506

Анонимен

преди 11 месеца

Бандерия приключи, колкото и да се напъваш сороиден грантов червей.

505

Анонимен

преди 11 месеца

Пак историйки на килограм от укропитека тип вчера бях в япония днеска в португалия. Укропитек, българският президент не го интересува какво мислят португалците, а българите. Ясно ли ти е? Марш от тук!

504

Анонимен

преди 11 месеца

Брате, дано не са превеждали резидента ни по тамошните телевизии. Няма да смея да погледна португалец в очите вече. Един приятел от Лисабон преди време ми рече: имате най-красивата държава, която съм виждал, и най-странните нацупени хора, които все ми се сърдеха за нещо сякаш. Защо сте нещастни? Отговорих: защото сме завистливи и алчни. Не ценим, каквото имаме, а гледаме какво има комшията. Сега този човек хептен ще ме е срам да го срещна заради Радев. (.

503

ЬЬЬ

преди 11 месеца

радев ,радев, докато съм жив думичките "радев","путин" и "русия" ще изписвам с малки букви,защото вие сте олицетворение на всичко малко,пошло и невзрачно.Ти, радев,си срамът и позорът на България за радост на всички русофили и копейковци като теб.Ти си ни що то на сатаната в компанията на унгареца и словака с малки букви.

502

позор

преди 11 месеца

А бре радев ти колко пъти каза на путин да спре войната

501

Коментар

преди 11 месеца

Пак много приказки, а нищо съществено в тях. Типично за червените.Могат да говорят цял ден без да кажат нищо.

500

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 363 трети мандат няма. Керванът си върви - не според копейките и теб. Ядец! След първия мандат на Радев Раша не беше навлязла в Украйна. И пак миришеше на руски пръч. Сега няма какво да губи и се издаде. Цял свят му се смее. Пишат вицове за него. Свършен е. Дано докрета мандата си.

499

Анонимен

преди 11 месеца

В първия мандат на Радев също както и сега имаше доста нелицеприятни писания за него , но пак беше избран за втори мандат. Така че пишете си. Кучетата си лаят кервана си върви. Инсинуациите и манипулациите също...

498

Анонимен

преди 11 месеца

Тоз да си взема деса ,мешката и при фашиста в масква

497

Анонимен

преди 11 месеца

Зеленски ти го каза директно ! Ако нападнат твойта държава ти ще се предадеш ли със смъкнати панталони! Предател

496

Анонимен

преди 11 месеца

Малиии, кви дъФФФки е разтягал нашто резидент в Порто! Народът там е изпопадал. Кога друг път са чували толкова празни приказки накуп. Неописуемо преживяване. Ще го помнят, докато са живи. Ние тук сме му свикнали, но за тях е било ново и вълнуващо.

495

карачанаков

преди 11 месеца

Я недоразумението пак се появи и като Мирча Кришан все едно и също,изпращането на оръжие не било решение,ами като си толкова отворен и като знаеш какво е решението отиваш при ПУТИн тропваш по масата и проблема е решен.

494

Анонимен

преди 11 месеца

Мечтата на Радев е България да е губерния на Русия, той губернатор.

493

Анонимен

преди 11 месеца

До българина! Тоест признаваш че Запада използва украйна и украинците срещу Русия. Това не е ли доста нечестно спрямо използваните украинци..

492

Анонимен

преди 11 месеца

Това със сигурнист се отнася за тебе и подобните ти тролещи списватели.

491

Анонимен

преди 11 месеца

Радьо, радьо, радьоооо! По-добре е да изглеждаш интелектуално дефицитен, отколкото да отвориш устенца и да разсееш всякакви съмнения! Това със сигурност не го е казал нито твоят идол, нито някой от предшествениците му сатрапи!

490

Не мога да разбера

преди 11 месеца

В разрушена Украйна доларът е 37 гривни. В икономически просперираща Русия надхвърля 100 рубли.

489

Българин!

преди 11 месеца

"Радев: Изпращането на още оръжия няма да спре войната в Украйна"ЦЕЛТА НЕ Е ДА СПРЕ ВОЙНАТА В УКРАЙНА! ЦЕЛТА Е УКРАЙНА ДА СПРЕ РУСИЯ И НАЙ-ВЕЧЕ ПОРЕДНИЯТ ПОБЪРКАН РЕШИЛ ДА ЗАВЛАДЕЕ СВЕТА! Защото, ако не го направи след една - две години *** и армията му от *** ЩЕ СА НА ДУНАВА и тогава русофилите, като тебе, Корнелия и Костадинчо ще ги ПОСРЕЩНАТ СЪС СВАЛЕНИ ***, като едни други ПРЕДАТЕЛИ И РОДООТСТЪПНИЦИ НА 9-ти Септември 1944-та! Обаче истинските българи ЩЕ ОТИДАТ ДА СЕ БИЯ И ДА УМИРАТ!

488

Анонимен

преди 11 месеца

Нека Радев да управлява България поне до изборите, че в противен случай, тези партии и партийки, ще се избият един друг.

487

Комуне

преди 11 месеца

"Радев: Изпращането на още оръжия няма да спре войната в Украйна" . Kypвaлъka и той не помогна на ***, но на радев това си му е рефлекс...