68

Анонимен

преди 11 месеца

Мор за руските нашественици в Украйна - ВСУ ликвидира почти 1000 само за денонощие... През денонощието загубите на противника в бойна техника също се увеличиха значително: танкове - 4905 (42 през изминалия ден) единици;бойни бронирани машини - 9264 (+44) единици;артилерийски системи - 6763 (+32) единици;реактивни системи за залпов огън - 811 (+2) единици;дронове - 5247 (+21);автомобилна техника и автоцистерни - 9170 (+25) единици;специално оборудване - до 966 (+1).Нинова е балон с хелий..

67

До 58

преди 11 месеца

Интересна информация. А в сайта на УНИАН пише...92 убити руснака? Е, кой лъже?

66

Анонимен

преди 11 месеца

Хайде сега,знае се че не искате оставка и нови избори защото в Народното събрание е топличко.Заплатите добри, отговорност и работа няма.Пей сърце е положението.

65

Анонимен

преди 11 месеца

Връщайте комунизма в България. Връщайте се към големия брат. И без това друго не знаете в България. Овце с овцете. Дори овцете имат повече акъл. И без това сте закърняли и освен строг комунизъм друго не разбирате. Простолюдие, чукундури.

64

Анонимен

преди 11 месеца

Всички сте един голям..... РИСК за националната сигурност

63

ТИЯ ОТ БСП

преди 11 месеца

СА ПО ЛОШИ И ОТ ХАМАЗ

62

Смях

преди 11 месеца

Някой в ръководството на БСП има ли, който да не е милионер (и ОСОБЕНО тази), и откъде са им парите, като цял живот само работят "на ползу роду"?

61

Черния

преди 11 месеца

Тая ли овца да управлява

60

Анонимен

преди 11 месеца

До 123 .... "Тая трътка, няма ли най-после да миряса? Докога ще и вървят номерата?"... Отговора е много лесен: - Докато има трътка!

59

ГНУСНИ ЛИЦЕМЕРИ

преди 11 месеца

Малий таа кака се оака НАЙ БЕЗСРАМНО- КАЗВАШ ДА СИ ХОДЯТ ЧЕ ДА ДОЙДЕТЕ ВИЕ И ПАК ЗА НЯКОЛКО СЕДМИЦИ ДА НАПРАВИТЕ 28% ИНФЛАЦИЯ ЗА ДА НЕ НИ ПРИЕМАТ В ЕВРОЗОНАТА- ОБАЧЕ ВИЕ С МИЛИОНИ А НИЕ НАС КУЧЕТА НИ ЯЛИ- МИЛИОНЕР ДО МИЛИОНЕРА РЕВАТ ТА СЕ ДЕРАТ ЗА БЕДНИТЕ БЪЛГАРИ...

58

мак

преди 11 месеца

Права е Нинова. Към унищожителите конкретно на ядрена енергетика да добави и кунева. банкянския управляваше 3 мандата, смята се за строител на България, и какво направи освен магистрали? Тук не се строи, а закрива и ликвидира, по нареждане отвън, заради похвали от фонсмешна и шайка и от страх от санкции. Явно да речем бг въглища или атома не са ок, а немските са благодат за околната среда.

57

Анонимен

преди 11 месеца

За вчера вече има информация за 990 елиминирани, руски фашисти , като болшинството са около Авдеевка, 42 унищожени руски танка и 44 унищожени руски бронетранспортьора. Фигурантът, Лелката, Копейкин и СлаФчо-празнодумеца са главните руски марионетки и национални предатели в България... Всеки ден някой от тях ще бълва някаква лъжа или гaдoст за да си заработят рублите...

56

Браво

преди 11 месеца

Браво Нинова!

55

Анонимен

преди 11 месеца

Въпрос на радио Ереван! - Защо политиците не емигрират от България? Отговор: - Защото от България има изтичане на мозъци, а не на зaдници.

54

Анонимен

преди 11 месеца

В моето Отечество такива работи не стават. Петко Каравелов. ...... "дълбоко там под слоя горен, загризал тайно сладък корен, мезон те гледа ококорен!" Нинче, Комсомолско Пилинче "Гъъъъъъза си с рози накичи, нааааасраното да не личи!"

53

В

преди 11 месеца

този случай обаче *** е права. Отделен въпрос е, че коментарите на българите са винаги на въпреки в по-голямата си част. Който и по какъвто и повод да се изкаже. БЪЛГАРИН ДА СЕ НАРИЧАМ ПЪРВА РАДОСТ Е ЗА МЕН!

52

123

преди 11 месеца

Тая трътка, няма ли най-после да миряса? До кога ще й вървят номерата?

51

апел

преди 11 месеца

Бойко , прежали се и уважи тая другарка , тя страда :) жертвай се за благото на България !

50

10

преди 11 месеца

за съжаление госпожата е права във всичко, което каза. трябва да си ненормален за да него разбереш или да имаш интерес и да се правиш, че не го разбираш.

49

Анонимен

преди 11 месеца

Речите на другите излизат баш в края а заседанието, а на Нинова им трябваше малко време да попрочетат и да порверят факите ... щото не им бяха пратели сценария.