75

До 72

преди 8 месеца

САЩ плащат 100 милиона на година в българоезични медии и НПОта и Ала Бала да манипулират мнението и да поляризиран обществото на русофоби и русофили докато в същото време затварят държавата България и я циментират като Колония на САЩ!Много НеУмни хора има които се хващат на това и пропагират това разделение и измама!

74

Анонимен

преди 8 месеца

До що за наглост? - обаче - искат! Затова съответно са ги налазили и ги яздят съответно - БСП+Възраждане - за политическите си цели и Синдикатите - за бухалка и членски внос. Ако тея дето се търкалят по магистралите ги няма, Синдикатите изчезват веднагически. За справка - Англия! Отделно на това, какво пазим? Оня долен г@..з Ковачки, дето изтрови Гълъбово и околността с Брикел и политиците ни се правят, че го няма? КГБ инвестициите в "американските" Марици? Високите квоти и смрадтта?

73

Панелен павиан

преди 8 месеца

До Анонимен 67 Най-скъп е токът от ТЕЦ-овете, защото правителството на Б. Борисов подписа безропотно преди 3-4 години протокола зо въглеродните емисии, които плащаме!Защо САЩ не плащат въглеродни емисии? Защо Китай и Русия не плащат? Те са най- големите замърсители! Защо България трябва да плаща!? Защото имаме про даж ни поли тици!?И защо немците си отварят ТЕЦ-овете в момента!??Те нямат ли ВЕИ и акумулаторни паркове, мм?

72

Анонимен

преди 8 месеца

Нека e PSR!

71

Анонимен

преди 8 месеца

Оставка!

70

Анонимен

преди 8 месеца

От ЕС ни: спряха 2/3 от първия АЕЦ, спряха строежа на втория АЕЦ, спряха газопровода, спряха вноса на енергийни ресурси и сега искат да ни спрат и ТЕЦ-а? Колко заблуден народ трябва да сме да не виждаме, че това е чиста проба ГЕНОЦИД. Моля, на който му дреме толкова за въглерода да направи услуга на планетата и да СПРЕ ДА ДИША!

69

Анонимен

преди 8 месеца

Пуканки моля - Сглобка 2 срещу Сглобка 1

68

Кацаров

преди 8 месеца

Блек оут в курската джамахирия. 67 населени места останаха без ток след налет на три украински дрона. Да видим дали расиюшка ще има денги да възстанови енерго системата си. А по укрите по същество още не са започнали. Сега са им проучвателните полети. Ура друзя!

67

що за наглост?

преди 8 месеца

Не на въглищните централи!Хората работещи там не могат цял живот да искат народа да ги носи на гърба си, а те да го тровят, а на всичко отгоре тока, който произвеждат ни бърка и яко в джоба!Тровим себе си, децата си и харчим здраво, а накрая тези, които се издържат от това искат и да ги подкрепяме???

66

Анонимен

преди 8 месеца

Българинът като върл специалист по енергетика още не е разбрал, че акумулаторните паркове са като ПАВЕЦ Чаира, работят с пълна мощност в пикови часове. Денем събират енергията от слънце, нощем и от вецове, вятър. Само че тези акумулаторни паркове не стоят на едно място като ПАВЕЦ, а са пръснати на различни места из страната и има по-малко загуби за пренос. Това е бъдещето.

65

Анонимен

преди 8 месеца

Умен народ щеше досега да е започнал да строи акумулаторни паркове. Има вече и механични, не само с батерии. Вместо това българинът употребява цялата си енергия да запази централите на въглища с най-скъпия ток. Какво щеше да стане, ако токът от ТЕЦ-ове на въглища беше най-евтин, а не най-скъп? Не само въглекопачи и т. нар. енергетици, ами целият лумпенпролетариат (според марксисткия израз) ще излезе да лежи по пътищата. Нашенецът за по-евтино е готов да диша пушек и да се търкаля в прах.

64

Анонимен

преди 8 месеца

До 62 - Само социапно слабини морално банкрутирали индивиди си го мечтаят това. Силнитениндивиди в Европя я НЕНАВИЖДАТ в сегашнотони мекошаво състояние.

63

Анонимен

преди 8 месеца

Елате на протеста за защита на българската енергетика, не пишете по форумите.Хората от Марица Изток имат нужда от нас!

62

Анонимен

преди 8 месеца

Корни.... Мила моя любима. Най - любима на Българска Земя! ... Ти колко Дърва, *** и Въглища изгори в своята пещера между краката за да топлиш своите бебенца, да станат в бъдеще прекрасни Чавдарчета, Пионерчета, Комсомолчета и накрая - твои верни Комунистчета и навсякъде да ти подават газ със своите Лади и Москвичи за да има високо в небесата от комините по цялата Българска земя Пърдолетница - Вечна Комунистическа Столетница!

61

Анонимен

преди 8 месеца

Там където трябва да се прави кал...там ги търсете БСП и Възраждане..

60

Крим е Украински

преди 8 месеца

ЦЯЛ СВЯТ, включително Русия и Китай, СИ МЕЧТАЕ ДА ЖИВЕЕ КАТО ЕВРОПЕЙЦИТЕ, но нашите копейки искат да излизат от Европа.

59

До оливотрошач

преди 8 месеца

До 29 Привет от Гърция! Тук в Гърция имаме еквивалент на Мариците, но в комплекса работят 1000 човека, а не 10000 както е в Стара Загора. . . . . . Гърците могат даьси го позволят, защото имат и индустрия и селско сгопанство! В България и двете ги няма вече или скоро вече! Откъде идват доматите в България например? И още нещо това са всички работни места, които са свързани с Мариците, ама от къде толкова акъл в празна глава! Чудя се как пазиш равновесие с толкова много нищо в главата?

58

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 51, необразовани другаре, тези т.н. "американски" тецове имат собственици рушшляци. Иначе казано, два броя КГБ агенти са си основали фирма в САЩ, после дирибействат в заддунайската си губерния. Нищо ново на територията.

57

баба мара

преди 8 месеца

нямат необходимите гласове за вота нинова да си подаде оставката за да сеотпуши бсп и да вдигне гласовете как може такава наг-ло-ст аз няма да гласувам

56

123

преди 8 месеца

А ми те Въраждане са си поредното разклонение на БСП. Та Атака ли не беше, та НФСБ ли не беше, разни псевдо патриоти - всички са си едно и също - дърти скрити ***!