54

Христо Христов

преди 8 месеца

До Анонимен/57 "Рано или късно и тоя лъжец..." - лъжец или не - ВИЕ си го избрахте. И част от живота ви минава под него.

53

Само да питам

преди 8 месеца

Пк си търсим извинение за некадърното управление. Предлагам и помощи да пратим!

52

Христо Христов

преди 8 месеца

Да скачат, лошо няма. Все пакЕС иска да сме свързани със световния пазар и да търгуваме на борсите, без дългосрочни контракти и стабилни цени, а 85% у нас гласуват за ЕС.

51

Анонимен

преди 8 месеца

Рано или късно и тоя лъжец ще отиде в миналото.Жалки политически мишоци.Покачили се на власт еднодневки

50

Анонимен

преди 8 месеца

Вчера гледам на пазара, две продавачки се бият! Едната замерваше с картофи, моркови, лук и чесън, а друхата с краставици, домати и чушки... Дойдоаа съседките да ги разтървават... Оказва се, че едната се ядосала на другата, понеже си смъкнала цената на продуктите и започнала да има опашка от гладни клиенти!

49

Анонимен

преди 8 месеца

Денков , петрола е към 86 долара за барел , аз му давам едно късо до към 78 долара за барел , а вие си говорете по телевизора .

48

Денкоф

преди 8 месеца

Човече, ходи си дом и не са напиняй. Ти за таа работа не стааш. Зер си зел парата от посолството да предаваш България, ама алабалата скоро ще приключи. Пуганец!

47

Анонимен

преди 8 месеца

Нападението на Хамас над Израел е точно копие на нападението на Русия над Украйна.В това няма съмнение.Кой в провокатора.За това Путин като разпалвач на войни и фашистки диктатор , трябва да бъде унищожен в най кратки срокове.Това е новият Хитлер на 21 век .Нека спомним и нападението на Япония над ,,Пърл Харбър"...

46

Анонимен

преди 8 месеца

Че от кога в ивицата Газа "копат" нефт или танкерите минават през Израел ,че толкова много тоя конфликт се отразява на цената на нефта ? То на тая цена има ли нещо дето не и повлиява ,интересно как още и посоката на вятъра не влияе ,или поне не са обявили :))))

45

Емигрант

преди 8 месеца

В България просто няма журналистика, или има, но с ИМИТИРАЩИ професията "журналист", а не с професионалисти-журналисти ! Яркият пример за антижурналистка и цензура е тази медия "Днес.бг" ! Животът набългарите е ШАШМА, също като журналистиката ! Тук всяка статия е "инструмент" за разединение на обществото което води до конфликти, а те пък до господството на корупцията и упадъкът на държавата !

44

Просто конспирации

преди 8 месеца

Не думай :) Всичко е по план, а? Няма да имате нищо и ще бъдете щастливи. План 2030г. Хей, това са само как беше... конспирации

43

Анонимен

преди 8 месеца

До 40....Байдън предупреди за подобни бъдещи сценарии...Путин ще провокира много бъдещи конфликти с незаконното анексиране и нападение над друга държава .Демонстрирайки неуважение към международни институции и международни правила.Това се случи по категоричен начин.Дали с умишленото въздействие или по правило Но нападението на ,,Хамас" точно това показва

42

Анонимен

преди 8 месеца

Признал? Тоя си е намерил просто поредното оправдание.

41

Анонимен

преди 8 месеца

До нн - "Хората ти дадоха дерогация на руския петрол, но ината ти толкова голям да се правиш на евроатлантик.." Не е инат ,само стриктно спазва както му се каже от "работодателя" (не е народа ;))

40

Анонимен

преди 8 месеца

Г-н Денков, дигни мерезето да имаме пари да се разхождаме със щастливи лица в мола.

39

Ох, боже

преди 8 месеца

Каква жалка душица на снимката. Тъжно и без коментар.

38

Анонимен

преди 8 месеца

А какво става с контранастъплението?

37

Мнение

преди 8 месеца

Г-н Денков, имам сериозно подозрение, че Радев, Донев, Йотова и Тончев подготвят палеж на руската църква и част от посолството на рф в София за да ескалира ситуацията около паметника. Моля да се създаде група от 3то РПУ която да охранява обектите денонощно с темп камера и да следват трафичните данни на руския началник на ДАНС

36

Анонимен

преди 8 месеца

Байдън каза....Войната на Путин е опасна в това , че ще покажа на много лидери на терористични организации и диктатори , че е ненаказуемо да влизаш в чужди територии и да обстрелваш цивилни граждани В това Байдън е съвсем прав Путин трябва да се спре.Защоти води до риск за света и мира.

35

ДеПеСе

преди 8 месеца

ДЕлян ПЕевски СЕкюрити:Денков, айде ако обичаш не се изказвай без да съм ти разпоредил! Ясно ли ти е, бе ?