15

Анонимен

преди 8 месеца

По-важното е овчето сирене да се прави 100% от мляко, а не дали имало и краве мляко в него.

14

тъпчо

преди 8 месеца

Ми то големите български фирми са 10на, тоест само една бачка като хората :D

13

Анонимен

преди 8 месеца

В Родопея гр,Смолян не влизат така наречените млекарки...но излиза кисело мляко...за домашно..от какво се прави киселото мляко Родопея...

12

a

преди 8 месеца

Отново безумна статия!!! Не ме интересува за 0.84% краве мляко в овчето сирене, че дори и 7-8% интересува ме тези които лъжат с големите проценти!!! Или те просто са си платили а Маджаров и Саяна са отказали....

11

Анонимен

преди 8 месеца

По интересното е,имали в това сирене овче мляко?

10

QRS

преди 8 месеца

Скоро БГ прозиводителите ще ревнат че "има очерняща кампания срещу тях", като БГ хотелиерите. Каквото сам си направиш, никой не може да ти го направи..."Купувайте българско ли?" Я пак?

9

Лъжа и измама

преди 8 месеца

Къде има мляко в България? То вече е рядкост да видиш някъде по селата стадо животни. То хора няма, камоли животни. Това количество мляко и млечни продукти дето е в търговската мрежа и по складовете изобщо не отговаря на броят животни във фермите. Няма да се учудя ако вече са почнали да гледат и виртуални овце и крави. Само по документи да вземат пари от разни програми и субсидии.

8

Анонимен

преди 8 месеца

Затваряйте ги милионни глоби тва не е от вчера! На протест всеки който е купувал да му се върне х10 парата ,явно само с протест става преди избори!

7

Анонимен

преди 8 месеца

ако се докаже че е така...Комисията да предложи един здрав бойкот на продуктите на въпросните фирми...Редно е такива фирми да се съобщават публично...за да се знае...кой иска да прецака потребителите...

6

Алекс

преди 8 месеца

"Маджаров" са особено нагли.Продуктите им са едни от най-скъпите на пазара и в същото време са менте.

5

Анонимен

преди 8 месеца

Браво, че най-накрая споменавате фирмите, точно от Маджаров не съм го очаквал.

4

Анонимен

преди 8 месеца

на маджаров е 0.85%....на саяна е 8 :D :D :D

3

бай Ламби

преди 8 месеца

Бе кво го гледате овче ли е краве ли е бре?То мляко няма у сиринйето те тия зели да гледат дал е овче или краве.То барем от мляко да е напрайно па добре!

2

Teo

преди 8 месеца

Не знам кой е решил да оклепва "Маджаров", но е редно да кажа, че правят едни от най-добрите млечни продукти. Добре, днес, написали сте ги в заглавието, но я кажете кой е тоя приятел, аджеба, дето няма и един грам биволско мляко в биволското му мляко? Защото за 7% краве мляко в овчето на Маджаров разбрахме, но кои са истинските хубавци, които лъжат - не!Паднахте ми в очите, днес! Толкова пошло да клеветите ... хайде, поне признайте, кой ви плати!

1

Анонимен

преди 8 месеца

И що като само 1 вид от 10 е ок, казвате само 2 фирми. Кои са останалите 7, за които си траете?