184

Анонимен

преди 8 месеца

A какво става с контранастъплението?

183

Изсраелзка фуражка

преди 8 месеца

Едни ракети отново полетяха към нас, откъде засега не е много ясно.От Ливан,може би. Все пак успяхме да пуснем поне сирените.

182

Анонимен

преди 8 месеца

>>>>> - Ще го видиш.. Всяко нещо с времето си. Причината да не го видиш е неземната светлина, която обхваща тялото. - А до свещения Грал, каква е истината за него? Какво всъщност се крие под понятието Грал? - Свещения Грал като предмет не съществува.. Гралът, това е архив на историята на Учителя. - Моля те, изясни ми истината за Исус... Зная, че човекът когото наричаме Исус е носител на Христовото съзнание.>>>>

181

Анонимен

преди 8 месеца

До 183Ако Хизбула се намеси в Израел ще стане сложно)))Хизбулата са в играта, обстрелват Израел от Ливан. Разбира се евреите им отвръщат с мощни авиациони удари. Нищо чудно, ако има израелско СВО и в Ливан.

180

Анонимен

преди 8 месеца

Контрата на укропитешикте азовци стигна до там че руснаците откриха линия по която украинци накарани на сила да воюват да се предават по нея. И има хиляди предали се. Освен това бройката на загинали американци от чуждестраният легион се е увеличива значително. Русия спечели още територия и няма и помен от леопарди иначе блумбърг щеше да се *** тук със статийки.

179

Анонимен

преди 8 месеца

>>>>> Кристалът е с кръгла форма и има размери 60-70 см. в диаметър. Пренесен е от посветените последователи на Исус в Музея под Витоша, където е положен... Иии днес е там, поставен на висока колона от син мрамор, на която горната част представлява разтворена водна лилия, изработена от синьозелен кристал. - Българино, ти знаеш, че посетих Музея под Витоша, но не видях този прозрачен кристал... Имаше статуя на Христос... >>>>

178

До184

преди 8 месеца

Това колко пъти ще го пишеш бе ***? Ами контранастъплението е с по добър резултат от руското настъпление! Друго да не ти е ясно, рубла е 2 стотинки? Друго?

177

Анонимен

преди 8 месеца

Мосад просра ситуацията, хубаво е че има умрели американци а йизбула префупреди че ако сащ се намесят всичко американско в региона ще бъде изпържено, както си и трябва.

176

Анонимен

преди 8 месеца

Генерал Гурульов заяви, че въпросът със Сувалския коридор също трябва да бъде включен в целите на специалната военна операция.

175

Анонимен

преди 8 месеца

Хизбула са дисциплинирани, обучени, и много по многобройни от ХАМАС. Освен това имат канали за снабдяване от Иран. Ако Хизбула се намеси в Израел ще стане сложно. Ако Хамас имат 5 хиляди ракети които пробиват Железния купол, то Хизбула има 150 хиляди такива ракети.

174

Анонимен

преди 8 месеца

А какво става с контранастъплението?

173

Анонимен

преди 8 месеца

До {ШОК И УЖАС}а аз пък съм потресен от това,че прекалено много вярваш на пропаганда!!!на израел му трябва този конфликт,за да продължи да харчи милиарди за сигурността си!!!

172

Анонимен

преди 8 месеца

Хамас не са нищо повече от една организирана банда. И пробиха легендарния "Железен купол" на Израел, оказа се, че Железния купол не работи. И нито израелското, нито американското разузнаване имаха някаква информация че това може да се случи.

171

Анонимен

преди 8 месеца

Дори Русия осъди зверзвата, нашите филчета плямпат глупости

170

Анонимен

преди 8 месеца

До анонимен к ел еш Само че до момента гледаме как 1000 (ХИЛЯДА) чобани направиха за 2 стотинки великара разузнавателна служба Мосад,заедно с цялата израелска армия. Железния купол се оказа хартиен, днес пак са засипяли Израел с ракети които израелците казват че дори не знаят откъде са изстреляни. Мдаа

169

Анонимен

преди 8 месеца

Черпакът с който Израел ще им сипи да хапнат , ша е доста големичак .

168

Анонимен

преди 8 месеца

Русия няма да се задоволи само с признаване на Крим и 4те нови области, без да реши политическите въпроси и проблемите със сигурността. А за това трябва да се сложи край на използването на Украйна от Запада като инструмент срещу Русия. И това може да стане или чрез политическо споразумение, когато Украйна ще бъде в сивата напълно демилитаризирана и денацифицирана, или чрез продължаване на специалната операция. Докато Украйна престане да съществува като единен интегрален политически организъм, жизнеспособна държавна единица, която може да бъде използвана в антируската политика.

167

Военен

преди 8 месеца

Руснаците ядоха грездея! Имат голяма но много лошо подготвена армия, оръжията са ***, а новите не са на въоръжение! Логистиката им е отчайваща, а то това печели война! Много са зле във всяко отношение, като държава и общество, имат само една наглост, като тъпите сърби!

166

Анонимен

преди 8 месеца

Пичовидни Форумни деца на Бог ХОР - ХОРАТА играещи ХОРО по планините и пеещи заедно в ХОР с гайдите! Слушайте сега мен-Българина и притаете дъх... - Объркан съм. Ти говори за Голгота, за Исус Христос. Да не би в подземният град да се намира тялото му? И за кой Исус Христос става въпрос? - Говоря за първия Исус Христос, който е живял преди 14000 години. Не тялото на Исус Христос не е погребано тук. След Голгота неговото Светлинно тяло е затворено в пространствен кристал.... >>>>

165

Анонимен

преди 8 месеца

Хамас за една нощ взеха повече територия отколкото хохлите при тяхното така нареченото "контранастъпление".