83

Стига бе,

преди 9 месеца

Давал бил показания на американците ? Ами що не.ги даде тези доказателства и тука ? Ако имаше доказателства, досега да ги е извадил сто пъти! При платените протести, извади как бил изтеглил над 240 милиона лева, които щял да ги дава като рушвет всеки месец ,в банкноти по 500 евро! Бившият му съдружник падна от смях..."А сега да обясни, как ще обърне 240млн лева в Евро,и то в банкноти от 500" ? Този е патологичен лъжец!

82

Шиши

преди 9 месеца

Къде го разкарвате тоя мъртвец, оставете го да си почине преди ада, не виждате ли че е пътник.

81

А?

преди 9 месеца

Ама как така?Нали се беше върнал доброволно и три пъти заявил пред дубайците,че живота му в България няма да е застрашен и те заради това се съгласили да го пуснат,че били много притеснени за него!Пък сега,хем бил застрашен,па дубайците не,че го спирали,ама даже му казали да си ходи с конкретен директен полет до София!На билетчетата за търкане повече вярвах! :-) :-)

80

до 83

преди 9 месеца

Не, няма. Всичките 19 обвинения бяха изфабрикувани от Гешев за 1 час по заповед на шефа му Тлъстото мишле от Зайчарника.

79

Анонимен

преди 9 месеца

Има ли поне едно желязно обвинение срещу него? Няма. Договорил се е и косъм няма да му падне от главата.

78

ай мата хари

преди 9 месеца

човекът с кюлчетата ще го ликвидира защото говори лошо за него нищо лично и той Влади не го познава

77

хаха

преди 9 месеца

това което могат да му направят в затвора могат да му го направят и в домът му бе адвокатееее :) за улицата да не говорим . смешни обяснения има този адвокат , те не му давали ама той се върнал . ами смешно е !

76

Или

преди 9 месеца

Ще бъде куршум(или няколко) или ще бъде забележка с мъмрене(и излиза чист) . Това са вариантите, други няма

75

Анонимен

преди 9 месеца

Американците обещали нещо на Божков, но адвоката Стоян незнам си койси нямал право да каже. Хахахахахаха Пародия !

74

Анонимен

преди 9 месеца

Божков не се прибира току тъй в България.С Борисов и неговото обкръжение е свършено.Който стои на два стола пада на земята.

73

Анонимен

преди 9 месеца

Значи, дали съм разбрал - правиш бизнес с държавата и забележеш, че е на занижена цена и решаваш да си траеш за грешката или подаръка, а после като дойде ревизията се оплачеш от бухалки и че държават си иска загубеното - тогава ти англрче, а държавата е мутра?! Бъси и наглите!

72

Гол и бос

преди 9 месеца

Ами той затова се върна, че могат да му направят нещо. Да го пази държавата. Руснаците трябва да побързат преди наистина да се е разпял пред американците.

71

Анонимен

преди 9 месеца

Черепа е двоен агент също като Киро. Голяма каша забъркаха. Сега ще вкарат България в международен скандал. Американците не му позволявали да се върне в България?? Айде, де! Като не му позволяват да си го прибират в Америка!

70

Опппааа

преди 9 месеца

Който ходи в гората не го е страх от мечките. Голям манипулатор е този Божков. Разиграва журналистите, давал бил показания на амераканците, няма да е изненада ако играе двойно и с руснаците , прави на маймуни българите ....все в свой интерес. нещо се случи което няма да разберем, но накрая ще дойде и неговия ред! Който седи на много столове накрая си получава своето......

69

Анонимен

преди 9 месеца

Дали е война или примирие, ще се разбере по реакцията на Бойко Борисов, който се продължава да се крие.

68

Трагедия

преди 9 месеца

Прокуратурата лъже, за да постигне поставената задача. Това е практика на мафията, но къде е разликата? Постигнато е срастване на мафията и прокуратурата в България

67

Анонимен

преди 9 месеца

Пътник е!

66

до 69

преди 9 месеца

Значи Алексей Петров бил човекът с флашката и шлифера...Знаех си , че рано или късно ще разберем кой е фамозният господин с шлифера.. Ако бяхме поне малко нормална държава сега Бойко щеше да долежава присъдата си, а Мишо Бирата още щеше да е собствник на Леденика и председател на федерацията по баскетбол

65

Анонимен

преди 9 месеца

Ако нещо някой има намерение да му направи ще са американците, които го подтикнаха да се завърне в България. Изкопчили са което са успели да изкопчат през 7-те разпита на Божков. Ако е издал руснаците с които има бизнес, вече не им трябва Божков и са уязвими. Кой има интерес САЩ да разпитват Божков? Божков американски гражданин ли е? Или България е колония на Съединените щати?

64

Анонимен

преди 9 месеца

Още тогава след записите с Мишо Бирата, Буци трябваше да бъде обвинен. Но не.... И Пацо терасата получи кариерно повишение. А беше гласен и за главен прокурор.