98

ако обаче

преди 8 месеца

Гласуваме за ***,лъжица или импексова партия....ни чака....безплатен газ и ток, безплатен хляб и забавления---всико това го осигуряват не само в Белене, но и в Магадан и друг гулаци.

97

нн

преди 8 месеца

Нинова, грешна си, отивай си. 2020 г. два месеца преди да изтече мандата на Борисов, с Радев направихте най-гадния номер, опит за предсрочни избори, протести, компромати за ГЕРБ, лъжи и измами с цел, сл. правителство, да гласуват за вас 1 милион и 4 години вземате властта. Номера не мина. Настана политически хаус. В обществото се появиха полит. партии от нищото, без опит, знания и популистки, Манолова, Слави, Петков и т.н. Тези не облизани партии ни управляват в момента, резултата-катастрофа.

96

Анонимен

преди 8 месеца

Бившите комунисти и настоящи русофили винаги са използвали страха от поскъпването на живота за подлите си цели...

95

Листопадов

преди 8 месеца

Другарко Нинова чемодан вакзал ванючий руский мир. Гледаме жителите на лъйнъръ и дъйнъръ как се жалват - след пристигането на руския мир там през 2014та - най-ниски заплати и най-високи цени.

94

Анонимен

преди 8 месеца

Тая пак плаши гаргите.

93

Анонимен

преди 8 месеца

Като ви е скъпо- ей ги къщетата на село. Продавате *** панелка и отивате на село да гледате био продукция. С парите от панелката ще купите хем къща, хем ще имате капитал за начало на бизнес. Еврофондовете стоят неусвоени, чакат вас. Излиза, че хитрите програмисти ви изкупихме наследствените земи за жълти стотинки и си гледаме всичката храна сами.

92

По-добре

преди 8 месеца

По-добре тежка зима от колкото руски ботуш

91

Лачидов

преди 8 месеца

В ългария живея друзя и твърдя от месеци цените в магазините не са се вдигали, искам да ми дадете пример кои стоки са с вдигнати цени и колко пъти от последните месеци. Не говорим за сезонни цени на зарзават разбира се, макар че дори и тях да вземем цените пак са стабилни. А промоции има постоянно във всеки едни магазин и хората купуват само червения етикет. Другите стоки стоят почти непокътнати. Ново вдигане на цените може да направи само глобален конфликт или друго глобално форс мажорно събити

90

До 99

преди 8 месеца

В коя държава живее??? Защото не е България..даже и в Европа не живееш май ;)

89

Лачидов

преди 8 месеца

Цените в магазините друзя отдавана вече не се вдигат. От месеци. Ефекта от вдигане на пенсии и заплати който доведе до покачването на цени, както и ефекта от повишено търсене на имоти който също води до инфлация, достигна своя пик. Никой от вас не може да ми даде конкретен пример за нещо поскъпнало в последните няколко месеца. Напротив, има леко намаление на цените защото търсене/предлагане регулира всичко. Защо арабелите не направят бенза 10лв например? А 20? Ами защото не могат и 4, понятно?

88

Totenkopf

преди 8 месеца

Пак ли? Миналата нали щяхме да измрем без руския газ, да стоим на студено, гладно и в мрак? Едни и същи опорки ..

87

Анонимен

преди 8 месеца

СИЧКИ ША ОМРЕМ, от ЦК на БКП казаха!

86

пряко от Максуда

преди 8 месеца

Ха-ха друзята се правят на приятно ударени с мокър пapцал. Никой не пишел м нищо не се знаело. При авдеевка друзя, рушките гащници бяха *** за пореден път от доблестните весеушницi, kоито за разлика от вас вместо да заемат поза партер на проскубаната руска путинска мечка, я полагат здраво по мордата.

85

Хората

преди 8 месеца

Тя не ни плаши, а цените на храната в магазините ни плаши!!!!

84

Тъй, де!

преди 8 месеца

Помним как БСП сваляше цените, особено при другаря Жан Виденов беше голямо сваляне на цените. По негово време дори станах милионер, а в джобовете ми имаше банкноти от по 100 000 лева. Но дойде изедникът Костов и вече не бях милионер!Чакам Корни да вземе властта и пак всички българи да станем милионери.

83

цикламке,

преди 8 месеца

не плаши хората ами свърши нещо полезно

82

Полковник Рийзнър

преди 8 месеца

От Бундесхер каза в интервю за немските ведии, че от чисто оперативна военна гледна точка, контрата на Украйна се е провалила!

81

Лачидов

преди 8 месеца

Друграката като една черна станция ни плаши и искрено се надява да излезе права. Така както обикновения соц обитател на времето и сегашните рушки холопи искрено вярват че ей сега видите ли запада ше рухне и ше падне колене пред самача магучая и великая.

80

До 88

преди 8 месеца

Незнам никой в Западната преса НЕ пише вече за Украйна ;))

79

До 88

преди 8 месеца

Контранастъплението на Украйна се провали..даже според западните военни експерти!