92

Анонимен

преди 7 месеца

Никой не оправдава зверствата на терористите от Хамас. Но защо никой не говори за зверствата на Израел, който в момента извършва геноцид и избива цивилно население в ивицата Газа?

91

Анонимен

преди 7 месеца

129 онзи ден Байдъна подписа де юре капитулацията - казаха му - имаме огромен дълг няма пари за войната на азовците. И той подписа иначе щеше да е локдаун.

90

Плейбой са списание

преди 7 месеца

Което няма задължение да спазва свобода на словото . Те са еротично списание и са да си блъснеш ч.и.кия

89

Анонимен

преди 7 месеца

А какво става с контранастъплението?

88

Анонимен

преди 7 месеца

Най-добрият вариант за запада е признаване на Крим, 4те области, тогава щетите за запада ще бъдат минимални, но този вариант вече почти няма шанс. Най-вероятно Одеска област до Молдова, Днепропетровска и Харковска области, а може и други, ще бъдат присъединени. Останалата част на Украйна ще бъде под пълен военен контрол от Русия, населението ще напусне и ще останат под 10 милиона, което най-вероятно ще доведе до разпад на държавността.

87

Анонимен

преди 7 месеца

130 в България плейбой фалира защото не се купува. В щатите явно го четат и купуват и щом цензурират за политика значи има и такава. Да отричаш очевадното вече не знам какво е.

86

Абе човек

преди 7 месеца

Говориш за Плейбой бе събуди се ?!?Кой купува плейбой за да чете за политика ?

85

Така е всеки вижда

преди 7 месеца

Че Сащ приключват .... с Русия и пак с водеща икономика и с най добрата армия

84

Анонимен

преди 7 месеца

126 има и интервюта даже. А са я цензурирали за текст по политически причини. Което прави цялата ти опорка безсмислена. Глупав си на квадрат.

83

Анонимен

преди 7 месеца

124 сащ чриключват и товавсеки го вижда. Борсовите спекулации изобщо не са от значение вече. Сума ти американски президенти се изредиха да църкат на китайците че си поддържали валутата ниска. Намери си други опорки.

82

Да да слушали сме ги

преди 7 месеца

Тия. Сащ приключват от началото на СССР а вчера 1 долар 102 рубли

81

Анонимен

преди 7 месеца

119 Вчера германското правителство също обсъди въпроса дали да не преустанови помощите, които отпуска за палестинците след атаката на Хамас. Германците са русофили, нали така?

80

Плайбой нямат

преди 7 месеца

Задължение да спазват свободата на словото . Те са еротично списание и показват *** , предници и боцки . Те не се имат за журналисти . Те са списание създадено мъжа да си блъсне една . Могат да имат каквато си щат философия и разбиране и да заемат позиция .

79

Анонимен

преди 7 месеца

118 соросляците навсякъде сте по затворите не само там. Наакашвили е в затвора в Грузия.

78

Анонимен

преди 7 месеца

114 мразен си ти американският швесстер навсякъде. Сащ приключва и затова виеш по коментарите. Страх те е от мнението на хората че американизма се провали навсякъде и се опитваш да прикриеш с глупости.

77

Жалка история

преди 7 месеца

Идолите на русофилите - Хамас, Хизбула, Миа Халифа, Кадиров, Ким Чен Ун, аятоласите в Иран...

76

До обясни соросоляк

преди 7 месеца

Ако се оплакваш от свобода на словото в демократичния свят се сети че в Русия гният по затворите за използване на думата война а не специална военна операция . 8 години до колкото се сещам е присъдата

75

До striker

преди 7 месеца

Ама ние си я обичаме

74

Анонимен

преди 7 месеца

112 сащ са сбирщина от такива и от евреи и от латиноси и всякакви, ако не си го осъзнал до сега къде си бил? Или може би трябва да стане поредната масова стрелба в сащ и от едните и от другите и от третите петите деветите за да ти припомни?

73

Анонимен

преди 7 месеца

Свобода на словото и печата дами и господа ....по света и у нас!?