31

БУКМЕЙКЪР

преди 8 месеца

Национални Отбор по футбол на България беше изведен от залозите - защото има много печалби - хората започнаха да залагат по 1 милион долара при коефициент 1,1 за загуба - това гарантира 100 хиляди долара печалба .

30

Анонимен

преди 8 месеца

Уволнение и на трениора и на играчите и на БФС! Само пълна чиска е нужна.

29

Анонимен

преди 8 месеца

С лекето от Сливен, Гонзо и Перукан толкоз.

28

Анонимен

преди 8 месеца

Частен отбор на частна организация. Докараха го до там, че хората или не се интересуват от тази сбирщина или са на страната на съперника. Дъното няма край

27

Анонимен

преди 8 месеца

Десподов трябва да бъде разследван за черно тото. Докато перуката е шеф на БФС в националния ше виждаме поставени играчи, най-вече на Киро де Ормански.

26

Анонимен

преди 8 месеца

Не искам футболът в България / с изключение на детско - юношеските школи/ да се финансират с внасяните от мен данъци! Да се спасяват сами - знаем как!

25

Радослав

преди 8 месеца

Докога държавата ще прахосва пари на данъкоплатците за това? Да се закрива футбола в България и парите да се дават за спортове където има смисъл като шах и художествена гимнастика! А всички ритнитопковци да се уволнят дисциплинарно и да върнат всички пари прахосани по тях като ги заработят в трудово изправителен лагер като в Северна Корея и без това половината нация е симпатизант на комунизма и Русия поне нещо хубаво да се вземе от там!

24

Василев

преди 8 месеца

Българският национален отбор всеки път излиза като смъртник на терена, завива с чаршаф огледалото и не може да види реално къде се намира, живее в някакъв измислен нереален свят!Агент Бренда Фалачи!ЦРУ!!!

23

Анонимен

преди 8 месеца

Аз викам след Ото: Бюджетът на Реал Мадрид е половин милиард. Нищо не е в сравнение с БВП на България, който е 50 милиарда. Значи спокойно можем да купим Реал Мадрид, да им сменим фланелките с нашите и да ги пуснем вместо националния.

22

Анонимен

преди 8 месеца

Почваме сега да се ядем...Ами футбол, топка е, ами ако нашето беше влязло, а на Черна гора не какво щеха да пишат, че изплуваме ли?Стига с тоя спорт.Ако не ви носи удоволствие не го гледайте.Стига с това самобичуване и анархизъм.Феодализъм има и в спорта.Виждате не може да играеш ако не си на определен човек , ако не казваш да речем Груев.Това е света и винаги ще е така.

21

И говори на сръбски

преди 8 месеца

За две години Кръстаич не е научил една българска дума... По цял ден какво прави?...

20

и те така

преди 8 месеца

България не е изпуснала дузпа !!! дузпата я изпуснаха ритнитопковците дето получават огромни заплати !

19

българина

преди 8 месеца

колко пъти да казвам, българите сме генетичен бо ук, това което ставаше, емигрира или умря, това което е тукл и ще бъде тук не може да задържи дори държавните граници.... да си българин е проклятие, който може да се маха

18

НЯКОЙ

преди 8 месеца

Голема па работа, Перукан си е пуснал Преслава и пие лята ракия.

17

Анонимен

преди 8 месеца

Нещата винаги стигат своя логичен финал!Имаше само отделни проблясъци на футбол от нашите!Чудя се кои две наши села играха!Механичен отбор на хора ритащи топка.Това не е отбор -нито владеене на топката,нито свързаност,нито хъс за борба...нощо,нищо,нищо!Закривайте ,угасете лампата,спрете тази агония!

16

Боби и Гонзо.....

преди 8 месеца

Лечков и Кръстаич.... Десподов и Разград....... Това са продажниците на българския футбол....

15

Анонимен

преди 8 месеца

Не е безкрайно- вече сме там. Погледнете класирането.

14

Любимец 13

преди 8 месеца

Българи,юнаци!

13

Анонимен

преди 8 месеца

Според мен може страната ни да инвестира в национален отбор по женски сокър и да закрие мъжкия национален отбор по сокър.

12

Анонимен

преди 8 месеца

Срещу нас с 10 или 9 но за равен, за победа...