28

Анонимен

преди 8 месеца

В личните карите на Германия има скрит знак глава на козел, един от признатите за образ на сатаната. Факт.

27

Анонимен

преди 8 месеца

По повод на сатанизма си има видими доказателства. Преди няколко години, преди ковид в Швейцария откриха нов голям тунел под Алпите. На откриването присъстват държавни и правителствени ръководители на много западни страни, Има заснето всичко и може да се види в мрежата, заснети са сатанинските ритуалИ. Факт,.

26

Перниканец

преди 8 месеца

Руският патриарх Кирил обвини властите ни в "сатанизъм"...С една дума са му съдружници. Ами има нещо вярно - просто са в различни отдели към рогатия.

25

Другарят знае

преди 8 месеца

Нали е главатар на адските твари.

24

Всички дупетати

преди 8 месеца

Са сарайски мисионерски???

23

Значи

преди 8 месеца

В такъв случай трябва и да ги благослови, както благославя оръжията на сатаната !

22

Анонимен

преди 8 месеца

Дяволът в БГ си има образ, приел е лика на Калин Янакиев.Обикаля по руската църква и студия да говори колко са долни руснаците.Е такива *** заслужават заедно с Денков, ПП и всички секретарки да копат въглища до 9 коляно.

21

така е сатаньосал

преди 8 месеца

и зелиски . сега зелиски сън не го лови . обикаля страните и говори за патриотизам и оръжие . тичат вотове на недоверение и импиичманти с сенчест привкус

20

Анонимен

преди 8 месеца

На млади години чекист атеист .На стари години Патриарх. Боже,боже!

19

Анонимен

преди 8 месеца

Войната със сатанистите , а българските политици са на страната на сатанистите..

18

джугашвили

преди 8 месеца

За какво Православие ми говорят тия, които изографисват икони на Сталин и ***! Неосъзнати нещастници, много далеч от реалността.

17

Анонимен

преди 8 месеца

Лошото че полковник Гундяев от КГБ е началник на българския патриарх подполковник от КГБ Неофит както целия български свети Синод е пълен с бивши служители на КГБ и ДС. През комунизма не можеш да станеш висш клиника ако не си агент на ДС , или служител на КГБ. За съжаление БПЦ е слуга на Масква.

16

Православен Българин

преди 8 месеца

Българските власти се кланят на Сатаната отвъд океяна!

15

Гошо

преди 8 месеца

Поп ***, ***. В ада ще иде.

14

кокорито

преди 8 месеца

се е прродалл на сатаните . краде от даренията и опоска бюджета ни до кокала алах асан акбарр

13

Ха ха ха,

преди 8 месеца

*** ! И сега, зя да стигнат миряните до мощите на Свети Серафим, първо трябва да се помолят на КГБ , Митрофанова и Гудяев,за да им дадат ключа ? Антихристът верно се е настанил трайно в Маскве!

12

Гост

преди 8 месеца

Тази църква е изградена да бъде храм на православните християни, а не шпионска централа, която да работи срещу държавата, която е я изградила.

11

Анонимен

преди 8 месеца

Патриарх Кирил ги е анатемосал чая им да е с полоний. Анатема!

10

Мхмм

преди 8 месеца

Агент гундяев, който обяви затворниците, убиващи невинни цени и деца в Украйна за шехити може да си говори само с екстремистите от идил и Кадиров. Нека не се изказва за европейска държава от азиатската си клоака. Вината е наша, че още не сме изчистили бпц от агенти като рози, нямащи нищо общо с вярата.

9

отеца Кръстю

преди 8 месеца

предаде Лески и стана нарицателно за поповност . сЕга архмадурит Кристопол от софиискатаа епаршияя е сатаната на сатаните и гони рускитее си братя