187

Няма корупция

преди 9 месеца

Много сте найвни бе ,министъра казал че всичко по морето е ОК , не знам защо си мислите че той е нашия човек ,а не техния , всеки ден е на гости на срещи със разни от висините на бранша те са си ,,ош беш.. а ,,във имео на народа,, си е клише от всякъде вие на клишета ли вярвате или на очевидното ,че няма пречистватели . На всяка хижа във планината къде отива мръсотията във септични ями или във реката ?

186

Анонимен

преди 9 месеца

Сбогом сезон 2024. Ако можем да докараме некой неосведомен чужденец, това ще е.

185

Анонимен

преди 9 месеца

Сега очакваме министъра да се появи и обяви, че Черноморието е чисто, като съвестта на Пеевски и косата на Алибегов

184

123

преди 9 месеца

Не стъпвам на БГ л***inomorieto от 16 години и няма и да ви стъпим! Алчни, прости, нагли мутрохотелиери!

183

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 177 Тези мили хора са от СДС, с остро врязване на НДСВ, силно участие на ДПС и Земеделците, а напоследък и с осезаемото участие на ГРОБ. Преди време тези бяха пуснали една карта с надпис "Те съсипаха България". Справедливо е сега да се публикува нова карта с надпис "Те ограбиха, харизаха и сринаха България"

182

Анонимен

преди 9 месеца

Абе къде е АлиБегай Сачев да обЯснИ?!?!

181

Няма корупция

преди 9 месеца

Оня си купил три хотела набутал канализацията на 50 метра па и на 100 да е ,пък няма да остави някой лев на страна за почерпка на всякакви проверяващи ,ай стига бе ! А и те щото не знаят ,че всички началници и богаташи не са всяка вечер заедно . Голямата власт и големите пари са ортаци и винаги заедно !

180

Анонимен

преди 9 месеца

Тръбите излезли на светло? Алоооо къде е оня лъжец, дето обясняваше за кристално чистото ни море и как чужденците се изтрепвали да идват тука специално за уникалната му чистота, при положние, че повечето селища наоколо нямат пречиствателни станции???

179

Анонимен

преди 9 месеца

на администратора дано децата все там да се къпят

178

Кочо

преди 9 месеца

Иде време, когато лъжите ни бодат очите, нема веке скрито-покрито. Всеки *** заустил на хотела си ***, пордон - фекалиите, всяка община, всеки РЗИ да плати обезщетение на всеки измамен почивал/плажувал в отровеното , заразено южно българско крайбрежие. И яки проверки на северното, че и там сигурно е така.

177

Анонимен

преди 9 месеца

До itso ауу тръбата се спука! Край! Сички шъ омрем! Бегай у индия и Пакистан като са толкова цивилизовани. Давам ти макс 2 дена преди да хванеш дизентерия. Най обичам разни пудели дето не са излизали от апартамента на майка си да обясняват как било по света.

176

1

преди 9 месеца

Предлагам в Лозенец или царево да се организира световно първенство по плуване в екс.кременти. Като съпътстващо мероприятие може да се организира надпиване ол инклузив с концентрати менте, а музикалния фон да бъде мазна чалга с над 150 децибела мощност. Главен организатор да бъде назначен алибегов, а почетен председател доц. Румен Драганов , който е академик по мамене на туристи. В журито непременно да има представители на рзи Бургас,те са честни и почтени из.мамници

175

ЯЖ Е. КОЛИ ДО НАСИТА

преди 9 месеца

Па си разправяй ,че не си ял ! Ама ме е яд ,че обвиняват хората със палатките ,че били оакали всичко --- не е така !!! Направихте хотел до хотел и всичкото ви ако и *** е при плажуващите ! И ако се надявате следващите НЕ 1 А 5 години ,че навсякъде водите ще минават през пречистватели значи не сте много добре ! Абсолютно сигурен бях във това и нито един път не отидох на юг на север е по-студено и диво ама Е КОЛИ е по-малко .

174

Анонимен

преди 9 месеца

По принцип морето и плажовете са ваканционните места на плебса. Няма значение дали ходите в Гърция, Испания или Маями. Белите хора ходим на съвсем различни места за почивка и на плаж за щастие не съм стъпвал от 10 години

173

Анонимен

преди 9 месеца

Опаааа......сега какво ще кажат РЗИ???

172

Анонимен

преди 9 месеца

Преди 10 дни, куньо каза, че водата е чиста, а преди две години каза че ковид "ваксините" са безопасни. Как се чувствате, наивници?

171

простата истина

преди 9 месеца

Би трябвало изграждането на пречиствателна станция да се финансира от хотелите и имотите там.Както при акт 16 се плаща такса на кв.метър така и тук за правото да се включиш в канализацията.Верно че малко по скъпо ще е отначало но после за 2-3 години ще се изплати-защото открито рекламиращ че морето е чисто - зер имаш пречиствателна станция а съседите нямат.При това положение туристите ще се насочат към теб-или поне ще имаш плюс.

170

Кире

преди 9 месеца

Истината лъсна. Плуваме у лайнна.

169

Анонимен

преди 9 месеца

Държавата да отпусне пари да ги затрупат че да могат бeзмозъчните догодина пак да си се плацикат безгрижно. хи хи хи

168

До 178

преди 9 месеца

СДС няма. Има някакви останки от него. Но СДС е клон на БКП, така че човека е прав.