35

Анонимен

преди 8 месеца

В ЕС сега в най-критично положение е Германия. А най-критична в Германия е автомобилната индустрия. В Германия вече се подготват за рухването на Фолксваген, а след това и унищожението и изчезването на цялата останала автомобилна индустрия, основата на немската икономика - а какво ще правим тогава когато вече няма да произвеждаме автомобили, е, Мерцедес пак ще си прави скъпите луксозни автомобили, но останалите какво ще правят? Икономиката на Германия е на ръба на пропастта.

34

Анонимен

преди 8 месеца

И на тази империя, ще и дойде края. Америка и Европа да изтегли производствените си мощности обратно и да изтласка Турция от балканите. Тази земя е на Гърция и България.

33

Анонимен

преди 8 месеца

Не бе, бе бе, тези 90% българки които работят в Германия не са българки, те са индонезийки, не са българки, българките са чесни...

32

селянин

преди 8 месеца

do32 само преди 7-8 години турция беше 10 икономика в света сега не съм се интересувал но има собствено корабостроене самолетостроене да не казвам колко автомобилни завода се преместиха там

31

Анонимен

преди 8 месеца

Има и женени, и учителки, даже с висше образование. Обслужват немски клиенти с турски произход. Фикен унд блазен - 40 евро - най-евтините. Да си хранят безработните мъже и децата в жалката мизepна България където няма работа.

30

Анонимен

преди 8 месеца

ПОСОЛСТВОТО:Пътво ще бъде приета РСМакедония в ЕС и Шенген , после Бг и Румъния , защото Бг и Румъния вече са ни в ръцете .

29

Анонимен

преди 8 месеца

САЩ създадоха диктатурите Китай и Турция за борба със СССР. Ако нямаше търговия със запада, сега в Турция и Китай щяха да броят колко зрънца ориз и колко обелки от картофи могат да изядат днес. Тази политика на по-малкото зло и подкрепа на враговете на твоите врагове в дългосрочен план излиза много солено.

28

Не вярваш,а

преди 8 месеца

Но си държиш парите в долари...

27

Анонимен

преди 8 месеца

Аз много обичам да живея на запад, тука на запад се живее много добре.

26

Анонимен

преди 8 месеца

И двете страни - Русия и Турция са доста назад по развитие. Русия е на 63то място по БВП на глава, докато Турция е на 71во място. Не бъркайте общия продукт, с този разделен на населението, който е истинският показатл за индустриално развитие. Впрочем България е на 60то място, САЩ на 7мо, а на 1во и 2ро са съответно Люксембург и Ирландия.

25

Анонимен

преди 8 месеца

Е то пък Запада , има ли думата ? Шефовете са от Англия и САЩ , ПЕЧАЛБАРИТЕ , останалите са СЛУГИТЕ ИМ !Запада е много добро място за живеене , но без намесата на САЩ и Англо-саксите ! САЩ и Англия НЯМАТ ПРИЯТЕЛИ , а само ИНТЕРЕСИ .

24

Анонимен

преди 8 месеца

В Европа няма турски гастрарбайтери. Но в Германия 90% от пpocтитутките са българки, и обслужват клиенти с турски произход, които са родени там и са с немски паспорти.

23

Анонимен

преди 8 месеца

Демек еднакво НЕ вярва нито на едните, нито на другите! И всъщност е прав

22

Анонимен

преди 8 месеца

А когато ЕС се разпадне, кой ще приеме Турция? Или ЕС няма да се разпадне?

21

Анонимен

преди 8 месеца

Ердоган заяви, че Турция може да се "раздели" с ЕС, ако е необходимо.

20

Анонимен

преди 8 месеца

Просто дразни Запада за да ги приемат в ЕС, но докато не приеме условията на ЕС никога няма да влезнат. Голямо население са а и този е националист, в ЕС няма място за националистически лидери. Ако искаме да сме като САЩ не трябва да допускаме в ЕС такива като Англия и Унгария.

19

на всеки друг мангал

преди 8 месеца

Вярвам колкото и на ерджолан! На турчин вяра нямай, турчин вяра няма !

18

Анонимен

преди 8 месеца

Голяма грешка е , да вярваш изобщо на запада !

17

Анонимен

преди 8 месеца

Турция е по-силна от Русия и няма нужда от нея.

16

Анонимен

преди 8 месеца

Не се обаждай ве, фанатичен фес скапааан! Вие турците сте били винаги лицемери. Даже и нашите потурчени българи са прихванали от вас лицемерния ви манталитет. Живял съм 15 години сред потурчени българи в моето село и разбрах едно- турчинът ще те нагости, ще те почерпи,ще ти се прави на приятел, но винаги в душата му ще си остане копнежа един ден тук да стане турско- Турция да ни завладее като територия.