най-умния и най-способния Васко Терзиев!Който го кефи пролетарката Григорова да си седи в Люлин и в Дружба!

395

Анонимен

преди 7 месеца

БТВ се протърка да канят плюващи срещу В. Григорова. Това е реалната журналистика в България

394

Ганьо

преди 7 месеца

Борисов върви по пътя но Корнелия Нинова. Много злоба , омраза и реваншизъм. Тази партия , ако водача не се оттегли , я чака бъдещето на НДСВ

393

Анонимен

преди 7 месеца

СДС съществува ли изобщо???

392

МОЧА

преди 7 месеца

Остава! Ха ха ха! Нов надпис, охрана и видеонаблюдение ще го пазят от набезите на ПеПейци ДеБейци и вся останаля ***! Ура Другари!

391

Анонимен

преди 7 месеца

И още по-зле ще става. Хората не могат да се борят с мушификациите на местните феодали, които започват кампанията си с по 2000-3000 гласа от раз сигурни/то не са настоящи адреси на хора които не са от общината, то не са заплахи на общински служители, то не са плащания на социално слеби, принудени да си продадат гласовете, то не са плащане сметките на брат,чедите. И за какво да гласувам като моя кандидат тръгва от нулата, а този на опонента тръгва с 3хил. гласа преднина.

390

Срам ме е от вас

преди 7 месеца

СДС-то що мълчат...и те ли за руските предложения ще гласуват

389

Аааааа

преди 7 месеца

И СДС ли ще гласуват за ванчето по заръката на боко???

388

aZ-ът

преди 7 месеца

Еми това е краят за Васо Маслото. От къде другаде ще вземе подкрепа: Възраждане , ИТН, Руди Гела ?

387

Един коментар

преди 7 месеца

назадБорисов за балотажа в София: По-добре държавна собственост, отколкото Държавна сигурност15:38 | 31 октомври 2023 | Редактор: Елза Тодорова 369 15668Коментари 369КоментирайПодреди по:2023-10-31 17:34:32дам (нерегистриран)реплика+17 -13 Мислех си, че по-зле от Данчето Фандъкова не може, ама Ванчето Григорова ще бие тъпометъра - синдикалистка, анти-капиталистка, абе направо откровена шматка-популистка, на която всяко второ изречение относно бизнес и икономика ѝ е грешно. А уж икономистка. Отврат.Помян 2023-10-31 17:33:05@@@ (нерегистриран)реп

386

Анонимен

преди 7 месеца

РОМСКА ЕСЕН (днешна моторна изборна песен) Ний бивщи ПАРТИЗАНИ, превърнали се в колхозни КAЛПAЗАНИ, незабравили за наша СЛАВА, покорявайки един народ. Потушихме в него, неговата СЛАВА. Носим ний сeмето на радостта , който не ни вярва, че революция е тя. Революция в сърцето, само като смигнеме на Айшето! Че тя носи потенциала на РAЗПЛOДА, Айшето наше е в силата на НАРОДА. Деца ний правиме на поpазия. В това е наща СИЛНА ИЗБОРНА СТИХИЯ!

385

Анонимен

преди 7 месеца

Това с Григорова да е кмет е замислено отдавна . От същите хора които направиха Борисов кмет преди години.

384

Анонимен

преди 7 месеца

Борисов, брилянтен стратег, знае какво иска и какво прави. Много има да се учат от него, дори критиците му.

383

Оня

преди 7 месеца

Ех,червена книжко!

382

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен,к.408 Престанете да играете на тая струна.ПП сигурно са много остри, та предложиха за кмет на София внук на генерали от ДС и син на високопоставен чиновник от ДС. Те не се посвениха да го предложат като шеф на просперираща фирма, чунким не знаят откъде е дошъл първият милион долари.Да не говорим,че кметът на столицата трябва да оперира чрез своите служители с лидери на стотици фирми и да бъде политическото лице на 1,2-милионна София.Г-жа Григорова е тъкмо такъв човек и няма ДС минало

381

Анонимен

преди 7 месеца

Хекимян никога не е бил кандидата на Герб за кмет. Той е бил за баластра . Целта е била Ваня Григорова да стане кмет.

380

Анонимен

преди 7 месеца

Г-н Боросов, нека се разберем: навремето говорехте,че с БСП и ДПС никога орташка работа не правиш.Но човек дори и да е бил милиционер на млади години, търпи развитие Вие се сдружихте с Пеевски,който почти замести Карадайъ като лидер на ДПС, така че първото табу вече го подмина.ПП ви изпревари: внук на двама генерали от ДС вече го предложи за кмет на София.Защо вие не не подкрепите Ваня Григорова,тя не е от БСП, зад нея стои Левицата. Защо в тая коалиция да няма и малко дясно,ей така, за цвят?