14

Анонимен

преди 8 месеца

Враговете на евроатлантизма, които ни налагат плоските си данъци тярбва да бъдат забранени, като врагове и русолюбци на плоския данък на Путин. Да скъсаме с путинския плосък данък. Да скъсаме с плоския руски данък, който ни разделя от европейския ни път на развитие.

13

Анонимен

преди 8 месеца

До 9: Нищо справедливо няма в тоз плоския данък. Човек взема 5 годишно и плаща 500 лева, остават му 4500, няма и за сметките и наема да покрие, а е работил примерно цяла година. Друг взема ,50000, плаща 5000 и с 45 бона си живее много добре, даже му остават. Трети взема 500к дава 50 к данък и с 450 к се чуди кво да ги прави. Кое му е справедливото.

12

Анонимен

преди 8 месеца

Ето ги европейското развитие и европейският път на България - европейски данъци и европейски правила в облагането и осигуровките. Трябва да приемем европейското облагане, а всички противници и предатели на евроатлантизма, които ни спират от европейския път на развитите, които ни отклоняват от европейския път на данъци и доходи, които ни държат роби и слуги и ни водят по африкански път на развитие, които ни налагат плоския данък на Путин и Русия, са врагове на държавата и евроатлантизма.

11

?!

преди 8 месеца

Имаме 20% ДДС. 10% плосък данък. Отделно имаме здравни, пенсионни, и т.н. Различни акцизи за горива, цигари, алкохол. Отделно данъци и такси за сгради, автомобили, застраховки. Работодателите също плащат данък и какво става.Май си прибират едни 60-70% за всеки. Че и малко им се виждат.

10

Анонимен

преди 8 месеца

Да тук нещата са сбъркани и наопаки. Но иначе няма да може да се разграбва. Кой обаче ще успее да принуди бизнесмените тук да осигуряват на реална заплата ? Кой ще успее да ги спре да укриват пари ?

9

Анонимен

преди 8 месеца

Ей шушумиги няма друга държава в европа с плосък данък. Това беше най-голямата глупост на родните дупетати.

8

Язе

преди 8 месеца

Плоският данък е най-честното и справедливо нещо в нашата данъчна система. 10% за всички, без значение, колко над максималния осигурителен доход си. Взимаш 5000лв, плащаш 500лв данък, взимаш 10000лв - плащаш 1000лв. Плаче ми се, като осъзнавам, че масата от населението не знае какво е и как се смята процент (справка резултатите от матурите по математика) и си мисли, че този с нисък доход плаща същото като с този с висок доход.

7

Анонимен

преди 8 месеца

Синдикатите все на комунизъм ги избива.

6

Анонимен

преди 8 месеца

Такъв данък може да въведе само голям ***.

5

Българин

преди 8 месеца

Всички програмисти на протест!

4

Анонимен

преди 8 месеца

това не е синдикат, а комсомол!

3

Аз

преди 8 месеца

Въпрос с повишена трудност. Може ли синдиката да бъде наречен синдикат, ако работи срещу половината трудещи се? За да защитава интересите на другата половина от теудещите се? Това си синдикат ли е дето работи против трудещите си, или кебапчийница?

2

Анонимен

преди 8 месеца

Серьошката Станишев въведе плоския данък! По онова време той гледаше Русия какво прави и защото тя въведе плоския данък и дай ние! Ама къде е Русия, къде е България! В една малка България такъв данък е убийствен за населението! Особено за по-бедните!

1

Анонимен

преди 8 месеца

а де