121

До 138

преди 7 месеца

Такова нещо като комунистическа държава не е имало, няма и да има. А социализмът се провали - както в СССР, така и у нас. Образовай се ТИ за причините за този провал. Капиталистическата система се оказа по-добра.

120

Анонимен

преди 7 месеца

Такаааа....Сега...Когато Бойко Борисоф строеше,, руски поток" , заложи ли отклонения към България ..Не....Сега...Когато ние губихме , те печелиха.Сргс време е и ние да спечелим нещо...

119

Анонимен

преди 7 месеца

до 110 Не ме препращай към Уикипедиа да чета. Има заводи в Сърбия, но са главно чужди. Аз съм точно на обратната позиция на тия с опорките от посолството, не знам, защо смяташ, че съм от тях. Нямам нищо против Сърбия, точно обратното, но родното им производство не е в добро състояние, не и както беше преди години. Сърбия в определени отношения е на плюс пред България, но откъм родна промишленост не са пред нас и особено в пъти.

118

Анонимен

преди 7 месеца

България всъщност прави огромна услуга на Сърбия и Унгария. Помага им да скъсат с зависимостта си от Русия и да станат независими държави.

117

Мъка

преди 7 месеца

Когато почна войната се кефиха , че са платили газопровода до края на 2023 година и са ни изиграли . Е времето изтече и сега те ще плащат .

116

Ангел

преди 7 месеца

Пак настъпахме мотика та. Все си мисля, че оттук на сетне преминава ето през Сърбия и Унгария ще е филм на ужасите. Лошото е, че може да се окаже, че емигрантите, които влизат у нас и продължават на запад през сръбско, ще остават у нас

115

Анонимен

преди 7 месеца

Нали им е евтин руския газ , Какво ги тревожат таксите.Като не им изнася , да си го внасят сами.

114

Анонимен

преди 7 месеца

Най-накрая правителство което да ни даде топки, а не да сме прос ти тутката на Европа. Експлоатират ни с пътища, с тръби, с граница с всичко. И русофилите изменници на националния интерес, пак крякат че е лошо. За тях добро ще е ако тръбите минават през техния двор безплатно

113

Анонимен

преди 7 месеца

Маджарите да не се дърлят много ами да издигнат един паметник на Симеон I че той ги направи европейци .

112

Анонимен

преди 7 месеца

България ясно заяви на Сърбия и Унгария. Или сте с ЕС и НАТО или сте с Русия. Средно положение няма! Точка по въпроса!

111

До Анонимен 96

преди 7 месеца

Изобщо не си е отишъл безславно социализмът (комунизъм не е имало, образовай се) щом хората, живели по онова време си го спомнят с добро. Плюят го разни родени след него, просто за да са в тренда, не че им е ясно що го правят.

110

Анонимен

преди 7 месеца

Правилно им го каза на тия русофили ...Понеже руския газ е евтин.Тска или иначе ,дори да им увеличим таксите , пак ще им е евтин ..хахахахухихуху..ох

109

Анонимен

преди 7 месеца

Руския диктатор на Унгария си мислише, че си е оплел кошницата с приятеля си Путин, но изведнъж Българите му го нацепиха отздзе..ОХ!

108

Не Рус0робе казах ти

преди 7 месеца

111никога повече руски ботуш заминавай в мацкве че тука имаме криза с бок лука

107

Анонимен

преди 7 месеца

Много боли , когато нацепването става с изненада....хахахаха

106

За ЕС и НАТО

преди 7 месеца

Малко им е на тия поддръжници на Путин! 100 лв. трябва да е таксата!

105

Сата НАТО

преди 7 месеца

Айде и първите ATACMS изтряскаха две руски летища със субмуниции...

104

Анонимен

преди 7 месеца

Русофилите грозно охкат , когато им го наце...

103

До ха ха

преди 7 месеца

И Европа като им нацепи санкциите ще видим кой ще ги видим хахахахах. Пали към джамията, че днес още 500 терориста са дали фира.

102

Ха ха

преди 7 месеца

Май са дрогирани жьлтопаветниците дето пишат тукНяма как да споря с тях те са тотал щета