78

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен85 една част към бюджета че там няма нищо а другите в някои фирми , за справедлив преход нищо

77

Анонимен

преди 8 месеца

Наистина не разбирам защо другите сектори не ги подкрепят. Тройни сметки за ток ще се отразят на всички браншове. А можете ли да си представите болници и училища да се топлят с климатици, а не с парно, за какви цифри иде реч? Това е лудост!

76

До 85

преди 8 месеца

А тези пари,които 16 години ни даваше ЕС в чии джобове отиваха?Сещаш ли се?

75

Анонимен

преди 8 месеца

Ще въртят белите трътки напред и назад, ще погребат едни милиарди в перки и панелчета и накрая пак ще влязат в прашните мини да вадят ***, защото само *** имат глупавите европейци. Няма къде да ходят. Само ги наблюдавайте как се гърчат през следващите 5 години.

74

Софиянец

преди 8 месеца

Къде са софийските умнокрасиви протестърчета, докато Боко и Пеевски са по-често на екрана дори и отпреди? Ааааа, да, промити от военната пропаганда се борят със символи от миналото хилядолетие. Едно не може да се отрече - ЦРУ действа като по учебник. Да, това ги прави предвидими, но и ефективни

73

Анонимен

преди 8 месеца

Споразумението се подписа от пет продажни плъха, които по никакъв начин не оредставляват сектора

72

Анонимен

преди 8 месеца

А къде удовлетворяват физиологичните си нужди,на магистралата или в полето?Интересна гледка е .

71

Анонимен

преди 8 месеца

Тези пари за справедлув преход, които уж ще ни даде ЕС в чий джоб ще отидат? Само ни заплашват, че ще изгубим еди колко си пари, коити реално не ги взима народа

70

аз

преди 8 месеца

Нали подписаха споразумение, какво искат пак.

69

Анонимен

преди 8 месеца

Продажните синдикати ги ръчкат,защото от три години Боко не им пълнил джобовете и яко са изгладнели.Къде бяха през 2017 год.когато същия подписваше договорите?На протеста беше и Стойчо Стойчев,върлия защитник на ГЕРБ,който през 2020 год.се вряза в протеста и показваше среден пръст на хората.Изводите си направете сами.

68

Оказва ср

преди 8 месеца

Че с приемането на закона за енергетиката закриват НЕК още 2026 Мариците са част от НЕК. Тези в НС не знаят какво гласуват. Към исканията сигурно ще се добави и това да се отмени този закон. В записа на срещата се видя, че управляващите лъжат за ел.енергията на дребно. Казаха го Т.Петрова, а Т.Йорданов цитира документа на ЕК.ЕК не е дала срокове за излизане на пазара на дребните потребители. И да знаят споразумението не е закон. Те не спазват закони и Конституция, какво остава за споразумение.

67

Анонимен

преди 8 месеца

Добре бе, казаха че до 2038-мa година им е гарантирана работата. Тия смятат над 15 години ли още да работят там. Че те повечето от стачкуващите са на по 50 години.

66

Анонимен

преди 8 месеца

Блокадите в София ги подкрепяха всички българи, а тези ги подкрепят само Руското посолство и Възраждане.

65

Анонимен

преди 8 месеца

Блокирайте и Хемус ве, абдали!

64

До 72

преди 8 месеца

Не,сценария не е същия.Шайката на Боко трябваше да бъде свалена от власт,но заради такива като теб,които я подкрепят,и ония,които ходят за гъби,вместо да гласуват,сега сме на това дередже.

63

Анонимен

преди 8 месеца

бб

62

Анонимен

преди 8 месеца

Те не стачкуват. Ходят си на работа. На барикадите са след работно време. Това е вид гражданско неподчинение. И така трябва. Точно от ПП вкараха предното правителство тия закривания за жълти стотинки. Ама рано или късно трябваше и конкретни планове да вкарат. А сега се чудят как да увъртат и лъжат с надеждата, че тях няма да ги има когато момента настъпи. Тези ПП и ДБ не виждат по-далеч от носа им.

61

Анонимен

преди 8 месеца

Като му дойде време за ротацията,Боко ще ви даде по 5 бона заплати и ще ви удовлетвори всички искания.Ха,ха,ха!

60

opis

преди 8 месеца

След изборите ще ги изринат веднага... просто няма нужда от напрежение... както и спряха да лаят срещу ***.... идват избори... после ще си пътуваме до морето пак за 3 часа, ане сега за почти 5 часа заради въглищарите..

59

Анонимен

преди 8 месеца

Сценария е същия, който самите ПП/ДБ прилагаха блокирайки столицата с месеци.