336

Анонимен

преди 7 месеца

Вие ли сте конструктивните? Заминавайте за Украйна и там ще ви оценят.

335

Анонимен

преди 7 месеца

Тоя дето арестува Бойко и водеше протести срещу ГЕРБ и ДПС е жалък сега е с тях . Топ падение в българската политика , не знам как поглежда близките и хората като цяло

334

Христо Христов

преди 7 месеца

Какво ревете про'с'таци европеидни? ВИЕ си ги избрахте.

333

Христо Христов

преди 7 месеца

Про'с'таци европеидни, Тиквата каза ли ви лани, че само за мачкане ставате? Каза ви!

332

Христо Христов

преди 7 месеца

ИТН и Възраждане - най-малко продажните партии у нас!

331

Христо Христов

преди 7 месеца

Щом Киро Лъжата не харесва ИТН и Възраждане, значи това са партиите, които мислят за България.

330

Трансхуманизъм му е

преди 7 месеца

... майката. Кире, като не става с четене, ами вземете там един изкуствен интелект във вашето формирование - хем ще действа, хем няма пари да делите, хем може и нещо да свърши все пак тази година.

329

Анонимен

преди 7 месеца

До Я да чуя - Така си е, нищо не построиха ИТН, Възраждане и БСП. А Киро и кирчовците три моста на Дунава, тунели, завод за ел.коли, та и самолетна линия до Скопие, дет направи един курс да закара Киро дотам. Цените свалиха, народът се изтрепва да докупува, че малки сметки прави, досущ кат в рекламата на Лидл, омръзна ми да чакам на опашки, докато търчат за още и пълнят торби. Живот песен ни уредиха. И Путин ще падне благодарение на тях! Е, какво да иска човек още???

328

Анонимен

преди 7 месеца

До Христо Христов: Радвам се, че те има, защото не може цял народ да седи в ниското, да не учи, да манкира, че работи и да ИСКА ДА СЕ ИЗВИСИ. Ми, натегнете се малко! Борисов или Петков нямаше да са това което са, ако всички ние не им го позволихме.

327

Анонимен

преди 7 месеца

Чета "Бунтът на масите" и намирам паралел между 20 и 21 век в Европа. Хареса ми тезата на Гасет, че трябва да има различни "пространства" като възможности в живота и политиката, защото уравновиловката може да доведе до масова смърт във всеки аспект на живота. Е,това го играхме! Костадинов трябва да го има, както го имаше Сидеров,както трябва да го има Каракачанов.

326

Анонимен

преди 7 месеца

Ами прав си ***. Това са руzки партии платени през дс и бкп. Какво се правят на утрепани.

325

Замладителиговорите

преди 7 месеца

да, яко гоните българите от България... статистически това правите, икономически - една голяма катастрофа, маркетингово-евалата, в човешки план- геноцид...

324

До Христо Христов

преди 7 месеца

Прав си, че ИТН и Възраждане са най-малко продажните партии у нас, но нямат капацитет да управляват. ИТН стават за коректив, ще посочват корумпирани и далавери, Възраждане, и по-точно Костадинов, е много краен. Иначе, добре говори, има харизма, по много въпроси е точен, но не е достатъчно за да управляват. Кадри подготвени нямат, ще бъдат поредните аматьори, ИТН вече ги видяхме.

323

Анонимен

преди 7 месеца

Бойко Борисов не е в състояние да изгради друг модел освен мафиотски т.е.всички участници в управлението ТРЯБВА да са зависими чрез компромати или корупция за да са верни на структурата и този модел трябваше да се разгради, а не ПП и ДБ да се влеят в него. Кирил Петков и всички *** са ЗАВИСИМИ от произхода си, произхода на парите си и не са нищо по-различно от модела ГЕРБ, ИТН, БСП, ДПС-също. Възраждане е автентична опозиция, но не може да надскочи ролята си на куче, което лае

322

Не на илетерстите

преди 7 месеца

Чакаме да видим Вашите дела, г-н Петков! Като кажете А, трябва с работата да кажете и Б. Иначе защо ще излизате във ваканция,а?

321

Анонимен

преди 7 месеца

Кире, остави татко си д адвижи нещата, че нахалос си харчил пари у харвадско. Просс си се родил, просс си си и останал

320

Анонимен

преди 7 месеца

Киро честито!

319

Destructive Creation

преди 7 месеца

г- н Петков, не знаехме, че си от новите строители на България. Добре, че ни просветли...

318

Анонимен

преди 7 месеца

Защо се обиждате на Христо Христов като човекът само ви казва, че не вярва във вас? Ами и аз не ви вярвам. Трябва да си *** за да вярваш на ***. Българите масово не са скъсали пъпната си връв с 19 век и неговото "Силно да любя и мразя". Мили хора, в Епохата на водолея ще оцелеят само интелигентните. Не казвам, че българите са прости, но върху интелигентността се работи: учи се, чете се, работи се! С двете ръце или в г**а, или на клавиатурата не се случва обшественополезен продукт.

317

До Киро

преди 7 месеца

Кире, гледай си там гела за коса и не се занимавай с неща, които не разбираш,и толкова))