379

Анонимен

преди 9 месеца

Бачкер склададжия с Е60ка без 2лв. в джоба седнал да говори за коли и да сравнява китайски играчки с немски машини. Абе, смях в залата... Бачкери, не разбирате как мислим хората с пари. Не сте дорасли дотам. Накратко- мнението ви е все едно да ми кажете, че тениската от Лидл е същата като Ralph Lauren. Както и, че 25-годишното уиски е като Блек рам. Айде нЕма нужда. Да имате пари да коментираме, разбирам. Иначе нищо против китайските бракми. Ама имам корейски телефон, китайски няма да погледна.

378

Анонимен

преди 9 месеца

BMW iX M60 - цена $150 хил. Китайски аналог Avatr 11 - цена $57 хиляди с батерия 116kwh, ($51 хил с батерия 90kwh). Avatr 11 не е по-лош - и дизайн, и комплектация, и комфорт, и салон, шумоизолация, и driving experience и Fahrspass. Натискаш леко газта и моментално излита все едно е без тегло, като перушинка, такава голяма кола. Скоро никой няма да им купува безумно скъпата продукция на европейците, а и самите те дори вече нямат пари да си платят отоплението и държавите печат пари да им го плащат, какво остава за коли.

377

BMW kaput

преди 9 месеца

От Hamann Моторспорт започват преговори с китайските BYD HAN, тъй като БМВ била много слаба и нещастна кола, а китайските тупалки били класи отгоре.

376

Мерцедес капут

преди 9 месеца

Voyah Chasing Light с пожизнена гаранция 30 датчика и сензори, автопилот и автопаркиране, видеозапис, два ел. мотора общо 510 конски сили, пробег 730км, ускорение до 100км/ч за 3.8 сек, пневматично окачване, регулиране на височината на клирънса. Максимална версия обурудване 60 хил долара, базова версия 322,900 yuan ($43 хил). Немски аналог от такава класа (Full-size luxury car E-segment 5th category of the European cars) Mercedes Benz EQE AMG 43 4MATIC, 2 години гаранция, (476 коня, ускорение 4.2 секунди, пробег на батерията 506км) - 150 хил долара за пълна комплектация.

375

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 391, a ти защо не си мениджър и да раздаваш както ти харесва? Хайде! Давай! Места колкото искаш има. Отвори ЛинкдИн и кандидатствай. Кой те спира? Или ще пуснеш партенката за връзкарите? Да ти кажа, че за 30 години един път не ме назначиха с връзки. Ама съм висш мениджър. Явно е до качества, които не притежаваш. Не става само с искам! Трябва и акъл! 75% очевадно не го притежават. На всеки според заслугите. Вашите са колкото за минималка.

374

BYD HAN 2023 review

преди 9 месеца

Новият BYD HAN 2023 разбива теслата и немските по-всички показатели - технически параметри и пърформанс, комфорт и поведение на пътя, сигурност, дизайн, цена. Салонът на BMW изглеждат като скърцаща пластмасова кухня от евтини материали в сравнение със салона на BYD, да не говорим за Тесла, където интериора е пълна мизерия.

373

Анонимен

преди 9 месеца

А какво става с контранастъплението?

372

Анонимен

преди 9 месеца

За Украйна не са нужни 3 дни, достатъчно е за 2 часа Киев и Лвов да бъдат изравнени със земята и укронацистите ще се влачат по корем пре Путин и ще молят на колене за милост и пощада. В момента Украйна е цял и съществува като държава само благодарение на благородството и милостта на Русия.

371

Руски Неволи

преди 9 месеца

Кога излиза новата Лада Нива с батерия и автопилот, конкуренция на G65 Brabus?

370

Цветан Недялков КуКу

преди 9 месеца

Аз карах китайска тротинетка. Вече нямам дом.

369

Анонимен

преди 9 месеца

Да си купиш тесла есплед все едно да си купиш Лада Калина с 2 секунди ускорение.

368

2 години чакаме

преди 9 месеца

Кога ще падне украйна? От 2 години пада "след 3 дена".

367

Анонимен

преди 9 месеца

Тази Тесла есплед такава тесла, и с такова лошо окачване и управляемост, а са и сложили двигатели електрички 1000 конски сили, и като ускорява дори не може да се управлява при такова ускорение. Да не говорим че става само за градска кола, а къде в града ще ускоряваш така, извън града тези мощни двигатели ще изпомпат батерията след 150 километра.

366

Анонимен

преди 9 месеца

Китайските коли показаха най-добри тестове за сигурност за 2022г.

365

БМВ капут

преди 9 месеца

БМВ вече не може да произвежа. На сайта им може да се види, спрян е култовия модел М5 не може вече да се купи, а от цялата серия 5 са останали само електрички по 100 хиляди евро и две мизерни конфигурации с двигатели като на Дачия. Вече няма материали, няма алуминий, енергията скъпа. Да правим скъпи електрички, тях така и така никой не може да ги купи на тези цени.

364

Немско Качество

преди 9 месеца

Тия китайските коли са по-евтини, защото ги правят в някакви заводи за сешоари и батериите им дефектират. Отворете тубата и намерете клипче как горят като факли.

363

Анонимен

преди 9 месеца

Реално в Русия тече мобилизация - вярно, наемат се доброволно платени на договор, но все пак е мобилизация. Само за последните няколко месеца са наети на договор 220 хиляди. С предишните 330 хиляди това са 550 хиляди добре обучени и мотивирани бойци. Към тях не влизат вече съществуващите части които провеждат Специалната военна операция на територията на бившата УССР.

362

Анонимен

преди 9 месеца

Заплатите във всички фирми се раздават на мениджмънта и началниците под тях. Навсякъде наслагани началник, зам началник, управител и под тях не остава кой да работи. Само шефове баровци. Малкия човек се чуди данъци, акцизи, спекула с храни, горива, кредити- кое по-напред? Но все пак сме в България и взимаме 500евро заплата и по 50цента на час нощен труд. Бизнесът все няма пари и не можел да плаща, за това работника няма право на глас. Началника пак с нова служебна кола..

361

Анонимен

преди 9 месеца

Украинската армия е изтощена, измъчена и много по-малко боеспособна отколкото беше преди. Отбраната е най-сложната военна дейност, и има голяма вероятност непосредствено след започване на настъплението украинския фронт да рухне.

360

В Берлин е гадно

преди 9 месеца

До Берлин - пробвай да емигрираш в Русия, там заплатата започва от 10 000