37

Плевнелиев беше

преди 8 месеца

Добър президент навсякъде уважаваха България по негово време а не сега като при Рундьо не уважение и присмех.

36

Анонимен

преди 8 месеца

Резултат от Политиката на Хазарските Роми Глобалисти и Хазарският Ром Сорос. Премьер-министр Шотландии Хамза Юсуф сообщил, что его родственники находятся в Газе.

35

селянин от Хасковско

преди 8 месеца

С 15 бона заплата , генералска пенсия, безплатно жилище, охрана и плюскане - пука му на оная работа на другаря РадеФ за някакви си, морал, конституция, военни кризи и най-малко пък за дереджето на възрастните и простолюдието. Времето го показа. За него единственото важно беше, че баламурниците отново го избрахa, иначе имунитета и авантата отиваха на кино ! Никога толкова празен индивид не е бил поставян на върха на държавата !

34

Hassan Nasralla

преди 8 месеца

Този чехлю, защо пак го пускате в сайта като новина..Плевнис е амеба, мекотело на герб и Тиквата .

33

тя

преди 8 месеца

Тоя много мрази Радев ! Защо ли !? Ееее, защото ги превъзхожда хиляди пъти 1

32

БЕН ХУР

преди 8 месеца

Абе тука чета разни олигуфрени от Изруждение пишат че искали анексия от Русия,Това са сепаратисти и терористи и точно така започнаха тещата в Украйна!И Румата Русняка ще ни разправя че нямало заплаха за националната сигурност.В България има клетка на Хамас и тя е съставена от русофили и путинисти включително!Дори оня ден си правиха джихадистко парти пред НДК.

31

Мда

преди 8 месеца

Трябва да го вземе нетаняху за свой говорител - само като заплещи несвьрзани глупости и палестинците сами ще се разбягат от газа да освободят територии на изрел без да ги убиват с бомбите

30

Радев

преди 8 месеца

Мен ме е назначил Решентников и се отчитам само пред Путин. Нито ме интересуват закони, нито единение на нацията и институциите. Моят Вожд изповядва философията разделяй и владей!

29

мак

преди 8 месеца

Обективизъм направо струи от днеска.бг. Само грачещи по Радев, включително ох.люв от снимката, но не и хора, които подкрепят президента. Тоя удобно забравя, как банкянския се изказваше когато си иска и по теми, които си иска и без неудобни въпроси беше цар на монолога.

28

Сравнение

преди 8 месеца

В сравнение с посредствения президент Плевнелиев, Радев е истинско *** върху президентската институция.

27

Анонимен

преди 8 месеца

Сигурността отивай да я търсиш на Козяк 16, а не от президента. Върнете оръжието дето пратихте на Украйна и тогава говори за сигурност. Върнете парите дето харизахте за оръжия на снимки и тогава търси сигурност. А сега дай да си измием ръцете с някой, че ние се ocpaxMe и ако мине номера. Един бие тъпана, друг обира парсата.

26

Щерю

преди 8 месеца

В България всеки мъж си мисли, че мнението му е по- точно и правилно от на другия, а всъщност - голям праз - никой не го е еня за мнението ти. Една голяма дърдорковщина и първосигналност, без градивни дела...

25

гошо

преди 8 месеца

На тоя няма ли кой да му каже, че Бойко си намери ново магаре и го пенсионира. Но все пак благодаря като му видях снимката ходих да повръщам два пъти и сега съм като нов... Може ли по-често да му слагате снимката , може като фон, действа и разхлабващо.

24

абе

преди 8 месеца

имахме преди един президент - Роска Плевнелиева, и добре че при неговия мандат нямаше война....всички щяхме да загубим самоличността си!

23

БЕН ХУР

преди 8 месеца

Рус0робите салухитуахабити са спяща клетка на Хамас в България.Те представляват реална заплаха за националната сигурност разбира се те са инфилтрирани навсякъде включително и в българските служби за сигурност.Хитайте Емилиан Гебрев той може да ни разкаже повече пи темата.

22

Анонимен

преди 8 месеца

До Красная сабака...Е па плевела какъв не е ли комунст пардон комсомолски секретар благославяй го кВо чакаш

21

Красная сабака

преди 8 месеца

Комунисти има ли тук? Ваща кожа червена

20

Айде

преди 8 месеца

Всички русофили в Донбас

19

БЕН ХУР

преди 8 месеца

Браво на гн Росен Плевнелиев това е поведение на истински държавник!

18

Анонимен

преди 8 месеца

Послушко е тоя. Каквото му кажат, това казва. Без свое мислене, мнение, чест, мъжкарство.... Едно абсолютно НИЩО Е.