144

Анонимен

преди 1 година

Да видим сега целокупния български народ ще ла па ли за пореден път на мутрите или най-сетне в тоя преход ще покаже малко гръбнак и ще ги нарита

143

Анонимен

преди 1 година

Много, много прав е Денков, един читав премиер да имаме, ей! И ся ония с майбасите ще рипат, щото ще им разтурят работата и лесните пари ще свършат и ще им се наложи наистина да работят...Браво на правителството, дано устиска на напъна в следващите дни!

142

Анонимен

преди 1 година

Зърнарската мафия с майбасите и крупните имоти за пръв път удари на камък!Камъкът се нарича НИКОЛАЙ ДЕНКОВ

141

Анонимен

преди 1 година

Гледах картата с точките на блокада.Ако тези блокади наистина се случат правителството ще си замине в рамките на седмица.Правителството имаше шанс да измисли нещо Събота и Неделя, но не успя.Вчера гледах и ехидната усмивка на Бойко.Да знаете това правителство си заминава.

140

Анонимен

преди 1 година

Мачкай академик Денков наглите зърнари !Само кажи и идваме да защитаваме правителството. Един смел мъж да им се опълчи на тия тунеядци.Давай не се отказвай цяла България е с теб срещу гербавите мошеници

139

Анонимен

преди 1 година

Укропитек, повтаряш се, казах ти, полицията и армията са на страната на производителите. Ние всички сме българи за разлика от теб и американските марионетки.

138

Анонимен

преди 1 година

най-лошото е, че тия с майбасите са картел, който манипулира пазарите и надуват цените в космоса. точно тия драха *** чо с 8 кинта олио и златни яйца и подобни!

137

Здраве

преди 1 година

Аз пък съм съгласен да е по-скъпо ,но без украинския уран и цялата химична таблица вътре. Както и повечето българи

136

Селендурите

преди 1 година

Денков...организирай им на тия т.нар. земеделци екскурзийка я до канада я до австралия и ще кротнат. Те това работят....кой да им плати екскурзията!!!

135

Анонимен

преди 1 година

Благодарение на Зърнарите не останаха хора по селата. Разораха пасищата, стари гробища, разбиха пътищата с тежките трактори. След тях българското село опустя ... БРАВО Денков Прав си ...

134

Анонимен

преди 1 година

И тия като Алибегов, кафето било евтино, трябвало да е по-скъпо за да може да печели бранша.

133

Анонимен 11

преди 1 година

154 протестират,децата ти да не ядат отровен хляб.

132

Анонимен

преди 1 година

ЗЪРНЕНАТА МАФИЯ ......Това е определението за тези триисетина терористи . Щели да блокират нещо си ,за да ми нарушават правата ПОЛИЦИЯ НЯМА ЛИ?

131

Анонимен

преди 1 година

Полицията трябва да не допуска тези наглеци да блокират пътища. Да им конфискуват яхтите и мерцедесите. Браво на премиера. Само така с тия оядени гербаджии далавражии.

130

Лекар

преди 1 година

Ама нали сме ЕС, отговаря продукцията на някакви критерии.Сега ще внасяме ХРАНИТЕЛНИ!!! СТОКИ без никакъв контрол. Ама вие съвсем за *** ни вземате. Ами яйцата ,месото ,ябълките ,мед-украиското е блъскано с непозволена химия и обеднен уран. Не случайно украински стоки не се предлагат в европейските страни.Защо Полша отказа,а?!

129

Анонимен

преди 1 година

2018-та не е толкова далеч. Бенчо Бенчев, наричан в медиите "зърнен бос", бе арестуван в Турция през август същата година. Медиите също твърдят, че задържането е станало в разгара на оргия. Той бе задържан от турската полиция заедно с Митьо Очите и депутата от ДПС Несрин Узун. Бенчо е от гражданска квота на БСП. Той е изключен от БСП, но групата на партията в общинския съвет на Бургас не оцелява без него и се разпада.Корнелия Нинова се подразни от това, че Бенчо кара "Ролс Ройс". Надявам се, не от завист.Както казах, Бенчо е зърнен бос.Надявам се, Бенчо ще подкрепи протеста в понеделник.

128

Анонимен

преди 1 година

Укропитек опорката с бойко не минава. Бойко е част от сглобката която по конституция не съществува. Освен това денков е бил министър на бойко и нищо не направи. Всичките му бушони и умнокрасавци такива.

127

Анонимен

преди 1 година

Мда, зърнената мафия точно ГЕРБ си я отгледа, като наля милиарди в няколко местни дерибеи, които естествено се отчитаха в партийните им каси и като бонус осигуряваха електорат за изборите

126

Анонимен

преди 1 година

Три дена подред защитниците на правителството повтарят само, че протестират група зърнати, които са милионери.Това е тотална ЛЪЖА! Протестират над 30 организации на земеделски производители в страната.Протестират ВСИЧКИ земеделски стопани!

125

до 154

преди 1 година

Протестират срещу Международното положение