41

Мустаката кака

преди 7 месеца

На жени с мусаци ,аз не вярвам. Не харесвам зле поддържани държанки,които от позицията си на метреса се опитват да командорят! А тази е и двете,доста е противна

40

Анонимен

преди 7 месеца

Защо изгнилия от простотия и беднотия функционално неграмотен Баньовец мрази Лена? Защото на месец прави, колкото той на 2 години. Нищо, че тия пари на Лена вече ги взимаме хитрите програмисти на 2 седмици де.

39

Анонимен

преди 7 месеца

Kьooлacиooн aлaнrpo, Лeнчe лe...

38

Mopcku_

преди 7 месеца

Дельо фактурата има насъбран ного яд на Асен Василев и явно има защо - Асен от преди време показва какъв и кой е Делян Добрев и какви метастази е пуснал в хасковско и в енергетиката. А там - в енергетиката помним как с Теменужчето от същата партия ГРОП щяха да продават енергото на Гинчето от Пазарджик ... вие помните ли?!?

37

Анонимен

преди 7 месеца

Браво Лена разобличи ги смело . Тридесет години тупаха топката и имитираха , че вършат нещо . А излезе , че са едни м О ш е и ци

36

истина

преди 7 месеца

Върху Асен Василев няма фикция. Има някой друг.

35

Жорито черпи

преди 7 месеца

Ще я поря,но само ако съм много къркан.

34

Аноним

преди 7 месеца

Вместо да си гледа бебето какви ги приказва Само виж промените как лъжат 3 год завод за Ел коли Ловеч евтини танкери с газ докараха и невиждана инфлация саботажи на инфраструктурата е рецептите 8 милиарда течове Къде са ала бала с президента кодове имат и предлагат срутяване на цялата държава Сега с 36 депутата управляват с мандата на ГЕРБ нахални заблуждават манипулират ДС милионерче пробутват на София

33

Анонимен

преди 7 месеца

Фиkcaция фиkcaция, aмa Kиpo и Kokopьo влaчaт милkи kъм oфшopkи...

32

Анонимен

преди 7 месеца

Всяка сутрин на която и да е метростанция има такива поне 100 Ленчета. Оттам я взеха Кирчо и Кокорчо. Ей така отникъде се появи тая.

31

чепо

преди 7 месеца

Ще я таковам в Устата,разбрахте ли?

30

toti

преди 7 месеца

Сигорно е ,ч Лукойл не даде изборни милиони на ГЕРБ и сега злобеят и дебелеят,както се вижда доста са в занемарен вид и си износват старите дрехи,брадясали,рушасали,битер малак Тошко ...но народа вижд и това че ДПС мълчи ,а само Пеевски се мъчи е ясно,че виждат ТРУДНА РОТАЦИЯ и се ЗАДАВАТ ГЛАДНИ МЕСЕЦИ !!!

29

Анонимен

преди 7 месеца

До 38 За много не знам, но един конкретен (на бай Тъпчо куролацията) го чупи доста дълго и усилено на етажа над нас в продължение на година. Цялата кооперация се тресеше посред нощ.

28

Анонимен

преди 7 месеца

тая е счупила много моркови

27

Анонимен

преди 7 месеца

Вие с Миро да си гледате детето от Киро и да се скриеш!

26

Анонимен

преди 7 месеца

Абе ленче, ти си като кварталните бастуни които понеже няма с какво да се похвалят злобеят по останалите. Ти Киро и Асен колко инвеститора докарахте, колко работни места открихте и колко магистрали наравихте, ами 0! Дори рушите направеното преди вас но хората не са слепи и ще ви накажат!

25

пенсионер-ветеран

преди 7 месеца

това е Мъж с Грим на снимката - за мен няма съмнение!

24

Анонимен

преди 7 месеца

А ти кога яде киревия кебаб не врещя.

23

Анонимен

преди 7 месеца

Фиксацията е нещо второстепенно. На първо място Добрев е бесен, че не може да краде както преди. Това го побърква!

22

алексей петров

преди 7 месеца

вярно е . фиксира се върху кокоре и му пълни главата дни наред . 73 стинки на литър, 1 лев на бензина, ние като бяхме по ок, служебните правителства по не ок. а кокоро го слагат като острие на Новините за през деня По 8-9 новини . Няма пари - делян . бързи 800 м.лв. - ако лукойл платят данъка- кокорчо . Лена ги видя тея неща . сега да накърми бебето пред всички .