92

Анонимен

преди 1 година

До Иванко - Европа не произвежда зърно, Европа няма плодородни земи, нито площи, зърно в оранжерии не може да се произвежда.

91

до 99

преди 1 година

Покрай тази война напред излязоха САЩ и Китай. Русия вече е второстепенен фактор и по-скоро пречка. Държи огромен ресурс и нищо друго. Шантаж с природни ресурси. Това никак не се харесва нито на Китай, нито на САЩ, защото забавя пазарите в целия свят.

90

Анонимен

преди 1 година

A какво става със зелената сделка, икономиката на ЕС мина ли на зелени енергии от вятърни мелници и соларни панели?

89

Анонимен

преди 1 година

Китай ще проведе търг за голяма покупка на LNG. Unipec,обяви допълнителен търг за доставка на повече от 1,2 милиарда кубически метра LNG тази зима, съобщава Bloomberg. Все още не е ясно с каква цел Китай купува такъв обем LNG за собствени нужди или за препродажба, но това ще наруши текущия баланс и да доведе до повишаване на цените на LNG. Връщането на Китай на пазара за спешни покупки може да намали доставките на LNG в Европа.

88

до 95

преди 1 година

Зависи кой период визираш. Спрямо пика на цената, днес е по-евтино с над 60% за домакинствата. За Германия говоря, защото тук живея. Аз заплащам по 0.22 евро за kWh. През миналата зима имах цени от 0.55 за kWh.

87

Анонимен

преди 1 година

След като разбраха че хранилищата с газ са пълни, Фолксваген решиха да върнат всички заводи от САЩ в Германия.

86

Анонимен

преди 1 година

А цената на газта за потребление в ЕС колко падна? С колко намалиха цените след като напълниха хранилищата.

85

Слава Путина

преди 1 година

Долу Байдън и убийците!

84

Иванко

преди 1 година

Освен да го подаряват, не виждам какво друго могат да го правят. Европа има достатъчно от собствено производство и от Украйна, евентуално може да внася минимално от САЩ. Китай и Индия могат да внасят, но срещу техните пари, което си е загуба отвсякъде. Свърши тая с Русия. Газ никой не купува, пшеницата гние, остана само нефта, ама и той се продава на 20 долара надолу. Освен жени да изнасят...

83

Анонимен

преди 1 година

Споко, САЩ и Макрон ще помогнат на Пашинян.

82

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 79Какъв Шенген бе?Ти няма кво да ядеш утре няма да има кой да те лекува,кой да строи тръгнал той да ми пътува.Ние *** нямаме ама с тоя Шенген тъкмо цялата сбуна от ЕС ще дойде тука.Я си сядайте на дирника и почвайте да работите.

81

Анонимен

преди 1 година

Господар ще е .Америка е обсебила целия ЕС и като неин проект го направи подчинен и за смях .

80

до 83

преди 1 година

Тази зима няма да има нужда. Проблемите с газа се решиха, хранилищата са пълни, хъбовете работят, САЩ доставя, цената е като преди войната. Тази година няма да има нужда или в някой държави ще е минимална. То и вече никой не го разисква това. Русия загуби този пазар, граден над 80 години за точно 1 година

79

българина

преди 1 година

До Таня за това цялата техника у вас заедно с дрехите обувките и всчко що е пластмата е от пропадналяи запада, за горивата и новата ти ел кола няма да говоря и е те не са от този комтинент.

78

Анонимен

преди 1 година

Русия проведе успешни тестове на термоядрената установка "Токамак", което приближава страната към създаването на нов източник на енергия.

77

Анонимен

преди 1 година

България и другите членки на ЕС ще плащат лихвите по еврозаеми на Украйна. За България сумата ще възлиза на максимум 13 670 648 евро за целия период. Това са 26 737 463.48 лв. или по 6 684 365.87 лв. годишно до 2027 г. В подкрепа на Украйна България ще се включи в европейска инициатива, която цели да облекчи дълговото бреме на воюващата страна. Требе да сапортеме Украйна за да можем да победим Русия.

76

Анонимен

преди 1 година

Oчаквам всеки момент от организацията "Зърнари без яхти" да блокират руското посолство в знам на протест срещу подбиването на цените им.

75

1 трилион евро

преди 1 година

2023 ЕС е похарчил 1 трилион да субсидира отоплението и тока на населението да компенсира високите цени за да няма недоволство. Въпрос: А колко трилиона ще похарчи ЕС за зимата 2024? Зимата 2024 топла ли ще бъде?

74

Обективен до 80

преди 1 година

Човек, аз имах приятел през 1988-а, който имаше празно кенче от редбул! Събирахме се да я миришем и той даваше на всеки за по няколко секунди. Пускаше само приятелите си и затова всички му се мазнеха.

73

Анонимен

преди 1 година

В Красноярския край ще бъде построена първата малка атомна електроцентрала. Атомните електроцентрали с ниска мощност са предназначени за отдалечени райони с неразвита мрежова инфраструктура, където няма нужда от изграждане на мощни АЕЦ.