55

Анонимен

преди 11 месеца

Зеленски, сорри, има по-големи евреи от тебе.

54

ДЖИХАДИСТИТЕ

преди 11 месеца

Сами се навряха в шамарите.....Израел не прощава....

53

Анонимен

преди 11 месеца

Ами сега? Останаха ли ни БТРи и ракети с отпаднала необходимост? Какво ще дадем на братята юдеи, всичко замина за братята украинци. Братята юдеи ще се обидят, основателно.

52

Анонимен

преди 11 месеца

Ако разпънат САЩ на още един кръст, другарят Си ще спечели 1 остров, а след това другаря Ким ще си вземе каквото си поиска от останалото. Но във всичк случаи това беше политическата смърт на наркомана и укрофашагите. Сега ще си получат заслуженото, и то на трета степен.

51

Хамза

преди 11 месеца

До Ерусалим, колко остава?

50

Зеля

преди 11 месеца

И кво сега? С нашите пари Изроел ще спасяват, така ли?

49

Цървула

преди 11 месеца

на може да победи цилиндъра!

48

Анонимен

преди 11 месеца

Ето кой започна войната както в Украйна така и в Израел ! САЩ те печелят най много от войни посвета, защо Герберските, гълтачета не го разберат , *** и немските курВ9 дето подкрепят режима Американски тук в Форумчето !!

47

Анонимен

преди 11 месеца

Украйна забравена ли остана, няма ли помощ и за Украйна?

46

Анонимен

преди 11 месеца

Евреите лапнаха парите на Зеленски :))) На САЩ им писна от укрите, и на бърза ръка подпалиха арабите, за отвличане на вниманието. Това ще даде огромно предимство на Русия да действа по целите си в Украйна. Мирише ми на договорка между бай Дън и Вовата.

45

Анонимен

преди 11 месеца

Малеее, колко са нагли американците. Ще раздават парите на зеленски не на бгоизбраните украинци, а на богоизбраните евреи.

44

Анонимен

преди 11 месеца

Нищо странно не виждам, с чистокръвният евреин Блинкен на чело. САЩ е просто израелска колония.

43

Анонимен

преди 11 месеца

Имат късмет, че там няма нефт. Ако имаше - досега охраната на Лукойл щеше да ги нарита с шутове навътре в пустинята и едните и другите там да си изясняват отношенията.

42

до 34

преди 11 месеца

Ако това е правилният подход, защо същите, които задават тона на световните въпроси и посочват кое е правилно и хуманно, защо изискват от такива като нас да сме толерантни с ,,малцинствата", пратили са ни тук Хелзинкския комитет и Хюмани райс уоч, а те самите са ги поставили в реален концлагер!? И ха са мръднали ги бомбардират!!!?

41

Анонимен

преди 11 месеца

Бре,сиромашките Израелци уж голема армия и сигурност и ква стана ,по бели *** бегат ,а сащ готови да дават помощи веднага )големи смес тия прекратиха пачките на Украйна ,а зеленотл джудже още повече позелкня от яд)

40

Анонимен

преди 11 месеца

А Зелята продава американските помощи за украйна на Хамас !

39

иво

преди 11 месеца

Всичко излежа по сценарии. И то добре обмислен. Имаше доста политически анализатори преди 3 4г предвиждаха подпалване на много конфликти, но някой като каже Вацев и му се смееха.... и? познават.. Иво Христов също.. само че ние не ги слушаме а им се смеем и слушаме хора като Демков Борисов и Пеевски

38

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 11 месеца

Когато САЩ се изнизаха от Афганистан оставиха огромно количество орэгие и муниции което по някакъв странен път се оказа в ръцете на Хизбула, Фатах и Хамаз. Украйна изпразни складовете на САЩ и ЕСдо санитарният минимум, а запълването им е доста сложна и продължителна работа. Какво ще предостави САЩ на Израел ? Ами, мого голямо количество морална подкрепа. Друго нямат. Израел е обречен !

37

Анонимен

преди 11 месеца

Газа е едно малко парче земя, ако искат много бързо ще изравнят всичко, ама не виждам голям смисъл. Въпреки, че, ако го изравнят и застроят със израелски саселници.

36

...

преди 11 месеца

Това ,че Израел са на помощи, не значи че не могат да си го платят! Това е една от най-богатите и най- развитите технологично нации! Отделно, че умеят да скочат като един да се защитават! Това не са като арабите,които са силни на глутница,или руснаците,които търчат да събират доброволци из пандизите,и републиките!