38

анонимен

преди 8 месеца

тагаренко няма какво повече да дава, завода в т-ще не прави танкове без руски части....променят технологията, ще почват магарешки каручки с картечници, а като лично оръжие-прашка!

37

Споко

преди 8 месеца

Споко, Аналена Бербок нали каза, че ЕСето минава на дабъл Л - LL size - от Лисабин до Луганск

36

Анонимен

преди 8 месеца

до 36 Я напиши: America, Our Sister's Way of Life in Kensington. Streets of Philadelphia. September 2023.... в ютюб да гледаш пълния разпад на американското общество.

35

Зелено повръщано

преди 8 месеца

Зеления човек да стяга куфарите и да бяга!

34

Мухаха

преди 8 месеца

А България в знак на солидарност е обещала да изтегли заем за 10 милиарда долара от МВФ и да го дари на Зеленски...Лично. И войска сме щели да изпратим. Русофоби - доброволци. Толкова били много че медиите не ги събирали и умирали от желание да трепят кремълски джуджета....

33

Тошко Магарев

преди 8 месеца

Не е вярно, аз ще си дам личните спестявания на Украйна...Кирчо и Кокорчо ще ме подкрепят,а Гнома с пушка в ръка ще отиде на фронта в Работино да громи рашките!

32

Анонимен

преди 8 месеца

в сащ е мизерия сер.ът и пиk.аят на тротоарите и спът в палатки също на тротоярите,в крайните свартали тънат в мизерия,по тв няма да го видите но в тубата има безброй такива клипове

31

Анонимен

преди 8 месеца

САЩ по принцип не изпозват план Б, по-евтино за САЩ е да изоставят план А ако се провали, отколкото да разработват и изпълняват план Б, заради някаква си Украйна. Опитаха, не стана, и толкова - както в Ирак, Афганистан, Сирия, загубиха малко пари и авторитет и това е, пак са си силна държава. Но не така стоят нещата с ЕС, провал в Украйна може да доведе до разпад на ЕС.

30

Анонимен

преди 8 месеца

Кравари у форума, какво стана? 200 милиарда евро помощ във вид на военна техника и оръжие и накрая Украйна е в батака. Муахахахахааха...мачкайте братушки тези украински фашисти до дупка! Цяло НАТО и САЩ срещу Русия и накрая станаха за смях!

29

Анонимен

преди 8 месеца

А какво става с контранастъплението?

28

Смел Гибсов

преди 8 месеца

Колко много пари отидоха на вятъра. ....

27

ИВАН

преди 8 месеца

ТОЧНО ТАКА, КОЛОНИИТЕ ЩЕ ТРЯБВА ДА БРЪКНАТ ПОВЕЧЕ ЗА ТИЯ ДЕТО ИЗНАСЯТ КАПИТАЛИТЕ! КУФ ЛАНД ИЗНАСЯ КАПИТАЛИТЕ, ДЪН ДИ ИЗНАСЯ ЗЛАТОТО!

26

Анонимен

преди 8 месеца

Е как без пари за перемогата? Кой ще върне Крим? Кой ще превземе Масква? А?

25

Чук и Гек

преди 8 месеца

Контраофанзива захлебнулась! И на бездомните кучета стана ясно, че войната срещу Путин ще се води само чрез обстрели с високо неморални технологични оръжия! Защото няма кого да изпратят да превзема Крим! Всички са тежко ранени и никой не иска да се връща в строя! Русия все още не може да бъде ефективно унищожена! Колективния запад ще се разпадне преди нея!

24

До Светозар

преди 8 месеца

Добър ден! Чак сега ли разбирате чии интереси обслужва този пропаганден рупор? :)))

23

Ам...

преди 8 месеца

....да питам само последният транш на корумпираният републиканец, дето го свалиха своите от републиканската партия, опоскаха ли го вече?! И ко стана със корумпето бивш шеф на долната камара, къде се завря сега?! Кой ще им гласува повече пари и ще има ли стейт локдаун сега?!

22

България

преди 8 месеца

В знак на солидарност всички употребявани вибратори да се дарят на Заленски.Да си има.

21

Анонимен

преди 8 месеца

Шефа (САЩ) им каза - "нема пари действайте" и укрите се задействаха да громят Московия (както те наричат пренебрежително Русия), както се громи таралеж с голи задни части.

20

Анонимен

преди 8 месеца

Леллеле какви *** пишат тук. Не се палете. Докато руското джудже не рухне парите а Украйна няма да спратр... и НЕ, за вас пари няма.

19

Анонимен

преди 8 месеца

Ххаххаахх много сте смешни.Вчера САЩ им гласува нови 6 милиарда. Много ви се иска...ама няма. Московски джуджета