30

Кирчо ДжонТриволта

преди 9 месеца

Изобщо не ме интересува общината. Общината е бутилка минерална вода, в която няма газ. Аз съм Кирил Петков. Мога да влизам и да излизам от където ми скимне. Ама било забранено да се влиза. Кой каза, че е забранено? Къде пише? Аз съм с имунитет. Депутат съм. Кои сте вие? Кой ви познава? Мен ме знаят Урсула, Байдън, Зеленски, Макрон.Исйате ли утре да вляза в аквапарка с падъл борд? Ще ми "фа"нетe на чадър борда греблото. Млък! Вратата е ей, там!

29

Анонимен

преди 9 месеца

Киро в Конституцията нахлува и си прави каквото иска, та в един аквапарк няма да нахлуе. Не се научи тоя човек, че, като има правила, важат за всички и трябва да се спазват.

28

Анонимен

преди 9 месеца

Какъв "аквапарк" е това блато?! Общината се излага с тази тиня и разруха. Добре,че беше онази американска марионетка, за да видим резила на местната власт.

27

киро

преди 9 месеца

Лъжец *** *** *** загуеняк ***

26

ТрЪМП

преди 9 месеца

Ако това беше в САЩ видях те какво се случи с мене 39 обвинения но понеже сте *** нито на него ще му се случи нещо нито на копейкин това не е държава

25

Анонимен

преди 9 месеца

Стига да спазва законите? Ама тоя е свикнал да не ги спазва а с "малко ала-бала" да си прави каквото си иска и то безнаказано. Сега ако имаше как да го арестуват за до края на изборите, щеше да е най-големия подарък за всички Българи.

24

хюго капет

преди 9 месеца

Копейкин влиза с джипа си в парка, Кирил влиза в затворения аквапарк... изобщо държат се като някакви царе, дето сме им длъжни да им търпим безобразияъа

23

Анонимен

преди 9 месеца

Хахахахаха Този е неадекватен. Назобил се е както винаги с пици с кристали и е нахлул в аквапарка като пирон в кисело мляко. Хахахахаха търсел е още шарани да му се хванат на куката. Арестувайте го! Този си въобразява, че България е на баща му, бре! Не знае законите,а седнал да пише на коляно поправки на закони. Ни в клин, ни в ръкав. Плосъk като талпa. Откакто ликвидираха Трактора- Киро не е на себе си. Страх тресе до,,битъka. Разрешение на Кирчо не му трябва. Той има жълт картон за Карлуково.

22

Анонимен

преди 9 месеца

Благоевград да внимава с кого се заяжда, че да не изяде някоя Булава!

21

ПУСКАЙТЕ БНТ НА ЖИВО

преди 9 месеца

Излъчва се Пирин Фолк Сандански НА ЖИВО, точно в този момент!!!!

20

ДАЙТЕ ДА СЕ ИЗЯСНИМ?

преди 9 месеца

Кирчо Тъпoто може да е всякакъв, но преди всичко е народен представител. И ако иска да влезе в аквапарка, органите трябва да му съдействат, а не да му търсят отговорност. Но с люти македонци, може ли да се разбере човек :)

19

Анонимен

преди 9 месеца

В Благоевград няма аквапарк,а в Бачиново.В Благоевград има зоопарк.

18

Две могили

преди 9 месеца

Ще го набият накрая, сега се крие зад НСО

17

Анонимен

преди 9 месеца

За киро и ментаците законите не са важни.

16

Няма новина

преди 9 месеца

За Киро няма закони. Това се знае от декларацията с невярно съдържание, която подписа от ден 1. Той си се разпорежда унас като шерифа пратен от столицата да въдвори ред в провинцията. Друг е въпросът защо и колко ще го търпим.

15

Teo

преди 9 месеца

Ами ... следващият път като му падне някоя тухла на главата, Борисов ще обвини Петров и Боширов и всичко ще е на шест!Иначе ... какво отличава това харвардско *** от Борисов, след като и той използва неговите прийоми?!?

14

AirBnb

преди 9 месеца

И в любовните квартири така нахлува

13

Анонимен

преди 9 месеца

ЛОЙКО ЛИ ВИ КАЗА ДА ЛАЕТЕ НОН СТОП,НЕДРАГИ МЕДИИ?А! СПРЕТЕ СЕ!

12

ха ха

преди 9 месеца

Ние сме прости и искаме фрост да ни Оправлява.Каза ни го преди време.

11

Анонимен

преди 9 месеца

Чий го дири там?