80

SS

преди 9 месеца

Ако се разпадне ЕС някой замислял се е какво става с нас? Ставаме въздух под налягане ,свободен електрон търсещ да се прикрепи към някой .Каква икономика реално имаме?Селско стопанство,Енергетика ???

79

Анонимен

преди 9 месеца

В момента Украйна изразходва 8 хиляди снаряда, а промишлеността на САЩ произвежда месечно 24 хиляди - тоест за 3 дни. Прес 2027 година по план САЩ ще произвежда месечно 85 хиляди, тоест за 10 дни боеве в Украйна. Ситуацията в приблизително същата и с ракетите за HIMARS, с БТРите и бронираната техника. Ама споко де, все ще се намери решение, винаги има некакво решение, не може да нема, и САЩ и ЕС ще намерят от некъде пари и боеприпаси за второ, трето, четвърто, пето и т.н. контранастъпление през 2024, 25, 26, 27г, изобщо дотогава докато Русия бъде победена.

78

Анонимен

преди 9 месеца

Много яко напредват украинците. Минаха 10-тата отбранителна линия. За 1 кв. м. територия измират по 2000 укронациста. След като настане масовата мобилизация (по 150 хил мобилизирани на месец) за 1 кв. м ще измират по 10000 укронациста. Те не са т-ъ-п-и парчета, те са измиращи парчета месо.

77

ЕС се реформира

преди 9 месеца

Евродепутати внесоха проект за реформа на ЕС. В реформата наред многобройните промени се предвижда, че вече не е необходимо единодушие при взимане на решения, достатъчно е обикновено мнозинство, а Европейската комисия се преименува и ще се казва Европейска изпълнителна власт. Всичко което се отнася до външната и вътрешната политика, законодателство и финансова политика на страните ще се решава от новата изпълнителна власт в Брюксел. Реформите ще позволят троянските коне като България и Унгария да бъдат преодоляни, а ЕС става все по-консолидиран, все по-стабилен и все по-мощен.

76

Анонимен

преди 9 месеца

В западните страни мъжете си взимат вкъщи украинки, които даже си плащат квартирите. От наем 600 евро цената пада на 300 евро и цял месец си имаш жена вкъщи. Сумати емигрирали украинки вече са родили или са бременни от местни мъже. И никога няма да се завърнат. Ние тука лапаме шараните. Настанихме усраинките в 5 звездни хотели и промоцията 600=300 не върви.

75

Анонимен

преди 9 месеца

Над 70% от краварите искат Путин за президент. Хахахаха! И това са американски данни. Интересно в БГ колко % искат Путин за президент? Сигурно 90%

74

Анонимен

преди 9 месеца

Путин Разката Европейската икономика и самата Украйна! Знаеше този Кагебееца къде и до колко да пипне!-:))) И продължава да " пипа" пак там! Скоро ще има преговори с Украйна! Запада ще ги натисне Хохлите да клекнат! Те и така ще клекнат,но ще е по дълъг процес! -:) Срещу Ръжена не се рита Еййй!-:)

73

Анонимен

преди 9 месеца

Без войната в Украйна ЕС си заминава. САЩ отиват в AUKUS да "сдържат" Китай в Тихия океан, конфликтът в Украйна приключва по един или друг начин, и коя е тогава Европа, каква е Европа? Напълно деградирала в промишлен, социален и нравствен план. Територия изцяло запълнена с мигрантски анклави, дори и в Полша ги има вече. В момента състоянието на конфликт в Украйна и хибридна война с Русия е спасение за ЕС. Ако конфликтът приключи ЕС се превръща в никой и нищо, бивша успешна в социален план територия и настояща социално икономическа пустош.

72

Анонимен

преди 9 месеца

Винаги съм казвал , че ако ЕС се разпадне , първи ще излязат Германия и Франция

71

Анонимен

преди 9 месеца

Народа масово освирква западните диктатори като Макрон, пирата плешивец Шолц и оня шоколадовия англо-индиец. За това свидетелстват множество клипове. Това говори, че тия са провалени диктатори и избрани явно не по волята на народа, а чрез измама. Тия диктатори по позор. Такива като тях са просто едни марионетни, еднодневки. За разлика от горецитирание, Путин където и да отиде му ръкопляскат, хората се радват и искат да се снимат с него. Личи си кой е велик главнокомандващ.

70

Анонимен

преди 9 месеца

Рейтингът на Световната банка: по отношение на БВП Русия изпреварва Германия за втора поредна година, влизайки в петте най-силни държави през 2022 г. и става първа икономика в Европа. Рейтингът се изчислява по паритет на покупателната способност. БВП на Русия по паритета на покупателната способност възлиза на 5,51 трилиона долара. Русия изпревари не само Германия, руснаците живеят на по-добър стандарт не само от немците, но и Италия, Франция, Великобритания и Канада. Напред са само Япония,

69

Анонимен

преди 9 месеца

Вчера един приятел се върна от ЕС, разправя че заведенията са пълни, хората си карат новите западни коли по магистралите, няма никаква криза.

68

Анонимен

преди 9 месеца

ЕС няма да се разпадне и не е пред разпад, ще изкара поне още няколко години, ще става все по-зле, но засега още е богат. Може да мине цяло десетилетие докато рухне и се разпадне, а ако фашистите в Брюксел се укрепят може и повече да изкара. Освен това никой не се стреми активно да го бута и разпада, САЩ не принуждават насила европейските политици да правят rлупостите.

67

Патриот

преди 9 месеца

Тоя пасквил от ИТАР ТАСС ли го преведохте?!?!? Съвсем в стила на комунистическата пропаганда! Смешковци.....

66

АнонимеН

преди 9 месеца

РЕШЕНИЕТО НА ПРОБЛЕМА Е МНОГО ПРОСТО!!! ЕС ТРЯБВА ДА ДАДЕ МНОГО МНОГО ПОВЕЧЕ ОРЪЖИЕ НА УКРАЙНА ЗА ДА СМАЖАТ ПУТИНИСТИТЕ! КОЛКОТО ПО-СМАЗАНИ СА ПУТИНИСТИТЕ ТОЛКОВА ПО-ЕВТИН ГАЗ ЩЕ ИМА ЩОТО СА ФАЛИРАЛИ И ПРОДАВАТ НА ВСЯКА ЦЕНА! А ЩОМ ПАДНЕ ПУТИНУВИЯ РЕЖИМ ЩЕ ПАДНАТ И САНКЦИИТЕ! ИЗВОДА Е ДА СЕ ДАДЕ МНОГО ОРЪЖИЕ НА УКРАЙНА ЗА ДА СМАЧКА ПРОПАДНАЛИТЕ ПУТИНИСТИ ВРЕДЯЩИ НА ЦЕЛИЯ СВЯТ!

65

Анонимен

преди 9 месеца

Всеки втори американец е ш0пар, а всеки първи дължи на банките толкова пари, че и внуците му не могат да ги изплатят. Цялата кравария живее на версия!

64

Анонимен

преди 9 месеца

Развалиха рахата на хората през социализма , но не можаха да предложат нещо което е по-добро ! Времето показа всичко , едните за 45 години строиха и развиваха здравеопазване , технологии , образование , другите дори не могат да ги имитират

63

Анонимен

преди 9 месеца

Нашите русофоби са готови да станат джендери, да си сменят половете с каквито им кажат техните господари, но само да не са със страната на ценностите и правдата - РУСИЯ! Вие сте болни мозъци ей

62

Конфуций

преди 9 месеца

Когато русофилите говорят и фактите мълчат!

61

Анонимен

преди 9 месеца

БМВ вече не може да произвежа. На сайта им може да се види, спрян е култовия модел М5 не може вече да се купи, а от цялата серия 5 са останали само електрички по 100 хиляди евро и две мизерни конфигурации с двигатели като на Дачия. Вече няма материали, няма алуминий, енергията скъпа. Да правим скъпи електрички, тях така и така никой не може да ги купи на тези цени.