143

Пею

преди 9 месеца

Защо забравихте Чернобил!? За какво чисто украинско зърно говорите!? Разпада на радиацията е за стотици години. Българското зърно се изнася а се внася отвън. Всичко онова което ядем е отрова. Отидете в западния свят. Там всичко е с качество. Защо!? Тук дори и лабораториите за качество закриха - Защо. За да ни няма всички нас.

142

BG

преди 9 месеца

Тока няма да поскъпва верваите

141

Факт

преди 9 месеца

Демек, хлябът още ще поскъпне заради зърнено хлебарската мафия.

140

Анонимен

преди 9 месеца

Кукушева ще купи онона, което има в силоза като се смели на брашно!

139

ОТ

преди 9 месеца

Анатемосване гражданите не страдат. Те страдат от друго. И защо да ти вЕрваме, че продукцията произведена в Украйна няма да е на трапезата ни.

138

Анонимен

преди 9 месеца

А денков атака пубеда до последният бьлгарин

137

Анонимен

преди 9 месеца

Е защо да няма? Нали са безопасни?

136

Хюго Бос

преди 9 месеца

След като управляващите не убеждават, че украинскосто зърно било със същите качества и характеристики като нашето, без вредни пестициди, защо се налага това уверение? На бас, че ще правят и хляб и закуски с украинско зърно. отдавна не вярвам на нагли лъжи.

135

Анонимен

преди 9 месеца

Дали лъже?Тъкмо се успокоих малко като прочетох заглавието...

134

Христо Христов

преди 9 месеца

Лъже.

133

От къде

преди 9 месеца

Не знам от къде се появиха тия паpaзити зърнарите, но от както ги има, хляба стана 2.40 и винаги е студен, сух и безвкусен, троши се в опаковката, още преди да си си взел филийка... гадост. Това ме накара да спра да ям хляб. и сега си взимам само като ми се дояде бутиков хляб за 5-6 лева половинката. Поне знам че ще ям нещо вкусно.

132

Руси

преди 9 месеца

Кажи ми едно нещо по стандарт в България или да не е компрометирано или пък съответните органи да са си свършили работата ,че да повярвам че и тук ще има контрол ? Едно нещо кажи ? Мошеници !

131

Аз преди година

преди 9 месеца

Аз миналата година, като ни плашеха че няма да има зърно и ще умрем от студ без Русия, си купих един тон италианско брашно топ качество. Държа го в мазето и си изнасяме от там по 10 кила месечно. Ядем хляб без пари в хлебопекарната. И е винаги топъл и вкусен - все пак италианско брашно, ония разбират от храна, не са като тукашните абдaли.

130

Страшно е

преди 9 месеца

Да нападнеш 25 пъти по-малка държава като територия и да те смелят от бой. 18 години ракета да строиш и да се пукне като пуканка. Армия от пандизчии да събереш и тя да избяга. Флагманът по дъното да лази. С ракета подводница да ти взривят. Страшно е!

129

Анонимен

преди 9 месеца

Ти ше кажеш кво ще има! Веднъж да я пуснат, друга няма да погледна. Ако трябва ще си меля брашното в кафемелачка и ще си ги пека сам.

128

Бански

преди 9 месеца

Скъпото винаги е по качественно но само в Бг може да купуваш ниско качество на високи цени.Нямам им доверие вече на тез дяволи.

127

абе

преди 9 месеца

Тия от сглобката са на път да изядат боя посред лято. И то от овчедушните българи. За три месеца опротивяха на всички. Това си е постижение, откъдето и да го погледнеш. А покрай сглобката боя могат да изядат и софийските жълтопаветни ДС потомци.

126

Комунист

преди 9 месеца

Дядо ми на времето беше хлебаря в селото.Такъв хляб не съм ял от тогава е освен като ходя на туризъм в Италия.

125

Беновска пипа

преди 9 месеца

Според нашето правителство приемането ни в Шенген и еврозоната е по-важно от здравето на хората. Само пълен ***...т може да реши яде жито от страна, в която се води война! Сега ще започнат да правят измервания и ще ни убеждават, че всичко е в норма, че избухването на снаряди, използването на боеприпаси с обеднен уран не замърсяват по никакъв начин въздуха, водата и почвата в Украйна.

124

Лош Хляб

преди 9 месеца

От години хляба е лош. От както ги има тия зърнари, хляба стана над 2 лева и освен това винаги е сух и безвкусен. На времето, когато ги нямаше тия зърнари, какъв хубав, топъл и евтин хляб имахме.... ех! Спомени!