111

Анонимен

преди 7 месеца

До БЯГАТ БОГАТИТЕ.... Верно е, а те самите ще гушна букета

110

До 112

преди 7 месеца

Война нема в русия...има 280 000 руски трупа и .дето тук, там падне некоя натовска ракета

109

Анонимен

преди 7 месеца

1$=100 РУБЛИ. За 1 долар в Русия можеш да си купиш 2 литра дизел или кило и половина домати или 4-килограмова диня. --------------------------------------------------------- - 1 долар = 1.80 лв. В България за $1 колко литра дизел можеш да си купиш? -------------- - 1 долар в България за една пpocтa баничка не стига.

108

Анонимен

преди 7 месеца

А бедните български копейки храбро бранят един руски символ на робството в центъра на София

107

Христо Христов

преди 7 месеца

"Повечето от покупките, 1447 транзакции, са направени от руски жители в Испания. Преди войната нерезидентите са отчитали повече покупки." - очевадно бягат от вжйната.

106

БЯГАТ БОГАТИТЕ

преди 7 месеца

Руснаци, щото ВОВАТА ша им гушне ...милиардите

105

ddd

преди 7 месеца

Не знаех че в Русия има война

104

БАНко

преди 7 месеца

Mad men , ОТ СЕДМИЦА ДОРИ ОБЛАСТНИТЕ ОЛИМПИЙСКИ КОМИТЕТИ НА ХЕРСОНСКА , ЛУГАНСКА , ЗАПОРОЖКА , ДОНЕЦКА ОБЛАСТИ СА КЪМ ОЛИМПИЙСКИЯ КОМИТЕТ НА РУСИЯ , ВРЕМЕТО ВЕЧЕ Е МОСКОВСКО ОТ ГОДИНА , ПАРИТЕ СА РУБЛИ , ЕЗИКА РУСКИ , ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ В РУБЛИ , ...... , АДМИНИСТРАЦИЯТА РУСКА , ........ ВСИЧКО Е РУСКО !!!

103

ДО 108

преди 7 месеца

В Украйна няма война....ама има 280 000 руски трупа....как ли са умрели тия руснаци....

102

Анонимен

преди 7 месеца

Война в Русия няма и руснаците няма от какво да бягат. Просто някой друг богаташ си купил къща на юг до морето. Вие си гледайте истинските проблеми, че Европа е завладяна от арабите и войната в Израел е следващия фронт.

101

ДО 103

преди 7 месеца

Като ви раздават опорките, да ви бяха научили да четете, поне. Ама тогава щяхте да работите не тRолове, ами да имате нормална работа. Кой Ви пише за война в Украйна? В Русия няма война. Или не правите разлика? Богатите в никоя държава не участват във войната и никой не ги събира насила за фронта. В Украйна имаше частна армия обучени платени войници. Колкото запасняци са викали, е било за поддръжка на отвоюваните територии с руско население и охрана на референдумите. Прибраха се дори.

100

Анонимен

преди 7 месеца

Какво ни интересуват къщите на руснаците в Испания, но темата най-вероятно цели да отвлече нашето внимание и да прикрие провала на срещата на евролидерите в испанската Гранада. Събраха се, поговориха си - ала-бала и си тръгнаха през черните изходи - без заключителна пресконференция.

99

Анонимен

преди 7 месеца

Да внимават испанците след време да не дойде Путин да ги освобождава....

98

До 96

преди 7 месеца

Че то половината от тия области са под контрола на ВСУ....за другата половина Кремъл са отбранява, окопавайки се....

97

ДО 101

преди 7 месеца

Война в Украйна има...и видяхме кво стана с 60 километровата руска колона под ...Киев.

96

ДО 98

преди 7 месеца

КВА италианска лира бе другарю...от 23 години италианците са с евро бре.....

95

БАНко

преди 7 месеца

АКО ИМАШЕ ВОЙНА КИЕВ ЩЕШЕ ДА ПРИЛИЧА НА ИВИЦАТА ГАЗА !!!

94

Гошо

преди 7 месеца

Тия руснаци хем безстрашни ,хем глупави По запада не им дават да влизат с колите си ,де що сметка имат им налагат запор и конфискация ама според *** и пропагандата ,купували имоти в Испания

93

Анонимен

преди 7 месеца

87, това са само цифри. Погледни италианската лирa. И те ли бягат от Путин, щото 1 долар е 1900 лири. "Въх", колко са зле, а?! Щото 1900 е много повече от 1, някъде около 1900 пъти повече, нали? Само че Италия е още там, не е обърнала корема нагоре. Така ще е и за напред. Ако този който предизвиква искуствените инфлации и рецесии се махне, то просто няма да ги има. Без значение примерно 1 долар колко лева е и колко рубли е, и колко италиански лири е. Това е само на хартия.

92

Недей

преди 7 месеца

Не ми късайте сърцето....добре помня,каква радост и еуфория бе ...2014г.През цялото време крещяха в екстаз...Крим наш...Крим наш.... Недейте вярва на руснаците,когато са заедно ,сами,ако ги чуете как се нахъсват и какви злобни думи и пожелания, прокоби за ядрена война правят....това не са добри хора.