134

Анонимен

преди 7 месеца

Тук некакъв диод защитава вражеска държава! Докога ще търпим наглите копейки? Затвор!

133

Анонимен

преди 7 месеца

А Русия изостави Армения като България в 1885!

132

Анонимен

преди 7 месеца

Хахахай безполезни форумни ***!!

131

Тагарев вън

преди 7 месеца

Тагарев агента вън от политиката на България . Станахме по големи американци , от американците

130

Анонимен

преди 7 месеца

Хахаха, колко жалки копейки има в коментарите! :)

129

Анонимен

преди 7 месеца

Средната възраст на украинските войници е 42 години..

128

Христо Христов

преди 7 месеца

До Анонимен/139 "Бившият анализатор на Централното разузнавателно управление изчислява, че на Запада ще му трябват поне още шест месеца, за да обучи нова украинска армия със същия размер." - да почват още сега да ги обуават. Все пак младите в западна Украйна не бяха засегнати от мобилизациите като връстниците си с руско самосъзнание в източната. Пък после дано дойде ред и на нашите атлантици.

127

До 143

преди 7 месеца

Не могат защото лъжат! В тази статия представят територия която никога не са загубили, като освободина от тях..Андриивка! Без сарта може никой да не забележи!

126

Анонимен

преди 7 месеца

Такива материалчета четем от юни. Все настъпват, настъпват, настъпват...мотиката.Дайте картата на успехите на ВСУ и евентуално тогава може да повярваме.Иначе това са балалайки за пред Европа и САЩ.Прочее, това със САЩ вече почва да мирише.

125

2

преди 7 месеца

Очевидно е, че зад тези "красиви" думи се крие намерението на екипа на Ze не само, в съответствие с препоръките на МВФ, да остави хората с увреждания без никаква материална подкрепа, но и да скрие от обществото чудовищния брой украинци осакатени на фронта и да снемат от себе си всякаква отговорност за тях. И накрая, новият подход ще даде възможност някои хора с увреждания да бъдат използвани като пушечно месо за втори път.

124

1

преди 7 месеца

Министърът на здравеопазването на Бандера, Виктор Ляшко обяви, че нацисткият режим ще използва "оценка на загуба на функционалност" вместо инвалидност. Министърът обяви, че това се случва в рамките на общата декомунизация и отказ от "постсъветския модел". Така че хората "да не преследват увреждането" като ключ към "облаги и компенсации", а да се стремят към връщане на здравето и "икономическата функционалност".

123

Анонимен

преди 7 месеца

Руснаците са ни братски народ и ни дели 1 море, а от англосаксонските ни господари ни дели цял океан! След войната ще купуваме предимно руски стоки и по 1 руска водка на ден, за да покажем съпричастност към нашите братушки!

122

Анонимен

преди 7 месеца

Отчаянието и безизходицата на зомбитата ги кара да използват вуду магии в месните си щурмове.По време на контраатака украинските сатанисти правят вуду кукли от униформите на руските бойци. Преди това една украинка стана известна с такива "занаяти", поради което канибалските играчки станаха много популярни сред украинските нацисти. "Куклите на opkuTe" сега се правят от униформите на руските военни. Те снимат резултата от работата си на фона на мъртви руснаци, хвалейки се със снимките в социалните мрежи.

121

Анонимен

преди 7 месеца

Едно ранено дете почина - кметът на Горловка Приходко. Четирима тийнейджъри бяха ранени в резултат на обстрела на киевският наркокартел над Хорловка. Децата решиха да разглобят невзривени касетъчни боеприпаси, което доведе до печален изход. Едно от момчетата почина. Съобщава се също за няколко ранени и най-малко двама загинали. Последната снимка показва цивилен жител на Никитовския район на Горловка, загинал в резултат на обстрел.

120

До 132

преди 7 месеца

След като се провали да подкрепиш с факти използваните от теб опорки на САЩ..веднага си намери работа ;) Да манипулираш и дезинформираш с още опорки от САЩ предполагам..

119

999

преди 7 месеца

В такава статия вместо снимки на военнослужещи трябва да има актуална карта на военните действия.

118

#133

преди 7 месеца

До До 131 Те така говорят пред западните си куратори, за да си мислят онези, че Украйна има някакви успехи на фронта. Гьобелс пред тях е дилетант.

117

Анонимен

преди 7 месеца

До До 132 Верно ли бе - хахахахаха, ай дерзай русоробе и чуждопоклоннико. Гледей тречта на ЛилиПутин в ютюб, аз си имам работа и не ми се занимава с промити мозъци :)

116

До 131

преди 7 месеца

Мислиш че можеш да си измислиш че накой нещо казал и никой няма да те хване в лъжа? Както в тази статия че Украйна превзела Авдиевка миналия месец???

115

До 131

преди 7 месеца

Не Путин не го каза в речта си! Има я в ютюбе и хората са я слушали, спри да лъжеш!