12

Анонимен

преди 7 месеца

Те Украйна още ли се плюят със семки с руснаците. Кви конфликти кви боища. Израел и хамас направиха показно какво се казва война. Украинците само пищят и търсят просия

11

Анонимен

преди 7 месеца

Абе от къде ги вадите тия псевдо"доценти и доктори"?????Китай се примирявал и си давал сметката,че САЩ са единствената сила,която може да диктува глобалната политика!Да се смееш ли,да плачеш ли!

10

Анонимен

преди 7 месеца

9млн но технологично доста Напред. Пак и иран не са само перси 🙂

9

Дилижансов

преди 7 месеца

Доста хамазчийски плъшоци ще бъдет заринати живи в тунелите под Газа. В северната част израелските булдозери вече заринаха площади и входове към метрото, като заливат с бетон останките, а самите палестинци пуснаха снимки на изралски танкове в средата на газа влезли да разсекат на две ивицата. А надеждите на друзята някой да се включи в конфликта срещу Израел на страната на хамаз, ще си останат говежди.

8

Public enemies

преди 7 месеца

По принцип Израел е колкото България и Иран ако граничеше с нея би я глътнал за ден, няма директна граница и Съудитска Арабия бе силен съюзник на САЩ доскоро, не знам в какви отношения са сега, 9 милионен Израел къде ще може да издържи на Иранската армия, сигурно тя само е колкото населението му.

7

Нора

преди 7 месеца

Тагаренко отиде на водопой на река Волга!Взе да му присяда сухата тревица! Пък и нали някакъв искаше до го трепе! Съдят го момчето.Скрил се на завет.

6

Анонимен

преди 7 месеца

Сега ще надуем едни балони на акции , злато , сребро , ще оберем кеша на овцете и после ще намалим цените .Гениално! Имотите и те бяха скъпи , но гледам в Израел ,Украйна и на други места цените падат заедно със сградите .

5

Безимен.

преди 7 месеца

д-р Искрен Иванов, политолог и експерт по международна сигурност и управление на конфликти.Колко конфликти сте управили за да станете експерт господин Иванов?

4

Анонимен

преди 7 месеца

Не знам аз .Делян Добрев каза"" Вторник , бензина 2 лева "" , помните нали ? Ами утре е Вторник !

3

Анонимен

преди 7 месеца

то по тая дефиниция за тероризъм не само Хамас са терористи, а и тия дето се бият срещу тях са терористи.

2

Анонимен

преди 7 месеца

Каква икономика ? Надуването на балони , чрез които се обират оарите на баламурниците , не е икономика .

1

Анонимен

преди 7 месеца

Къде отиде Тагарката