350

Анонимен

преди 8 месеца

АКТУАЛНО Е ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ САЙТ И НАЛИ ТАКЪВ САЙТ ПИШЕ САМО ИСТИНАТА ТА ВИ ГО ПОСТНАХ

349

Анонимен

преди 8 месеца

Със заповедта, която все още се използва в окупирания Западен бряг, се забраняват участието и организирането на протести, отпечатването и разпространението на политически материали, развяването на знамена и други политически символи, както и всяка дейност, която показва симпатии към организация, считана за незаконна съгласно военните заповеди. Три години по-късно израелското правителство издава друга военна заповед (378). С нея се създават военни съдилища и всички форми на палестинска съпротива срещу израелската окупация се обявяват за "тероризъм".Прочетете целия материал на следния линк:

348

Анонимен

преди 8 месеца

Заповеди срещу палестински деца Военна заповед 1726 гласи, че децата могат да бъдат задържани превантивно в продължение на 15 дни, преди да им бъде повдигнато обвинение, и че военният съд може да удължава това задържане с по 10 дни, но не повече от 40 пъти. Във военна заповед 1745 се посочва, че разпитите на деца трябва да се записват аудиовизуално на език, разбираем за тях, но се изключват децата, арестувани под предлог за сигурност, което се отнася за всички палестински деца, задържани под стража.Прочетете целия материал на следния линк: https://actualno/asia/v-zatvora-za-kakvo-l

347

ПАК ОТТАМ

преди 8 месеца

Най-често срещаното обвинение е хвърляне на камъни, което се наказва с максимум 20 години. Децата често са подлагани на физически и психологически изтезания. Те са разпитвани без присъствието на родител или адвокат, казват правозащитните групи. И обвиняват Израел, че използва задържането им, за да ги превърне в информатори и да изнудва семействата им финансово, като ги принуждава да плащат огромни глоби.Прочетете целия материал на следния линк: https://actualno/asia/v-zatvora-za-kakvo-li-ne-korenite-na-palestinskata-omraza-sreshtu-izrael-news_2071923.html Actualno

346

Анонимен

преди 8 месеца

Да се убива населението, наистина не е естествено. Населението масово биваше палено с *** във Виетнам, обаче например. И не от палестинци, а от американци, .... За да се стигне до такива действия, каквито вършат Хамаз, има причини. ...Да се говори, че Израел правил много неще за подобряването на ийимомическото състояние на района, е цинизъм. Районът не е със самостоятелно стопанство, той е на издръжка отвън. Т.е. е вид затвор. Това ли пише в Хартата на ООН ?

345

Анонимен

преди 8 месеца

Евреите ги наричате такива и онакива, но не са безбожници, поддържат се и макар, че бяха стотици пъти по малко от арабите, преди 50 години ги победиха през 1973 г. Те направиха от пустинята РАЙ. От тях се поучиха по късно някои арабски държави. От тях и ние можем да научим нещо полезно, за да не е България пълна с продажниНИЩОЖЕСТВА, а да процъфтява. Земята ни е РАЙ, стига да имаме разум да се грижим за нея.

344

ГОРД МОСКВИЧ

преди 8 месеца

РУСИЯ Е ЕДИНСТВЕНАТА ДЪРЖАВА,КОЯТО ИЗПРАЩА СПЪТНИК НЕ НА ЛУНАТА, А В ЛУНАТА!

343

ОТ АКТУАЛНО СОМ

преди 8 месеца

В Палестина има 1264 души, задържани по административен ред, което означава, че те са арестувани за неопределено време, без да бъдат съдени или да им бъдат повдигнати обвинения. Тази практика, останала от епохата на т.нар. Британски мандат, може да бъде удължена за неопределено време въз основа на "тайни доказателства", което означава, че задържаният може да прекара месеци, а дори и години в затвора, без да му бъдат повдигнати обвинения.Прочетете целия материал на следния линк: https://actualno/asia/v-zatvora-za-kakvo-li-ne-korenite-na-palestinskata-omraza-sreshtu-izrael-news_20719

342

Анонимен

преди 8 месеца

Най-добрият вариант за сатаната Путин е доживотен затвор, и след десетина години като се нормализира ситуацията да го пуснат на вагнеровците да го сложат на бутилката. Иначе да избяга и в Египет в имението което си купи, и в Китай, и в Африка - навсякъде ще го намерят и ще го очистят, няма никакъв шанс.

341

До глупака долу

преди 8 месеца

До Анонимен - Газа няма нищо общо с концлагер.

340

Анонимен

преди 8 месеца

Русия отстъпва в Украйна, моли арабите да открият втори фронт. Руският Черноморски флот позорно избяга в Новоросийск.

339

Анонимен

преди 8 месеца

Газа е най-големият концлагер в света, а израелците са нацисти.

338

Анонимен

преди 8 месеца

Ами защо не пишете и нещо за украйната? Всички статии изчезнаха като с магическа пръчка? Що не пишете какъв го ядат Хероите със свастиките на вратовете? Къде са дежурните платени, дето пишеха само: русия понася големи загуби, ВСУ загробва ***, руската cган наторява полетата в украйната, и т. нт. все такива "смислени" изрази? Ха напишете де? Информирайте читателите си какво става с фашагите в момента???

337

Анонимен

преди 8 месеца

Утре няма Хамас. През ноември няма Газа. През 2025 няма РФ, Иран и Китай.

336

Гиб Мелсън

преди 8 месеца

Два дни вече не чуваме нищо за Зелер? Да не би контранаступлението на Зелер да е приключило? Или новините от Израел са по-интересни?

335

до 339

преди 8 месеца

Евреите нищо не са платили..това е бивша английска територия където са живели от хилядолетия палестинци..евреите се нанасят бучват 4 колчета и казват това е Израел...разбира се ФАЩ вижда златна възможност да дестабилизират тоя район и в ООН веднага признават Израел...разбира се всички лакейски западнали държави последват ФАЩ ...и те така 70г....като са признали Израел защо не са признали и Палестинска държава...защото тогава няма далавера за краварите...те си живеят от конфликти

334

Анонимен

преди 8 месеца

"Не говорим за човешки същества, а за зверове" и нацистите се изказваха така относно еврейте. Няма особена разлика между ционистите и нацистите.

333

ШОК

преди 8 месеца

Тези дни станахме свидетели как позициите на Възраждане и на Хамас са едни и същи. ХАМАС=ВЪЗРАЖДАНЕ

332

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 328:Израел, не праща защото руснаците контролират Сирия и в Израел 1/3та от белите евреи са с руски произход. Не са *** да си сложат таралеж в гащите,та да ги нападат и от север. Сега мобилизираха 300 000 и мунициите и на тях не им стигат защото са предвидили за редовна армия да има, не за половин милион. И тук си имаме муниции, ако се мобилизира половината страна и производството да ти е на макс, пак няма да е достатъчно. Друга е темата че от 20-30 хил 2/3 са чиновници.

331

ВЪПРОС

преди 8 месеца

Тагарев ще прати ли оръжие на Терористите ?