269

Анонимен

преди 8 месеца

Защо й давате на тази отреппка да си риве за ииззроддчето? Ще ми блокират пътя? Защо! Защото не са му дали възможмост да унизява и застрашава живота на други ли? Снимките от фейса говорят за възпитанието му? Тази пачча не ги ли е виждала и не знае резултата от възпитанието му? Извършител на въоражени габежи:"детенцето ми". А, двете момичета, како? Те какви са?

268

мхм

преди 8 месеца

Днешните си мислят, че всичко е като във видеоигрите.

267

баба мара

преди 8 месеца

тези две момчета отгледани само от маика си са били в мизерия и нищета затоваса тръгнали по този път тя спи а момченцето и удря с тръба по главата минувачии краде защо не е в леглото с книжката в ръце учи ли работи ли

266

До Анонимен 283

преди 8 месеца

Защото изстрелите в краката на бягащия престъпник са били два, произведени един след друг. Вторият куршум го е застигнал в момента, в който е падал и гърбът му е бил вече почти на земята. Вторият изстрел не е бил с цел да го убие, а да го спре, като го улучи в крака. Между двата изстрела не е имало и секунда интервал. Произведени са след заповедта да спре, на която бхаратецът не се е подчинил, защото с майчиното си мляко е закърмен с убеждението, че законите не важат за него.

265

TOni

преди 8 месеца

Просто Евала!!!

264

До Нали /271/

преди 8 месеца

Само една корекция ти правя. В някои вестници имаше снимка на племенника на Гала. Съвсем не е "слабичък младеж", а много охранен, вероятно е бил не по-малко от 120 кг. Някои от тези фотографии са качени в мрежата, можеш да ги намериш лесно. Отишло момчето и там да папа социал и решило, че ще може да вилнее така, както правят събратята му тук. Но сметките му излезли криви.

263

Анонимен

преди 8 месеца

Класическо превишаване на милиционерските правомощия!След като го е улучил в крака ,защо е трябвало да го убива?

262

всеки лъщи

преди 8 месеца

полицая се е престарал , 11 класника е бягал на открито между колите , майка му иска справедливо наказание за убиеца , а обществото е разделено . На Павлов единия син го разстреляха на баскетболно игрище, а двете му деца ъкраинската му детегледачка ги закла .

261

Анонимен

преди 8 месеца

Ушевия убиец, сега ще го ръмбят при бай Ставри. Свят ще му се завие. Отделно май пое вината,за да прикрие женската от котилото .

260

ТОВА ЛИ Е БЪДЕЩЕТО?

преди 8 месеца

Преди година, на топ центъра в София, точно пред ЦУМ станах свидетел на това как организирана порестъпна група (не се шегувам) от 5-6 деца (ромчета) на възраст от 6-8 години направи добре планирана атака и задигна добро количество пръстенни, гердани и други никити от дървена масичка, на която пълна и изглежда слабо подвижна жена продаваше. Перфектна организация, с отвличане на вниманието на продавачката и кражба от 3-4 деца едновременно. И след това всяко едно тичча в различна посока.

259

Вижте другитеСайтове

преди 8 месеца

Вече е установено какво е направила същата престъпна група предишната нощ, преди тази, в която се случи инцидентът. Влезли са в частна собственост и са ударили с юмрук в лицето и два пъти с палка по краката собственика, за да му вземат 35 лева. Кого защитава тук не.щаст.никът, самонарекъл се Сата НАТО?

258

Анонимен

преди 8 месеца

Човекът си е свършил работата. Ако на престъпниците не им пука от полицията как и кой, ще ни пази от тях тогава? Тоя от ранни години си е избралпрофесия престъпник. Значи като ена вън, ще си ограбвани бие хората, а като го приберат в затвора, ще го храним.. Получил си е заслуженото.

257

Анонимен

преди 8 месеца

Като не искат да ги стрелят, нека не извършват грабежи! Ако пък извършват, като ги сгащят да не бягат! Иначе, да си знаят, че полицията гърми!

256

По

преди 8 месеца

всяка вероятност Сата НАТО е хомосексуалист зарязан от интимния си приятел от ромски произход. И затова е на фаза заяждане.

255

Анонимен

преди 8 месеца

Ако вас ви нападнат трима корави 16- 18годишни , ще искате ли да ги хванат?

254

Анонимен

преди 8 месеца

До Разбрахте ли? - Ааа, много пишман трябва да е сатанато, ако изобщо е адвокат. Просто е все наопаки на другите, кефи се да се заяжда.

253

Анонимен

преди 8 месеца

Майката да не се прави на жертва...Крумови закони трябват за да си дойде всичко по местата си...

252

Нали

преди 8 месеца

помните случая с племенника на Гала в САЩ. Трима здрави и подготвени полицаи срещу слабичък младеж. Само че той отказва да се раздели с ножа. Можели са да го обезвредят, но си го гръмнаха от 7-8 метра. И тримата едновременно. И нищо не им направиха. Другите любители на ножове ще си помислят следващия път.

251

Ха ха ха ха

преди 8 месеца

До Е сега нали - Ще твърдят, че са искали по този начин да съберат пари, за да си купят компютър, а също и че лошите момичета са им се присмяли на произхода и затова са ги пернали с желязо по главата, било е искрен изблик на расова гордост и възмущение от обидите.

250

Анонимен

преди 8 месеца

До Радослав - Така е, доста пенсионери, и не само пенсионери, нямат осигурени по три хранения на ден.