177

Анонимен

преди 8 месеца

НАТО спокойно може да разположи ракетни бази в България, до Крим ракетите летят 2 минути, няма какво да се плашим, видяхме я колко струва Русия, Вяршавския договори и СССР се разпаднаха, и Русия ще се разпадне. НАТО само се лиrави тука с няколко хиляди американски войници, какво могат да направят няколко хиляди американски войници.

176

Анонимен

преди 8 месеца

"Турската страна спазва стриктно Конвенцията от Монтрьо, като ограничава присъствието на военни кораби в Черно море, в т.ч. и руски". --- Конвенцията от Монтрьо ограничавала присъствието на руски военни кораби в Черно море ... Правилно ли го разбрах? Ако е такъв смисълът на казаното, то това е най-голямата глупотевина от последното тримесечие. Този затъмни Аналена.

175

Анонимен

преди 8 месеца

Мене не не ме е страх от Русия, нема какво да ме плашите. Ако Русия нанесе тактически ядрен удар по ракетната база в Полша, САЩ ще пожертват живота на 300 милиона американски граждани и ще започнат термоядрена война с Русия защото Полша и САЩ са членове на НАТО и САЩ спазват договорите дори и 300 милиона американци да умрат за 10 хиляди поляци. Същото се отнася и за България, защото България е пълноправен член на НАТО, САЩ винаги ще жертват живота на 300 милиона американци за да защитят България, защото за САЩ България струва повече от живота на 300 милиона американци.

174

POTEST

преди 8 месеца

Не трябва да даваме на Украйна С-300 - НИТО една Гайка или Болт . Това е призива на Партизаните през 1942 година срещу Нацистите на Хитлер .

173

Анонимен

преди 8 месеца

Няма какво да ни плашите с Русия! За толкова години Варшавски договор в България не сме имали съветски войски, не сме имали чужди бази, нашите момчета на са били убивани на хиляди километри от България заради интереса на Великобритания или Щатите. България имаше сериозен военен потенциал. Както сега има Беларус. На сградите на военното училище в нашия град пропзорците зеят: няма ги! Няма даже пари за храна на останалия мижав личен състав. че Денков иска от министерството на образованието!!!

172

Анонимен

преди 8 месеца

Има отговор и то мирен. Но копейките от шубе реват предварително. Толкова са неориентирани, че чак да ги ожали човек. Даже се съмнявам това да са копейки. Чак толкова ли да са прррросссти? Не. Най-вероятно тук се напъват автентични руски тролллейбуси.

171

Анонимен

преди 8 месеца

Руските брегови ракетни комплекси "Бастион" имат възможност да поразяват цели на Босфора.

170

........

преди 8 месеца

този *** кой го взима на сериозно ?

169

Анонимен

преди 8 месеца

Тагаренко да се информира малко и да спре да плещи глупости ,това че ученията засягат икономическата зона не вреди по никакъв начин.Морския трафик и без това намалял ,нормално при блокада (справка морската блокада на Англия при фолклендите)освен това за разлика от въздушните коридори където България печели от трафик ,при морските търговските кораби имат право на свободно преминаване но държавата не печели нищо от този трафик.

168

Дилема

преди 8 месеца

Путин иска Митрофанова като държавен служител да кара Москвич. Ние не даваме руски возила да се движат тук. Извод: Митрофанова ще ползва градския транспорт. Смех!

167

Анонимен

преди 8 месеца

Търси се отговор ... Щом го търсиш, един ден ще си го намериш.

166

До Анонимен 162 -

преди 8 месеца

Тоя дървен философ Дацюк хубаво включва децата в бойните действия, а зеления и кохортата му кога? Или ще векуват по бункерите? "Деремся до конца", питаха ли си народа дали това иска? Колкото Тагаренко е питал.

165

Анонимен

преди 8 месеца

България не може да е неутрална, защото рашките това чакат да я превземат. Ядец за имбецила Копейкин.

164

Анонимен

преди 8 месеца

Жалки копейки Раша сънуват. Ваша Раша няма да я бъде. Продължавайте да цвилите измишльотини.

163

Анонимен

преди 8 месеца

Вън НАТО от България! Вън България от НАТО !

162

Анонимен

преди 8 месеца

България трябва да стане неутрална, тук не е Украйна, България не принадлежи към "руския свят". При конфликт с Русия тук никой няма да води "специални военни операции", с артилерия и снаряди, с малки батальони и мобилни части както в Украйна, дори руски войници няма да идват. Тук Русия ще действа по съвсем друг начин.

161

Анонимен

преди 8 месеца

НА ВЪЖЕТО!!!

160

Анонимен

преди 8 месеца

Сухопътен коридор на Русия до Сърбия и до Бондстийл означава моментален разпад на НАТО и ЕС, Бондстийл е сърцето на НАТО в Европа. Военна съюзническа ос Сърбия - България - Русия от запад на изток - НАТО е свършено, и ЕС, моментално. Не виждам защо се оставяме някакви извратеняци хомосексуалисти да ни подритват и да ни третират като хора втора ръка, държава с хилядолетна история и култура, създала писменост и някакви cодомити ще ни размахват пръст!

159

Анонимен

преди 8 месеца

Отмяна на всички санкции срещу Русия, НАТО ако иска да им продължим договора да изнесат всички американски бази от България.

158

Анонимен

преди 8 месеца

Без България и НАТО и ЕС ще се разпаднат. НАТО и ЕС не са в положение да поставят условия на България. А българите сами се навеждат и доброволно 6лицат rъзовете на американците и на фашистите от Брюксел.