35

Анонимен

преди 8 месеца

Чуков е жалък ислямист!Приемайте ги с вашите приятели от съветските времена от АОНСУ.Тогава и сега явно Израел е вашия враг.

34

Анонимен

преди 8 месеца

До Алекс 33 Ама в толкова силен екстаз, колкото израелските "художници", танцуващи на покрива на вана, докато наблюдаваха как се сриват кулите на 9/11 ли?

33

Анонимен

преди 8 месеца

Защо ли имам чувството, че всички коментари в подкрепа на Израел са писани от един-двама на щат към Шалом?

32

Алекс

преди 8 месеца

Тези хора бяха изпаднали в див екстаз , танцуваха в еуфория и се гавреха с пленените израелци.Интересно защо Египет отказва да приеме братята си араби?

31

Анонимен

преди 8 месеца

Колкото и да бомбардират жилищните квартали, евреите няма да победят дорде не влезат с краката си в мрежата от тунели и бункери под гъстонаселената Ивица Газа. За тази цел израелци от цял свят се връщат в Израел. Командирът на "Ахмат" каза, че участващите в боевете в Украйна израелски военослужещи и инструктори се завръщат в Израел. От казаното следва, че израелските военослужещи и инструктори са присъствали и воювали в Украйна. Дали са се били на страната на бендеро-нацистите срещу руснаците?

30

Анонимен

преди 8 месеца

До Бен Гурион.....Хамас ако е искал без да пита ходи където си иска. Сети се за летище Сарафово. Говоря за жертвите на израелските ракети. А колко фашаги дойдоха в БеГейско с бежанците им??

29

Избори

преди 8 месеца

Германците-избраха Хитлер, руснаците избраха-путин, арабите-избраха Хамас-----всеки народ си заслужава съдбата. А НИЕ БЪЛГАРИТЕ ИЗБИРАМЕ-ТИКВА,КОПЕЙКА, ИМПЕКСОВА И СУЛТАНИ-ВЕЧЕ ДВАМА/ДОГАН И СЛАВЧО/.

28

Нора

преди 8 месеца

Слагайте Зелето на туршия!Сега му е времето,че Европа и най-вече САЩ ще забранят и него! В голата хралупа Зельо , зеле ще си хрупа!

27

Бен Гурион

преди 8 месеца

До Анонимен 28 За кои палестинци, за Хамас ли?

26

Анонимен

преди 8 месеца

Изходът им се казва Хамас! Те са си го избрали!

25

Анонимен

преди 8 месеца

Ами защо не се осигури световен прием за палестинците както за укрите беше направено? В такъв случай да те млати руснака си е направо късмет и голям шанс да отидеш безплатно на море в БеГейско например? Да пaразитстваш безгрижно 2 години и да мънкаш патриотично че лошите руснаци са те нападнали. Ярък пример за двойния аршин на САЩ

24

popa ot razgrad

преди 8 месеца

каквото си посял, това ще жънеш...

23

Анонимен

преди 8 месеца

До Весо Чакаме го в Хага да го гледаме.

22

Весо

преди 8 месеца

Чуков ли си Буков ли си,че сега видя, войната в Израел е истинска и разрушителна!За Украйна,братска, просеща,даряваща и символична! Да гледате Путин с двете очи!

21

Анонимен

преди 8 месеца

Ние не сме лоши като палестинците. Нека евреите заповяд в нашата хубава родина, Раят на земята. Стига са живели в тези пущинаци. Те заслужават много повече. Защото са богоизбрани.

20

Тц,тц

преди 8 месеца

Към всички солидарни с " арабеските" бих казал - Не харесвахте украинските бежанци? Покажете хуманизъм, поканете си такива от Газа! Доволни ще останете...

19

Бен Гурион

преди 8 месеца

До до 14 Кои араби? Хамас ли?

18

Анонимен

преди 8 месеца

Веднага да се отвори коридор на асимилация от Газа към обезлюдена България! Ние само ще спечелим и имаме нужда от работливи и мирни граждани, служители на исляма. Те нямат място до мързеливите и примитивни си съседи.

17

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен...Май Зелюто прави черна борса с помощите от Европа и Америка. Добриютру, минке. не ти ли направи впечатление до сега че след помощи за НАД 30 МИЛИАРДА ... на украинския фронт се говори за три Хаймарса... два Пейтриъта ... пет Брадлита ... три Чаленджера .... И то всички те ПОДАРЕНИ на Украйна , а къде се харчат парите и къде отиват останалото въоръжение идващо от Източна Европа - Полша , България, Чехия ... нито дума . ЕТО къде отивало.

16

до 14

преди 8 месеца

Това, което са привили хитлеристите с евреите, сега евреите го правят с арабите. Чист фашизъм.