73

Анонимен

преди 8 месеца

Боко-"гардовете" тук нещо ми се струват притеснени за начлника си. Ккво е чудното??? Черепчето отдавна искаше да свидетелства он-лайн. Сега е решил да свидетелства он- лайф

72

оня

преди 8 месеца

те тоя ме завлече два лева от националната лотария

71

Черепа

преди 8 месеца

В Дубай съм просяк и бедняк, че там кат мене с милиони надскачат моите бонбони, в България съм лорд и цар на сичку тука, господар и вий, понеже сте си свои, Череп или Тиква, изберете мили мои!;)))

70

Анонимен

преди 8 месеца

60 "Милиардите" на Борисов са като и "пачките и чекмеджетата, Барселона гейт", фейк. Радев, Киро просто и компания, ревяха като магарета по зададена команда, срещу Борисов, но истината излезе наяве, оказа се, че са една лъжа, сътворена от зелените *** в ДС.

69

Анонимен

преди 8 месеца

До 68 - Оеевски наля пари в 4000 Lafki и ги закри на деня, слвд като обявиха *** лотарията си заминава... Това беше голям удър и за неговите финанси.

68

Анонимен

преди 8 месеца

Тиквите от уплах гният рЕзко и пускат кафява следа...

67

Възмутен

преди 8 месеца

Само тоя ни липсваше!Какво взеха да налитат като оси на мед!?След разни Калини,ЮмерПетровци,Галевци!Да заповяда!Сигурно има нещо за доокрадване!Да не е нещо с голямата далавера Росенец?

66

Мата Хари

преди 8 месеца

До Анонимен 61 - Бойче, ти ли си мамин златен? Недей, недей така, памперсите ли свършиха мама, че изпълзя? не се плаши, Кики и Асанчо нали те изпраха, мама, не бой се, на гони си, ще вземеш да получиш инфаркт, инсулт, после без теб мама, как ще таковаме с 200 всички...

65

Коментар

преди 8 месеца

Ще си купи Шепатон и пак ще има къде да спи. Не го мислете. Ама иначе става интересно?!?! Точно сега и точно тук. Прекалено много новини за много малко време.

64

Анонимен

преди 8 месеца

Според мен е защитен свидетел по Делата Бокови

63

Анонимен

преди 8 месеца

Гешев го няма, но Борисов и Пеевски са си тук. Освен това, няма ли заповед за арест?

62

Анонимен

преди 8 месеца

Божков, защо поръча Трактора? Кажи си ве, Божков? Що точно сега реши да се завърнеш? Гешев беше отстранен преди два месеца и половина. Защо чака два месеца и половина за да се завърнеш щом преди това Гешев те преследваше? И що само седмица след като бе убит Трактора ти реши да се върнеш внезапно. Отговорът е ясен!

61

Янко от Ябълково

преди 8 месеца

Човекът е на години, иска си в България, струва си риска, и в Дубай могат да те свитнат, ако ще става нещо, да е в България.

60

разбрах

преди 8 месеца

къде е Тиквата, който вече е Тиквичка... аз све чудя откак гръмна кабината на Трактора къде изчезна Батко Тиквуний, а то с Влади са или в ЮАР, или летят в 15:30 за Дубай...

59

Издирван е

преди 8 месеца

Като кацне самолета и полицията да го чака. Качват го в буса и директно зад решетките.

58

Анонимен

преди 8 месеца

България трудно се разделя с престъпната си мутренско минало, на мутрите, които създаде ДС, сътворени за да пълнят червените каси и бездънните гърла на червените дерибеи. Черепа го създаде БКП/ДС/БСП, още в 80-те, ДС го покровителства и до днес. Спонсорът на юмручния преврат черепа, предстои да докаже твърденията си и да отговаря по 11 обвинения. Ако има правосъдие в България.

57

Анонимен

преди 8 месеца

Не ни трябва в България, да си стои в арабския свят.

56

Анонимен

преди 8 месеца

Нали са конфискувани имотите на Божков. При Рундьо ли ще се гушка?

55

Анонимен

преди 8 месеца

Дано му падне самолета като на Пригожни......

54

Анонимен

преди 8 месеца

"Божков има 4 милиарда. 13 милиарда има Борисов - по 4 милиарда на мандат + 1 бонус от Черепа." ...........то така, ама единия е с доказан доход, а другия не е. Пари с недоказан произход са като салфетки по пода на чалга заведение