143

Какъв мъж

преди 8 месеца

Е Зеленски само! Пере пари по зелена тениска! Прави се на войник! Докато слабият пол се бие за оцеляването на пежима му и пералнята му за пари!! Просто повръщ!

142

Анонимен

преди 8 месеца

Появи се видео с чудовищна абсолютно безумна мощ на руска ракета, която с взрив над земята унищожи украински полеви лагер на около 20 км западно от Маринка.

141

Анонимен

преди 8 месеца

Зеленски купи луксозен имот в Египет за тъща си. В града на милионерите Ел Гуна, до вилата на Анджелина Джоли, вече се появи нов жител - тъщата на Владимир Зеленски Олга Кияшко. За това пише изданието Punch. Сделката е извършена на 16 май 2023 г. Недвижимите имоти на Червено море струват на украинския бюджет 5 милиона долара. Договорът за продажба е подписан от Кияшко. А обикновените украинци ще продължават да умират в окопите. Египет е само началото на красивия живот на Зе. Сега е ясно защо той внезапно се настрои на "продължителен конфликт".

140

Утре очаквам

преди 8 месеца

Да раздава медали на 14 годишни Деца от Зелената ХитлерЮгенд!

139

doko

преди 8 месеца

хахах, сводки направления, чудеса. Военните експерти по чашка се надпреварват с информация от фронта.

138

Само розички

преди 8 месеца

Му останаха на плъха и няколко промити мозъци на войниЧКИ дето мислят че у мират за родината а не за Вилата на Зеленски в Тоскана или Израел!

137

Трябва Украинците

преди 8 месеца

Да го обесят! За да знаят следващите Превратаджии по света, които биха продали и унищожили родината си за САЩ, какво ги очаква!!

136

Анонимен

преди 8 месеца

до 202 Спряха му парите краварите и сега му остава само рози да поднася завалията.

135

Зеленооо

преди 8 месеца

Спреха ти парите от Вашингтон!Маккарти беше свален днес! Това беше..дните ти са преброени плъх страхлив!

134

Анонимен

преди 8 месеца

Какъв Харков те гони ве, наркоман изтрещял. Путин си иска само Донбас и си го взе. Пък това с розичката....да се разплаче човек. Вече вика и жени щото му избиха братушките армията.

133

Анонимен

преди 8 месеца

Когато тази война свърши, най-вероятно този пegepacT щатите ще си го приберат, за да имат фашистите един жив идол на когото да се кланят и да подготвят следващият реванш срещу РУСИЯ!

132

Ужас

преди 8 месеца

Жени се бият на фронта за Зеления режим а той розички им поднася! Страхливец!

131

Анонимен

преди 8 месеца

Скандалът с нациста от Канада не беше достатъчен за Зеленски, той продължи да увековечава фашистите. Този път Зеленски кръсти 131-ви отделен разузнавателен батальон на сухопътните войски на името на лидера на Организацията на украинските националисти Евгений Коновалец. Полковник Коновалец командва националистическия корпус на Сечовите стрелци (Легион украинских сечевых стрельцов), известен е и с връзките си с нацистите и лични срещи с Хитлер.

130

Анонимен

преди 8 месеца

Идните седмици обещават да бъдат много кървави, а загубите на зомбитата на киевският наркокартел може да достигнат 20 000 зомбакнацистишена. На свой ред, след украинския "последен удар", РВС ще нанесат своя "последен удар".

129

Раздава рози

преди 8 месеца

На жени войници преди да ги прати в месомелачката! Какъв Дон Жуан! Какъв мъж!

128

Анонимен

преди 8 месеца

До Какво следва Недей, че пак ще започне да говори за Крим и като доказателство ще прати десетина, петнадесет хиляди зомбита на унищожение, за да има очи пак да проси оръжие и пари. При него говоренето е най-лесното нещо след като се дрогира и още по лесно да изпрати пушечно месо на фронта. Всичките му ПиАр акции са в стил Адолф Хитлер. Всичките му действия, постъпки и приказки са в същият стил. Само дето нацията му не е като германската, както и икономиката. Затова и проси де!

127

Еврогей

преди 8 месеца

Ох, хайде да си направим гей-парад!

126

Слава на Русия

преди 8 месеца

Времето работи за Русия. От САЩ признават, че не могат да осигурят боеприпаси за Украйна - складовете им се изпразват а частните фирми не искат да инвестират в нови мощности за евтини боеприпаси без гаранция за дългосрочни поръчки. А в Русия просто са отворили консервираните от времето на Студената война заводи за боеприпаси и те работят на пълна мощност. На САЩ и сателитите им само приказките им са големи - това е истината.

125

Анонимен

преди 8 месеца

TSMC още не е изнесен напълно производството в САЩ. Ако Китай си върне контрола над Тайван, който е международно призната китайскат територия, това означава край за Apple и за европейската автомобилна промишленост.

124

Какво следва

преди 8 месеца

Зеленски вече не говори за "освобождаване на Крим", а за опазване на Харков.