252

Само гледайте

преди 8 месеца

До няколко години Ямбол ще стане най-богатия български град.

251

НИЕ ОТ НАТО

преди 8 месеца

До до 197, За предстоя- "место да правите всичко възможно да не се стига до там сякаш на обратно" - много правилно забелязваш, че искаме да има война, да. Точно така. Искаш ли да ти обясня защо така искаме и не ни е страх?

250

Анонимен

преди 8 месеца

Амебата под мене Русия нямала полезен ход хаха. Абе Евроатлантически .арцал Русия е с много ходове напред. Дори и тези от ЕС не можаха да се осъзнаят как им влезе с макарите барабар. Ескалация търси едиинственно сащ защото набутаха 150 милиарда долара които не могат да избият с Украйна. И ще си ги върнат от Европа и такива като теб много скоро ще го разберете.

249

Еххх

преди 8 месеца

Дойде ред и България да бъде унищожена от краварските терористи . Къде са Палатките на ония скачащи ***

248

Мишката

преди 8 месеца

Никой нормален човек не се интересува от базата на НАТО. Само един ПСИХАР ще се вълнува за НАТО и Украйна. Това постоянно плямпане по тази тема ми прилича на тест за интелигентност.

247

безспорно

преди 8 месеца

България има само полза от тези бази.

246

ГНЕВЕН

преди 8 месеца

Ямбол е обречен.Заграден е отвсякъде с подли и коварни кравари -Ново село ,Безмер и Кабиле ,за сега.Абсолютна лъжа е това за италианците.Навсякъде щъкат само и единствено тъмнокожи кравари.В Кабиле ще се строи дивизионен команден пункт.Т.е. ще се разполага дивизия.Краварска , а не натовска!А знаете че където минат краварите , остават само руини и смърт.

245

до 197, За предстоя-

преди 8 месеца

щата война на НАТО с РФ знаем, знаем и за настоящата такава. Това, което ме изненадва у хора като теб е колко наивно си мислите, че тука нищо няма да стане при една такава война и вместо да правите всичко възможно да не се стига до там сякаш на обратно - правите всичко възможно войната да стане реалност.

244

Анонимен

преди 8 месеца

Русия няма полезен ход, освен ескалация на конфликта. Така че , тези сили са малко.

243

Паси Трабанта

преди 8 месеца

Страните от ЕС американски бази има само в Белгия, Холандия, Италия, Испания, Германия, Гърция само една и 4 в България. Като имаме още 6 натовски бази.Простото население на промитите мозъци да се замисли при военен конфликт кой са целите. Влезте в militarybases и вижте колко американските бази в България са за съвместно ползване. Окупирана България жална и майка.

242

наблюдател

преди 8 месеца

Русофилите да се сърдят на путин за разширяването на НАТО в источна Европа. За 22 години той направи много за укрепването на НАТО.

241

до също така

преди 8 месеца

И каква е ползата от военните вази? И какви са тези вази? Не съм чувал за такиви неща.

240

НИЕ ОТ НАТО

преди 8 месеца

И какво стана сега? Русия проси за съветски бомби от СССР, а НАТО си прави квото иска, строи бази, подкрепя Украйна и каквото си пожелаете.

239

Пръднах - смърди

преди 8 месеца

Къде е татко Путин, да ни спаси?

238

Анонимен

преди 8 месеца

Не се чудете , защо пенсиите и заплатите ще бъдат винаги най-ниски в ЕС .

237

също така

преди 8 месеца

България, освен военна, има и икономическа полза от военните вази

236

бай Ватко

преди 8 месеца

Вaтниците като чуят за американски бази и почват да притреперват - почват да пият от обяд.

235

!!!!!!!!!

преди 8 месеца

ПРИ ТОЗИ РАША- ТЕРОРИЗЪМ ЩЕ БЪДАТ МРАЗЕНИ И ЖЕСТОКО ПРОКЛИНЯНИ СеСеРейците ОТ МНОГО МНОГО НАРОДИ!!!!!!

234

Анонимен

преди 8 месеца

Доброволното допускане на чужди войски в държавата ни е равносилно с капитулация. България е завладяна. Войските на НАТО ще се използват срещу българския народ, така,както бяха използвани на Майдана в Украйна. Целта е да се гарантира властта на посолството.

233

Анонимен

преди 8 месеца

Там в Кабиле и в древността си е имало римски казарми,може и гарнизон,а римската армия и тогава е била съставена от траки,тоест ползвали са наемници за целите си - всяване на вражда и разделение,конфликти -дробене на "държавици"племена родове и махали...Рисуване на нови геогр.карти,с нови граници ,та чак до сега,в този момент.Играта продължава.Ти за кои си?Хайде наще...