153

Анонимен

преди 8 месеца

До Никой 166 : И като те завлече чичко полицай под колоните да ти върже два шамара после ще оревеш медиите за полицейска бруталност. Тоя мач сме го гледали вече.

152

Никой

преди 8 месеца

На тия май им се яде сериозен бой. И Канада няма да ги спаси!

151

Анонимен

преди 8 месеца

До 163 първо си вдигни производителността с 50% после искай да ти вдигнат заплатата с 40%. Научете се че даром нищо не се дава

150

Анонимен

преди 8 месеца

Ква либерализация, на пазара не знам дали има 10на големи играчи и правят, каквото си искат, това си е жив картел, и ние пак ще го поемаме, както винаги

149

Анонимен

преди 8 месеца

първо да вдигнат заплатите с 40%, после да вдигат цената на тока, то и сега хората не могат да си поемат разходите

148

това няма

преди 8 месеца

да стане,не се е родил политик с топки,на който ще му стиска това,всички до сега са галили народа с перце,защото ако не го правят само за два часа ще бъдат убити с камъни

147

Анонимен

преди 8 месеца

до 160 какво им обясняваш? от 10 кладенеца вода ще ти донесат да обяснят колко нерентабилно е това, колко дълъг кратък има, и как всъщност е безполезно. Готови са на всичко за да не направят нищо. Ама това не им пречи да се оплакват и да мрънкат непрестанно.

146

до 153

преди 8 месеца

Моите ме топлят вече 9 години. Изплатили са се още след 2 години, че като гледам умниците ми съседи с пелетите колко плащат... Живот? Японски машини- вечни. Разбира се, и те минаха на термопомпи. Пак казвам- преработени в термопомпи климатици, че иначе е сериозна инвестиция. На подово съм аз- рай. Имам и вътрешни тела за охлаждане, разбира се. И отопление при нужда, ама такава нямам за момента.

145

Да кажем истината?

преди 8 месеца

Абе и бензина щеше да става 5 лева и газта незнам си колко! Европа щеше да умре от студ зимата, от глад! Руснаците чакат Америка да фалира от педесетте години, долъра да се срине и да изчезне като валута, ама на! Като изкараха фирмите на свободния пазар стана шок и след това дойдоха нулевите цени. Веднага всеки започна да гледа енергийната борса и да управлява енергийните си потоци в тия часове! Вместо да пускаш климатика в 18 като се прибереш от работа, го надуваш през деня с бойлерите и толкоз

144

До 154

преди 8 месеца

Не пиши глупости!Не може да поскъпне 3 пъти,защото народа не може да го понесе.Освен това ще бъде три пъти по-скъп отколкото е в Европа,където заплатите са 5 пъти по-високи от нашите.Така че,недейте да плашите хората предварително,преди да е станало ясно как ще стане.

143

Анонимен

преди 8 месеца

България е страната с най-много свръхлукзозни лимузини и суперавтомобили на глава от населението в света. То там Бугати, Майбах, най-високите модели на Ферари, Ламборгини и т.н. Разбира се, това не значи че много хора притежават такива коли, а че има много малко хора, с по много бройки от тях.

142

Анонимен

преди 8 месеца

И защо е нужно да се променя закона? На кого пак трябва да пълним джоба? Кой и защо налага пазарът да се либерализира?

141

Анонимен

преди 8 месеца

Българка в Испания каза ... Да де, ама аз сега през лятото плащам 130 лева за ток, а като освободят цените ще плащам в пъти повече.За зимата да не говорим - тогава става страшно.

140

Анонимен

преди 8 месеца

Май ще връщаме печките за отопление на дърва и въглища. Напред към пещерите!

139

Анонимен

преди 8 месеца

Българка в Испания каза,че е на свободния пазар и плаща за ток 67 евро на месец.Заплатата и е поне двойно по-голяма от нашата средна за страната.Дали тук ще компенсират домакинствата или ще ни скъсат джоба,предстои да видим.Или ще плащаме и тока на неграмотните,които живеят на "социал"?

138

Анонимен

преди 8 месеца

В нормалните страни, хората плащат и фирмите и държавите с част от парите обновяват мрежите, а не само обичайните ремонти. С друга част от парите строят нови електроцентрали. Трета част влагат в наука за разработването нови типове електроцентрали, както сега се харчи съществено за разработка на реактори с термоядрен синтез. А тук в България само затваряме големи централи, тук там се правят дребни инвестиции в солари, колкото да не е без хич и това е, но пък собствениците свръх луксозни станаха.

137

До 152

преди 8 месеца

Не разбрах кога ще ти се изплати вложението в хиперинвертори и колко дълъг е живота им.

136

Анонимен

преди 8 месеца

Кохорти дупетати - бивши и настоящи са се нагласили с кухи фирми прекупвачи да ни дерат за комисионни и ни баламосват как това било пазар. Това е една такава измама и пладнежки грабеж, че във всяка една друга историческа епоха в БГ би довело до жестоки последствия за заговорниците.

135

Анонимен

преди 8 месеца

С 40%, ама един друг път. Вероятно тока ще поскъпне 3 пъти, а песимистичната прогноза е 10 пъти поскъпване на тока.

134

Анонимен

преди 8 месеца

И как ще скочи 40% при положение, че от другата година излизаме на борсата, а там цената е около 300% по-висока от битовата!!!!