139

Ха ха ха

преди 7 месеца

Тоя да не казва, че е академик, за да не се излага.

138

Анонимен

преди 7 месеца

Само унгарски шпиони нямахме!

137

Анонимен

преди 7 месеца

Управляват ни хора, които нямат никаква представа какво причиняват на България. Единственото за което мислят е да си напълнят чекмеджетата.

136

Значи

преди 7 месеца

Ние продължаваме да купуваме руски газ, но не евтин през тръбата а втечнен чрез интерконектор от Турските пристанища!! И искаме да увеличим цената му още повече чрез такси?? Тоя Академик е слабоумен..

135

абе

преди 7 месеца

те като са нямали откъде, ден за ден ли са им договорите за руския газ, че сега да сменят на "неруски". Слагаме такса и правим нашия газ еднанкво скъп с руския, е това е да стимулираш конкуренция на свободен пазар. Нито Сърбия, нито Унгария, нито Газпром ще дадат и стотинка за този рекет. Сърбите ще ви таковат мамата като спрат транзита на тирове, Унгарците също. Руснаците просто ще спрат да пускат газ. После ги слагайте като най-голямата опасност във военните ви стратегии, щото все имате право.

134

Анонимен

преди 7 месеца

Без пари и мама не дава на тате. Да не мислите, че тръбата, ако минаваше от Унгария и Сърбия за България сърбите и маджарите щяха да се съобразяват с нас в каквото и да било.

133

Анонимен

преди 7 месеца

До до 136 Ти никога не си пускал палците си при това обилно намазан с вaзелин да не им убива на братята ти руснаци.

132

ъ

преди 7 месеца

Я виж ти - русофобите станали също така унгарофоби и сърбомразци. Нищо, че Унгария е много отпреди нас и в ЕС и в НАТО, пък сърбите ще влизат в ЕС. Какви странни метаморфози търпят българските платени русофоби, не е за вярване просто!

131

Анонимен

преди 7 месеца

Възможно е да загубим всякакви съдебни дела защото договорите са подписани от наши представители умишлено в полза на другите страни, естествено срещу подкупи!

130

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 132 Протекционизъм в ЕС не може да има срещу страни членки. Що се отнася до Сърбия може да въведе такси, но тогава ще съдерат задддниците на сръбските камиони в целия ЕС.

129

Анонимен

преди 7 месеца

Браво бе Денков. Оправда таксата, която други страни да ни плащат с това, че си го няпрявил зя да създадеш по-добра конкуренция.... Думи нямам. А сега те като ти отвърнат с някоя такса за каквото и дя минава през техните страни зя България пак нашия народ ще опере пешкира както техния сега заряди теб в началото на зимния сезон. Пълен резил отново. Пародията Продължава

128

Анонимен

преди 7 месеца

Като тези средства трябва да отиват за русофили и руски заселници в България.

127

до 136

преди 7 месеца

Ти помниш ли как Симеон Дянков щеше да пляска руснаците в съда? Пък после всички пляскахме с ръце и се хващахме за палците. Не беше отдавна, преди десетина години. Ама като ти чета драсканиците, ти едва ли имаш толкова трайна памет.

126

Пипи

преди 7 месеца

Нещо академика май говори несвързани неща.

125

Анонимен

преди 7 месеца

По хубаво да го транзитираме и да им платим за услугата, поне русофилите ще са доволни!

124

Анонимен

преди 7 месеца

Тоя има ли нещо под купола или е празно?

123

хе хе хе

преди 7 месеца

След като се разправи с тукашните "терористи", Молецът започна да настъпва и чужди интереси. Такова поведение обаче може да се окаже опасно за мнозина. Пък що се отнася до българският ов чи матрял, ние си заслужаваме точно такива мекотели за управници. Пасват ни на нятюрела, както се казва:)

122

Анонимен

преди 7 месеца

Българските русофили са крайно загрижени за благоденствието на Русия, Сърбия и Унгария, а България те ще я харизват на братята си руснаци. Копейките като вземат властта в България с решаващата помощ на Русия ще премахнат всякакви такси върху руските тръби настроени от гениалния строител политик Бойко Борисов в угода на Путин.

121

Анонимен

преди 7 месеца

До ???? Борисов е един от най-големите виновници за войната в Украйна. Построи на колхозниците тръба за наша сметка и гарантира по този начин на Русия, че може да изнася газ без да минава през Украйна. По този начин развърза ръцете на диктатора Путин да нападне жестоко и вероломно Украйна.

120

Анонимен

преди 7 месеца

Още повече се отдалечаваме от Шенген, вече и трета страна ни спира.