11

Анонимен

преди 8 месеца

А НЕЩИЧКО ПРЕЗИДЕНТЪТ ДА КАЖЕ ЗА ТУРСКАТА ИКОНОМИЧЕСКА ИНВАЗИЯ В БЪЛГАРИЯ ИЛИ ТОВА Е В РЕДА НА НЕЩАТА...СЛЕД ХОТЕЛИЕРСКИЯ БИЗНЕС ПО МОРЕТО,ТУРСКИЯТ БИЗНЕС ВЛИЗА ПРЕЗ ПАРАДНИЯ ВХОД КУПУВАЙКИ НА БЕЗЦЕНИЦА НЯКОЛКО ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ СТРОИТЕЛНИ ФИРМУ У НАС...ДВАМА РУСКИ СВЕЩЕНИЦИ СА ОГРОМЕН ПРОБЛЕМ,А ТОВА,ЧЕ ТУРЦИЯ НИ ЗАВЛАДЯВА БАВНО,НО СИГУРНО Е ОКЕЙ

10

Тук освен,

преди 8 месеца

че е свърталище на комуната, обаче е станало и такова на мююслита главорези, а дали са минали тези "християни" през момента на "резване" на кожичките им ?

9

Анонимен

преди 8 месеца

Тези евреи, клоуни, чалгари иФатмаци, където ви управляват, ще ви закрият, като Палестина и Украйна. Защо просто не ги махнете всичките, преди те да са ви убили? Не ги ли виждате, че са врагове на народите? Не само на българския народ, ами и на украинския, и на палестинския, и на руския и даже на китайския народ. Защо просто не се съюзите всички срещу евреите?

8

До 6 възмутения

преди 8 месеца

Най-добре е да се ВЪЗМУТИШ от простотията си ! Значи може мюсюлманите да режат глави на деца, но не е допустимо да им се даде урок ? Иран и Сирия се защитават или подстрекават Хамас, това би ли си го обяснил коректно само на себе си ?

7

Емигрант

преди 8 месеца

И този "политик" е тръгнал по стъпките на Тиквата, не помни "вчера" какво е казал, че няма опастност за България и за Европа конфликтът да излезе и засегне други страни ?

6

Войн

преди 8 месеца

Подгответе се за 4-тата световна война.

5

Вьзмутен

преди 8 месеца

Иран, сирия, ливан са дльжни да защитят цивилното население в газа от бруталната изрелска агресияКаде е - оон да изпрати мироопазващи контингенти

4

Анонимен

преди 8 месеца

Цар е на общите приказки...

3

Държавник

преди 8 месеца

ДРъжавният глъвъ пак е изокал поредната премъдрост.

2

Анонимен

преди 8 месеца

Kвoт' cъrлacyвa nocoлcтвoтo, тyй тo...

1

анонимен

преди 8 месеца

В Библията пише,войната ще почне от Божи гроб,дано да са сбъркали