114

Анонимен

преди 9 месеца

До: Добре ве, айде нещете в Мордор, бягайте в Африка тогава докато е време. Нали там е бъдещето? Ама май там се ходди само на сафари и ако си сгазил лука в цивилизования свят? Отговор: богатите хора имат много гражданства и живеят където си искат - въпроса е къде наливат капитала си

113

Анонимен

преди 9 месеца

Световната картина много бързо се промени.

112

Анонимен

преди 9 месеца

В ЕС десетилетия наред се живееше леко, уредено, приятно. Е, свърши вече. А България и новопокръстените източно европейци 30 години се навеждаха на запада, западняците ги изпозлваха и подритваха, българите търпяха, мизерстваха и се надяваха да дойде добрия живот, но така и не можаха да дочакат и да го опитат.

111

Анонимен

преди 9 месеца

Добре ве, айде нещете в Мордор, бягайте в Африка тогава докато е време. Нали там е бъдещето? Ама май там се ходди само на сафари и ако си сгазил лука в цивилизования свят?

110

Анонимен

преди 9 месеца

ЕС е добре, но русофилите копипестват опорки на Митрофанова и му пречат да се развива.

109

Анонимен

преди 9 месеца

Няма значение какво става с контранастъплението, важното е че ние от запада ще подкрепяме Украйна с пари и оръжия дори ще увеличим парите и боеприпасите, толкова дълго колкото е необходимо, каквото и да ни струва това, докато Русия бъде победена, просто няма друг начин, и след като победим Русия ще ни плаща трилиони репарации с безплатна доставка на ресурси и енерги и всичко ще си бъде както си беше преди да си живеем богато като оядени и самодоволни западняци!

108

Анонимен

преди 9 месеца

До: Разпадащия се ЕС с минимални заплати около 400 до 1500 евро, "великата" Русия с минимална заплата 160 евро. Отговор: Новите капитали бягат там - където е евтино. Най-добре в Африка ако се образова и цивилизова.. Грозната истина е , че бъдещето е там

107

Анонимен

преди 9 месеца

Добре е да четем от време на време и положителни новини като тази.

106

Русофил

преди 9 месеца

Не смогвам да копи-пействам опорките от посолството и да цъкам минуси на всички русофобски коментари.

105

Анонимен

преди 9 месеца

ЕС е бита карта.

104

до 107

преди 9 месеца

Кой те Излъга за Заплатата в Китай - я си Отвори Една снимка примерно на Ухан - нали поне него от Китайските Градове научихте покрая КОВИД - видиш ли Архитектурата, Инфраструктурата, НеБостъргачите и Метрото - мислиш ли, че на такова място има заплата от 113 евро?!

103

Анонимен

преди 9 месеца

Аз имам приятели с двойно гражданство.. руско и българско.. те инвестират вече там ... -- Не ве що не са там и да си инвестират колкото си искат?

102

Грозната истина

преди 9 месеца

Разпадащия се ЕС с минимални заплати около 400 до 1500 евро, "великата" Русия с минимална заплата 160 евро. Индия - 110 евро, Китай -113 евро. Аре моля заминавайте за проспериращия БРИКС, че не може да се доредите от много бягащи натам копейки

101

Анонимен

преди 9 месеца

Да ве, не правят коли, разпадат се ЕС и що никой не отива тогава в Мордор, що? Как 2 мил българи отидоха на запад а в Мордор не?

100

л0ш Пр0рок

преди 9 месеца

Да, със Сигурност! Обаче, Първо България ще я Вкарат в ЕвроЗонота, за да след това Увисне на 0лата с Валута, която вече е само за ПодПалки и Тоалетни Нужди! Тогава най-сетне Булгарите ще разберат как Германия се Чувстваше като ЮдеюСемитите я Ограбиха по време на Ваймарха и като 1 леб беше 3 камиона - цветни хартиики, но най-лошото - леб - нямаше дори и хартиика - да имаш...

99

Анонимен

преди 9 месеца

Аз имам приятели с двойно гражданство.. руско и българско.. те инвестират вече там ...

98

Анонимен

преди 9 месеца

Тука едни дpъти nuклювци искат да влезем отново в СИВ, да станем пак васали на Русия и да върнем социализма. И кьopaвия видя докъде я докара източна Европа при тези зависимости, ама русофила е по кьopaв!

97

Анонимен

преди 9 месеца

Те отиват на Запад и оттам плюят по Запада и се радват на Русия. Ми отидете в Русия бе, оррръфляци! Никой не ви спира. Путин ще ви се зарадва, и без това му трябва пушечно месо за фронта.

96

Анонимен

преди 9 месеца

А бе аз не знам некой да бега в Русия, всеки бега на запад, при цар долар, никой не иска рубли, всеки иска да живее като самодоволен и ояден западноевропеец в изобилно материално благополучие, а не като мизерен гладен руснак. Няма нормален човек, който да иска да живее като руснак. Ние българите искаме да живееме като лосанджелци и парижани, а не като краснодарци и волгородци, да караме джипки урус и пуросангуе, а не лада нива и москвичи.

95

Анонимен

преди 9 месеца

Siberian Freedom - простор, природа, необятна земя, спокойствие, сигурност, изобилие на всичко от което се нуждае едно семейство за да живее щастливо Starting our Siberian homestead. В южен Сибир има уникално богати неусвоени територии.