30

Анонимен

преди 8 месеца

Фиpмитe нa "npиближeнитe" xapecвaт тoвa...

29

Заралия до 28

преди 8 месеца

Нека да махнем въглеродния данък за ТЕЦ и привелегиите за ВЕИ, пък да видим. Плюс това веитата не работят през цялото време за разлика от тецовете. Защо Германия се върна към въглищата, като не са нужни?

28

Анонимен

преди 8 месеца

Щом и Костя Копейкин обяви че подкрепя стачката, значи правителството е на прав път. Всички знаем, че Копейката работи за Руските интереси и срещу България.

27

Анонимен

преди 8 месеца

Браво на правителството! Най после някой да се захване наистина да реформира България!

26

До 25

преди 8 месеца

Ама не лъжа. Цената им е по висок на мегават.А нужния персонал е също повече сравнение с възобновяемите мощности.Дори и без субсидии или квоти това не могат да го преодолеят тези ТЕЦове. Всяка година например ефективността на фотоволтаичните панели се увеличава. Както и да извърташ битката е загубена за тези предприятия.Защо изкуствено да ги поддържаме и да плащаме за това? Когато само влошават качеството на живот със замърсяването си?

25

Анонимен

преди 8 месеца

Руските копейки неискат България да бъде просперираща европейска държава, достоен член на ЕС и НАТО. Те си искат Руската губерния.

24

Убийци на държавата

преди 8 месеца

След нова година и либерализацията цените на тока стават умножени по 10. Питайте свои познати, които плащат промишлен ток.

23

Заралия

преди 8 месеца

До 23. Тогава не лъжи и не изопачавай нещата.

22

До 19

преди 8 месеца

И така трябва да е.

21

Анонимен

преди 8 месеца

Натягай пружината, тая сгган търпи яко!!

20

Анонимен

преди 8 месеца

Натягай пружината, тая *** търпи яко!!!

19

Заралия до 16

преди 8 месеца

Тецовете ги облагат с въглероден данък, а вашите веита ги налагат с квоти и субсидии.

18

Българин

преди 8 месеца

Новият народен съд идва! Всички национални предатели ще виснат!

17

За ЕС и НАТО

преди 8 месеца

Щом няма масови протести и барикади по улиците на София, значи народа е доволен от управлението и е спокоен за бъдещето си! Всички помним, как беше по времето на ГЕРБ! 9 месеца всенароден бунт срещу хунтата на Бойко. Сега тези стачки на миньори и фермери са просто платени провокации на руското посолство!

16

Ехе

преди 8 месеца

Хем ще тровят до 2038, хем вече са фалирали и никой не иска да им купува мощностите.Хем гарантирани пари за три години напред. Да не говорим десетилетието време което имаха да се преквалифицират. Но продължават да нахалстват. И очакват подкрепа от народа? Денков е твърде мек в случая. И ако не ги отреже скоро ще загубим още пари от ЕС. А служебното правителство достатъчно проекти провалиха досега. Накрая само България ще остане без финансиране по програмата. Изцяло от собствена простотия.

15

Анонимен

преди 8 месеца

Пpogължaвaмe Пpegaтeлcтвoтo...

14

Нане

преди 8 месеца

справедливият преход според тоз, незнам, как да го нарека... Оззначава едни наши фирми да усвояват... А Народа да го... ===)))

13

Хмм...

преди 8 месеца

Защо ревете сега бре, нали искахте "промяна", без да сте наясно каква точно ще е тя и какво ви очаква в следствие на нея? Пък щом сте толкова много недоволни, има само един начин да ги накарате да ви чуят-масови, протести навсякъде из територията! Ама къде ги истинските протести, само мрънкане и псуване!

12

Анонимен

преди 8 месеца

За кого справедлив преход хората, в тия градове ще мизерстват повечето ще се принудят да бягат в чужбина

11

Анонимен

преди 8 месеца

Изпращай!