58

бай Гошо

преди 1 година

Кулеба бил казал, че видите ли:"Ние никога няма да призовем за разгръщане на американски военни в Украйна"... Е, да де, ама туй нема и как да стане, понеже янките не са бaлaми като укрите, нал тъй?... Укрите се оказаха най-големите, най-мащабните, най-великите, световни, галактически, и т .н., мега-бaлъци!...

57

Анонимен

преди 1 година

"братския" украински народ маршируваше по улиците на Киев с факли, викаше "Хайл", една камара още фашистки лозунги, героизира убийците на повече от милион и половина невинни жени, старци, деца, изгорили цели села... И нашите родни български фашисти наистина им помагат за срам на нашият народ! Това котило на нацисти и терористи наистина трябва да изчезне като политически субект от лицето на земята! Слава на руснаците, че се борят с нацизма и тероризма!!!

56

Анонимен

преди 1 година

Не ще и дума, мечтите на англосаксите за унищожение на славянските народи имат голям напредък. Благодарение на глупавите украинци

55

Анонимен

преди 1 година

Даже да повярваме в небивалицата, че възвърнатата територия в Приазовието е повече от 450 км2, то трябва задължително да споменем, че руснаците си възвърнаха точно толкова в направлението Сватово-Купянск и Красный Лиман. Напредват на юг, отстъпват на Източния фронт.

54

до 67

преди 1 година

Превзели са достатъчно, укро администрацията в Купянск да запее - Дим да ни няма.

53

Анонимен

преди 1 година

Те им казаха как трябва да воюват янките, ама укрите не могат да сформират армия, карат е на групички, тоест партизански отрядчета :))

52

Анонимен

преди 1 година

Братският американски народ разказва играта на братския руски народ в Украйна а ние сме основните доставчици на патрони и снаряди за братския украински народ.

51

Кравар мучи на луна

преди 1 година

До 59 Иска да каже, че хохлите вместо да тормозят руското население в автономните области, трябваше да спазят това което са подписали. Кое не ти е ясно, кравар к0х

50

До 63

преди 1 година

Превзетите села са общо 16 до сега,а това твоето "после ще" Нали си даваш сметка как звучи?

49

Олимпий Панов

преди 1 година

Руските не знаят ли координатите на Блинкен в украйна?Сигурен съм че ако паднат няколко снаряда наоколо ще иска да дойде още!

48

До 61

преди 1 година

До неумаловажаващия, я кажи щом не искаш да се умаловажава, а колко са превзели руснаците около Купиянск за тези 3 месеца?

47

Анонимен

преди 1 година

Руснаците владеят 20% от Украйна. Останалите 80% ги владеят САЩ. Но Американците никак не им се иска да делят територията с някой друг. Затова е войната.

46

Брейй!!!

преди 1 година

"Не омаловажавай! Възвърнатата територия е повече от 450 квадратни километра!" Така е!... Ама на хартия!

45

Анонимен

преди 1 година

Пак ли превзели за седмица едно село, след което рашките ще го превземат....хахахахаха :)) Голяма контраофанзива, големо нещо :))

44

82-ОМБР

преди 1 година

Не омаловажавай! Възвърнатата територия е повече от 450 квадратни километра! ТЕПРЪВЕ ПАРАДА!

43

Анонимен

преди 1 година

Тони Блинкин в сряда беше на посещение на гробището в Киев. Има го на снимка със Зе-клоуна сред могилите.

42

До 52

преди 1 година

Искаш да кажеш,че руснаците като нахлува в Украйна,украйнците не трябваше да си бранят страната,а просто да вдигнат раце? Тогава щяха да са презряни от цялото човечество!

41

Мм да!

преди 1 година

"Вижда се много ясно значимия прогрес, който вие постигате сега в контраофанзивата" Разбира се че има "значим прогрес"!!! Преди идването на Блинкен за три месеца възвърнати 180 квадратни километра!!! След пристигането му... 180 кв. км и... 100 кв. м... на хартия!

40

Анонимен

преди 1 година

До 82-ОМБР Явно никога не си бил и нямаш нищо общо с армията,за щурмови действия трябват професионалисти ,не възпалени (като теб) мозъци да лапнат куршумите в първаите секунди!

39

Анонимен

преди 1 година

Наистина има голям напредък, но в денацифицирането на Украйна. Гробищата са вече пълни, та чак киевската община преди 15-20 дни гласува нови парцели за военни гробища. Но за това тук нищо не пишете, щото не ви стиска. Жалко за хората, които ги ловят по улиците и насила ги тикат в колите на полицията. Годните за служба, които са избягали в чужбина вече получават "честитки", така, че скоро крякащите украински патриоти по площадите в Брюксел и Париж ще си намерят мястото в новоотделените парцели на