108

Анонимен

преди 10 месеца

След подобни злобни коментари много хора на науката, изкуството,спорта напуснаха родината.

107

до разбирачите

преди 10 месеца

спонсори ше има чак когато се докаже което за сега е далеч . турнира има правила , плащаш всичко сам , федерацията няма право да я подпомогне за сега . сега държавата без да е длъжна може да и даде някой лев . кое не ви е ясно ??? и още нещо , престанете с това - държавата е длъжна , щото точно вие ше сте първите дето ше пищите че са и дали пари от вашите . има определение за вас пак с турска дума - пишман патриоти !

106

Според мен

преди 10 месеца

Защото в България всеки е склонен да краде и да урежда негови хора на хранилката, няма мисъл за благоденствие на народа, а само за лични облаги, придружени с брутални практики на отстраняване на всеки, който може да стопира процеса. И не, не ми е жал, че такъв народ ще се затрие.

105

Къща за гости

преди 10 месеца

Нургюл не отговаряла на критериите за финансиране,каза спортният министър и си го измести на лево...

104

Защо ли ?

преди 10 месеца

Ами защото преди да замине беше НИКОЯ ... а като такава нямаше никаква полза от нея за родните ни политици които търсят да замажат некадърните си изцепки и кражби с ПР организирани "добри дела" финансирани с парите на данъкоплатците .... Победителката Нургюл е перфектна за повишаването на рейтинга на всеки политик. Ще завалят похвали и срещи със "загрижени" депутати и партийци... Ще има публични награждавания ... може и някой апартамент ... а после ще я забравят. Такъв е живота .... в България.

103

Анонимен

преди 10 месеца

Ще я използват с цел само и единствено да си направят реклама, не им пука за спорта и културата това повече от видно от бюджетите там.

102

На три морета

преди 10 месеца

Казано е: съединявайте се ! А не делете се.Обединени на 24 май.

101

Анонимен

преди 10 месеца

знае се отговорът на въпроса: защо е заминала сама. Зорът е да постигнеш нещо, кибиците гладат сеир, а когато успееш виждаш, че изведнъж се появяват много бащи на този успех!

100

Анонимен

преди 10 месеца

Последните действия на ДС преди разпада на комунизмът бяха да раздели Българите на измислени етноси, да ни скара и да изопачи историята. Раздели ни българи, турци, помаци, македонци - разделяй и владей. До преди възродителния процес не е имало проблеми. До преди опита да се даде македнонската област на Югославия, по руски заповеди - не е имало проблем. Но помнете от Волга до адриатическо море е имало и има Българи, независимо от религията им.

99

До 102

преди 10 месеца

Слави явно счита, че като я е канил в шоуто си това е достатъчно:))))

98

Хохляв

преди 10 месеца

Министърът на спорта е автомобилен състезател - май е много далеч от спорта, наречен шах за да се очаква адекватно решение. Жалка държава.

97

Анонимен

преди 10 месеца

СЛАВИ КЪДЕ Е БЕ, ДА ДАДЕ НЕЩО ОТ ДЕКЛАРИРАНИТЕ 20 МЛН "ОТ ПЕЕНЕ", НАЛИ Е ГОЛЕМ ПАТРЕОТ?

96

Кемал Ататюрк

преди 10 месеца

Бонго ето това е българската ГанYOвщина!Човек може да е велик и уважаван професионалист на световно ниво но когато баща му не е гнусно ДС чинге или скапан комунист или мутроолигарх например човека просто не го уважават простите ГанYoвци!Няма бъдеще и те трябва да има такава Заддунайска ко ч ина като Бе гето.

95

Христо Христов

преди 10 месеца

То и90% гласуват за ЕС и НАТО, но никой не даде 1000 лв за Украйна...

94

Бонго Бонго

преди 10 месеца

Трият някои коментари )))93 ти.6 атентата срещу България от 1984 до 1986 , има загинали деца у бременни да ти ги опиша ли с детайли?.????

93

Анонимен

преди 10 месеца

до 89 - Ти ако копейките ги броиш за Българи...

92

Бонго Бонго

преди 10 месеца

96 ти къде на коня у краката отиде???Знаеш ли защо бай Тошо им смени имената *** такъв???Не е виновно това момиче, което прославя България.Това е съвсем друг Батак с Доган ефенди и нищо няма общо с успехите на това момиче.

91

Анонимен

преди 10 месеца

На какво ще научи държавата това дете, което може да полага усилия. Толкова малко средства стигат за развитие на шахмат. Друго е да падат безплатни кебапчета на корем.

90

Дьонмето

преди 10 месеца

Някой, някога чувал ли е за турчин от турция шахматист...........?

89

М О Ч А на Чакъл

преди 10 месеца

При възродителният процес военнопрестъпника Бай Тошо се отнесе лошо с нашите сънародници българските турци