34

Анонимен

преди 7 месеца

Ами че тоя Блинкен си е чистокръвен евреин :"Роден е на 16 април 1962 г. в Йонкърс, Ню Йорк, в еврейско семейство Джудит (Фрем) и Доналд М. Блинкен, който в периода 1994 1997 г. е посланик на САЩ в Унгария.Родителите на Джудит са унгарски евреи. Дядото на Доналд, Меир Блинкен, е известен американски еврейски писател, роден в Руската империя." Чичото на Антъни Блинкен, Алън Блинкен, е посланик на САЩ в Белгия (1993 1997)."

33

Анонимен

преди 7 месеца

Израел извършва геноцид над палестинците както правеше Хитлер с тях. Със зеленски по нищо не се различават от нацистите!

32

Анонимен

преди 7 месеца

Евреите казват Око зо око, зъб за зъб. А какво ще стане, когато останете без зъби и без очи?

31

Анонимен

преди 7 месеца

"Палестина е земя на ПАЛЕСТИНИЦИ ,някои от които са потомци на евреите. Евреите да се прибират у дома ,демек САЩ" Я си прочети какво си написал.

30

Анонимен

преди 7 месеца

Израел реално извършва геноцид над цивилно население. Разрушава цели жилищни квартали на гъсто населена жилищна зона. Израелският минисър на отбраната ги нарече човеко - животни. Къде са сега жьлтопаветниците да говорят за права на човека. Къде са ООН и ЕС да обявят санкции на Израел?

29

до 24

преди 7 месеца

Абе въздухар в Израел живеят и работят над 1 милион араби. Как така те нямат проблеми?

28

Анонимен

преди 7 месеца

90 процента от евреите са покръстени хазари в юдаизма и нямат никакви права над земите на Израел.А Хазарите са изгонено българско племе от Вавилон заради култа им към Луцифер и човешки жертвоприношения.Хазарите са най древните врагове на Велика България.

27

Анонимен

преди 7 месеца

Има все пак Ютюб и ние виждаме какво реално става.Геноцид и нищо повече.Имате информация къде се крият по двама трима,но нямахте като се организираха 1500 неграмотни тинейджъри,айде бе?И разузнаването на САЩ потвърди,че Египет са ги предупредили,то за това излязоха тук там стотинки,а за мен това е пропуска на Мосад.Египтяните са разбрали какво готвят ,но никой никакво внимание.

26

Анонимен

преди 7 месеца

В интернет има кадри, къдет може да се види как в Израел се обучават деца да бъдат убийци. Започва се на око 4 годинки. Карат денето да обрзглави мече, любима играчка. После на около 8-9 години, и момиченца, и момченца ги виждаме с истинско огрнестрелно оръжие, обучават го на стрелба на терен. На тинейджърска възраст обучението е в директно колене на голям човек, с нож. Как да хвабе жертвата и т,н . Истина е. Истина е, което пиша. Прави се не отсега,

25

до 22

преди 7 месеца

На евреите не им пука как ще изглежда по телевизията и социалните мрежи.

24

Анонимен

преди 7 месеца

Палестина е земя на ПАЛЕСТИНИЦИ ,някои от които са потомци на евреите. Евреите да се прибират у дома ,демек САЩ , а останалите от дет са дошли !Европската уния да си ги прибере ,а и къщичките им в Майданек ,Треблинка ,Собибор и другите такива селища още са запазени ,така че има къде да ги настанят!!!!

23

Анонимен

преди 7 месеца

Над 60 години Израел заграбва палестински земи и убива араби,защо сега всички се правят на луди.И леят крокодилски сълзи?!

22

до 21

преди 7 месеца

Така се прави.

21

Анонимен

преди 7 месеца

Израел провежда геноцид . Сравнете центъра на Киев с центъра на Газа. Или руснаците са негодни да сринат Киев до основи , нямат бомби?

20

Анонимен

преди 7 месеца

Израел не търси терористи , по каналният ред а избива масово - невинни палестински жени и деца оставрни под руините без храна лекарства и водаТова е геноцидКойто не може да бьде толериран

19

Анонимен

преди 7 месеца

От сутрин до вечер пускат само еврей, да се правят на вечните жертви по медиите но никой неги пита защо 60 години убиваха араби и заграбваха земите им и сега живеят там?!Това рано или късно щеше да се случи.

18

до 17

преди 7 месеца

Ония мирни граждани които никой не иска в държавата си? Дори арабските държави?

17

Анонимен

преди 7 месеца

C тepopиcти нe ce nperoвapя...

16

Анонимен

преди 7 месеца

Изрел не води война а геноцид над мирни жители в газа

15

Анонимен

преди 7 месеца

Фашист втори Хитлер