34

Бесен

преди 8 месеца

Илхам Алиев е абсолютен диктатор и реваншист, но е удобен на запада и Европа ще си мълчи за издевателствата му! Поредната гнусот с подпис ЕС! Всъщност самите хора никой не ги пита какво искат - така действа демокрацията. Като в Каталуния, Фландрия и къде ли не из самата Европа! Г Н У С О Т !

33

До антибългарите туи

преди 8 месеца

Спомнете си какво сте ги писали за няколко цента като дойдат у вас на гости новите ви господари.

32

Нане

преди 8 месеца

Ми то тъй става, кат си сложиш за управници краварски продажници... ===)))

31

Анонимен

преди 8 месеца

Както се очакваше Русия изостави Армения.

30

Анонимен

преди 8 месеца

До9. Само да ти припомня . Когато се нахлува по Българските земи от Босфора. Не е имало Турция , Турска държава, или турска армия да води война с Цар Шишман или Страцимир. Турция е с латинска азбука и тогава става държава. 80 години след Царство България

29

хх

преди 8 месеца

няма по гнусни подлеци от руснаците. 30 г. подикваха арменците към войни с Азърбайджан,даваха им оръжие, обещаваха им всякаква помощ и закрила,накрая ги продадоха на Ердоган. Такава е съдбата на всички русофилски държави, който не вярвя да прочете повечко за Грузия,Армения и Украйна. Добре че нямаме граница с русия,каквито сме гл.паци отдавна да си ни видяли сметката. А интлигентните народ на балтийските дърави при пъвия удобен момент отидоха под закрилата на НАО и ЕС и нямт проблеми.

28

Анонимен

преди 8 месеца

То е ясно, че арменьите ще гледат на запад. Към Русия, където още ходят до тоалетна на двора и където заплатите са по 150 евро ли да гледат?

27

Анонимен

преди 8 месеца

Просто не сте способни да лъжете по природа.

26

Малко за политика

преди 8 месеца

Aрменския премиер Никол Пашинян в Прага на среща със западни политици е подписал споразумение, че Нагорни Карабах принадлежи на Азербайджан. Така че (независимо дали им харесва на арменците) въпросът е решен, арменското население там е оставено на милостта на азербайджанците. Най-вероятно всички ще се изселят.

25

абе

преди 8 месеца

няма литва, естония, молдова, армения и т.н. - да не говорим за румъния, българия....путин иска само украйната земя, тя е част от руската империя! - другите да се спасяват поединично...

24

ььь

преди 8 месеца

Е как ще останат арменците в Карабах. 9 месеца бяха в блокада от Азербейджан - без път към Армения, без Ток, без газ, без храна. На арменците още им е "мокро" от погромите срещу тях 1988-1999г В Азербейджан дотогава сигурно живееха 500 хил. арменци. Къде ли са сега....

23

?

преди 8 месеца

Анонимен 1 Нагорни Карабах не е част от Армения ? пенсионер ?

22

Денко Пичоков

преди 8 месеца

Цели уссраински подразделения изчезват. Стават на кайма. 90% от тях не живеят и 2 часа на фронта. Укронацягите могат само 2 неща. Да си почиват за наша сметка на Бетономорието и да стават на кайма.

21

Анонимен

преди 8 месеца

Арменците искаха да сучат от две циццки, но не става така.

20

Няма страшно

преди 8 месеца

И България са я нагласили за "разпускане". Само не знаем още за коя дата е планирано. Може да пуснем запитване към посолството?

19

Анонимен

преди 8 месеца

Като правят учения с НАТО сега НАТО в лицето на България, БЮРМ и Албания да ги пазят.

18

пришълецът

преди 8 месеца

Азербаджан:))) само оургоя е участвал:)))

17

00014

преди 8 месеца

До Анонимен 1 Нагорни Карабах не е част от Армения и дори от нея не е признат за самостоятелна република. Така че, руснаците отговарят за целостта на Армения и го правят, но не и за Пашинян-чо. Той скоро може да бяга при шефа си.

16

Анонимен

преди 8 месеца

И с нас това ще се случи съвсем скоро.

15

Анонимен

преди 8 месеца

Тепърва ще губят влияние рашистите.