20

Анонимен

преди 10 месеца

Сърбия и Унгария клатят мира в Европа

19

Анонимен

преди 10 месеца

За жал на сърбокомунистите истината рано ,или късно побеждава. Няма нация която да е извършвала толкова зверства срещу българския народ в област Вардарска Македония от сърбите, но същия този народ им бе предоставен на тепсия да правят с него каквото си искат през 1944г от комунистите включително и българските комунисти. А знаете какво могат комунистите с огън , меч те се опитаха да заличат всичко българско във Вардарска бановина и резултата е този. Но с търпение истината побеждава и лъжата ще с

18

Анонимен

преди 10 месеца

Българска работа. Ще се инати до последно, че накрая да изглежда нелепо смешен като гласува промените. Загубена му е каузата от самото начало. Ще го натисне урсулата и ще се предаде.

17

Анонимен

преди 10 месеца

То ние зор за Европа нямаме!!!!!

16

Анонимен

преди 10 месеца

Само така, никакви промени и българите, и северномакедонците ще са доволни!

15

Анонимен

преди 10 месеца

В Южно Косово тлее страшен етнически конфликт който скоро ще избухне. И за разлика от предателя Кире и Тагаренко който милее само за Украйна, Албания ще защити своите при гражданска война там. А ние не! Как да искаш да си българин.

14

Анонимен

преди 10 месеца

Мицков...Ние нямаме никакъв зор..Вие се напъвате да влизате в ЕС...Сега се правите на инат магарета...какво ли ще стане ако влезнете...

13

Анонимен

преди 10 месеца

Значи си сменихте името по собствена воля?

12

До 7

преди 10 месеца

За съжаление националния предател с прозвище "просто киро" им отвори вратата за членство като продаде този лост за влияние от наша страна на френската държава. А чакай ти друг да ти защитава националния интерес. Сега Франция ще ни замие очите и ще ги пусне. Нов народен съд е спасението за родината ни.

11

Мара Бунева

преди 10 месеца

Карай все така, Мицко! Важното е да говориш постоянно за българи и за България, та да свикнат хората, че са си българи. Те вече разбраха, че няма да стане нищо страшно, като си променят конституцията. Младите там вече не се плашат от бугаротатарите и от бугарските фашистички окупатори. А и виждат къде се живее по-добре. Щом синовете на македонските политици се кандидатират за общински съветници в София, работите така или иначе вървят към кошмара на Мицко: ребългаризация на Македония...

10

АнонимеН

преди 10 месеца

ПРОМЕНИ КОНСТИТУЦИОННИ НАЙ-ВЕРОЯТНО НЯМА ДА ИМА НЕ ЗАРАДИ БЪЛГАРИТЕ А ЗАРАДИ АЛБАНЦИТЕ КОИТО ПОИСКАХА И ЗА ТЯХ ДА ИМА :D А АЛБАНЦИТЕ ДАЖЕ ИМАТ ПАРТИЯ В ПАРЛАМЕНТА ИМ!//////////// И ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ПРОБЛЕМИ САМО , ЗАЩОТО ОТКАЗАХА ДА ПРОМЕНЯТ ИСТОРИЯТА СИ, ЧЕ СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ НЕ Е БИЛА ПОД БЪЛГАРСКО ИГО ТАКА ИМ Е ЗАПИСАНО В ИСТОРИЯТА А СМЕ БИЛИ СЪЮЗНИЦИ ПО-ТОВА ВРЕМЕ ! ЮГОСЛАВИЯ ИМ НАПИСАЛА ИЗМИСЛЕНАТА ИСТОРИЯ И ГРАМ НЕ ИСКАТ ДА Я ПРОМЕНЯТ НЕКА СТРАДАТ СЕГА!

9

нн

преди 10 месеца

Македонците са в НАТО. Дали са в ЕС, или не, много ,много не ги вълнува. Номера е че там вече няма българи, последното преброяване 3853 души са декларирали че са българи. Колко са, че да са държавотворен елемент. България е спала когато убиваха и ликвидираха българи и българското след 1945 год. и сега какво стана? Дали ще влязат македонците или няма в ЕС, важното е че там вече няма българи.

8

Българин

преди 10 месеца

ДенаZификация до последния македонски нацист!

7

Ха ха,

преди 10 месеца

...а бе вие името си променихте,а пък сега нямало да има промени! Явно при вас е по -важно кой ще докопа кокала, и ви дреме дали макетата ще пътуват из Европа! Добре че и Европейците ви видяха що за стока сте, че да не сме ви виновни само ние!

6

Анонимен

преди 10 месеца

Няма да ги впишат, защото стотици хиляди ще се определят за българи, в момента българите там нямат никакви права, включително нямат право на държавна работа.

5

Анонимен

преди 10 месеца

Браво на Южно Косово!!! Когато шиптърите ви подкарат ще пия блага ракия!

4

Добре бе, друже,

преди 10 месеца

Няма да има промени на вашата конституция с цел удовлетворяване на българското искане. Така да бъде, няма да ви скършим хатъра. Няма промени в конституцията ви - няма членство в ЕС за вас. Танто за танто, така е справедливо.

3

Нане

преди 10 месеца

Чичо мицко, ко са разпенявил пак...===)))

2

Анонимен

преди 10 месеца

Изтpeщял зoмб...

1

Ако щат

преди 10 месеца

Но членство е ЕС - през крив макарон ще го гледат.